Multi Platform Persona 3 Reload

سازنده
P-Studio
تاریخ انتشار
2024
ناشر
ATLUS
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
P3-Reload-Ann_06-11-23.png

این بازی یک Remake کامل از Persona 3 هست. به گقته ی سازنده ی بازی همه چیز از بازی رو از اول ساختن و داستان،اونت، اهنگ و چیز های دیگری به بازی اضافه شده

تاپیک در اینده اپدیت میشه

Persona 3 Reload: Episode Aigis - Launch Trailer​

View attachment Persona 3 Reload_ Episode Aigis - Launch Trailer.mp4

=================
جالبه برام هیچ فایلی دانلود نشد.
نمیدونم حتما خودش دیشب یا امروز دانلود کرده.
===

اینهم بگم که اگه برنامه دارین روی گیم پس تمومش کنین (به نظرم به صرفه ترین راهه چون dlc هم باهاش رایگان دادن) ، الان وقتشه.
بازی نهایتا تا آخر 2024 تو گیم پس میمونه پس کم کم باید شروع کنین.
با این اکسپنشن بالای 100 ساعت پلی تایمه.

آخرین ویرایش:

Persona 3 Reload: Episode Aigis - Launch Trailer​

View attachment 349262

=================
جالبه برام هیچ فایلی دانلود نشد.
نمیدونم حتما خودش دیشب یا امروز دانلود کرده.
===

اینهم بگم که اگه برنامه دارین روی گیم پس تمومش کنین (به نظرم به صرفه ترین راهه چون dlc هم باهاش رایگان دادن) ، الان وقتشه.
بازی نهایتا تا آخر 2024 تو گیم پس میمونه پس کم کم باید شروع کنین.
با این اکسپنشن بالای 100 ساعت پلی تایمه.
والا من ۷۰-۸۰ ساعت بازی کردم داستان بازی تموم نشد اعصابم دیگه بهم ریخت از بس مبارزات تکراری شده بود. اصن گیرم با پرسوناها همین تایم وحشتناک طولانیه. دیگه عمرا بخوام دی ال سی رو برم :D

والا من ۷۰-۸۰ ساعت بازی کردم داستان بازی تموم نشد اعصابم دیگه بهم ریخت از بس مبارزات تکراری شده بود. اصن گیرم با پرسوناها همین تایم وحشتناک طولانیه. دیگه عمرا بخوام دی ال سی رو برم :D
نزدیک به 30 ساعت پلی تایمه:D

• Like
Reactions: DedSec88
نزدیک به 30 ساعت پلی تایمه:D
n ساعت این وسط دیالوگاشه:دی
واقعا طولانیه بابا اون اسکرین شات کلیر سیو منو ببین چند ساعت زده:دی
ولی عشق داشته باشی میشه
به هر روی من گفتم بازی بعد SMT میزنم که کوتاهتره دیدم هیچی کرک شده یا ارزون ازش نیست بیخیال شدم:دی

n ساعت این وسط دیالوگاشه:دی
ولی عشق داشته باشی میشه
به هر روی من گفتم بازی بعد SMT میزنم که کوتاهتره دیدم هیچی کرک شده یا ارزون ازش نیست بیخیال شدم:دی
این شکل بازیها میشه جزو کارهای روزانه آدم.
من اولین بار 4 رو که روی ویتا بازی کردم اصلا هیچ ایده ایی نداشتم که چه سبکیه و چقدر طول میکشه (به نوعی اولین jrpgیم بود.)
راحت دوماه باهاش زندگی کردم ، جزو کارهای عادی روزانم شده بود.
تو مغازه که نهار رو میخوردم میرفتم رو صندلی مخصوصم و تا عصر چندساعت بازی میکردم.
خب بعضی روزها هم نمیشد.

فکر کنم دوماه طول کشید تمومش کردم و خب شخصیتهای بازی شدن جزو آشناهام.
وقتی تموم شد خیلی حس عجیبی داشتم.

همینطور که میگی طولانیه و اصلا نمیشه و نباید یه کله پاش نشست.

View attachment 349537
11.3 گیگ حجمشه Episode Aigis
اشتباه می کردم :))
این 11 گیگ آپدیت خود پرسونا3 هست
وقتی تموم شد رفتم تو بازی یه گزینه چنج اپیزود اضافه شده بود پایین که خاکستری بود رنگش
روش زدم نوشت برای بازی کردن Answer باید purchase ش کنی منتقل شد استور دیدم با گیم پس رایگانه
و 22 گیگ حجمشه
زدم دانلود شه

ویرایش: انگار بیخود پنیک شدم، همون 11 گیگه بود فقط یه فایل اجرایی 40 مگی گرفت و رفت تو اپیزود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pbgame
اشتباه می کردم :))
این 11 گیگ آپدیت خود پرسونا3 هست
وقتی تموم شد رفتم تو بازی یه گزینه چنج اپیزود اضافه شده بود پایین که خاکستری بود رنگش
روش زدم نوشت برای بازی کردن Answer باید purchase ش کنی منتقل شد استور دیدم با گیم پس رایگانه
و 22 گیگ حجمشه
زدم دانلود شه

ویرایش: انگار بیخود پنیک شدم، همون 11 گیگه بود فقط یه فایل اجرایی 40 مگی گرفت و رفت تو اپیزود
استور مزخرف ، من اتوآپدیت رو از 10 جا غیر فعالش کرده بودم.
نمیدونم از کجا دوباره خودش دانلود کرد که اصلا متوجه نشدم :D
من اصلا اد هم نکرده بودم aigis یا اکسپنشن رو ، عجیبه برام.

• Like
Reactions: Cait Sith
اصلا اسکرین شات نذاشته بودم چک کردم.
اینی که عکس شکوفه داره پایان اصلی بازیه:
photo_۲۰۲۴-۰۸-۱۸_۱۳-۲۳-۲۶.jpg
اینم پایان بد که ماه آخر بازی رو دیگه نمیرید:
photo_۲۰۲۴-۰۸-۲۶_۲۳-۰۲-۱۹.jpg

=====

این episode aigis تو بعضی سکانس ها نمیدونم چرا افت فریم پیدا میکنه میشه 15 فریم!
تو بازی اصلی اصلا این مشکلو نداشت!

• Like
Reactions: ce7en44
آقا شروعش کردید خودتونو آماده کنید سه ساعت باید دیالوگ بخونید حداقل:))

حدسمم درست بود خود smt ه:دی
تو اسکرین شاتهاش تاریخا رو نگاه کنید میفهمید چرا:دی

البته شروعش کردید همون اول میفهمید چی میگم:دی

پ.ن: مشکل فریم با گذاشتن رو ۱۲۰ فریم و آف کردن v synch حل شد البته نمیدونم دقیقا مشکلش از کجا بود...

AIGIS.png
طراحی دانجنهای اپیزود ایجیس تا الان قشنگ بوده و خیلی خوب کار شده! حتی بهتر از بازی اصلی و این به نظرم نقطه قوتش هست تا اینجای کار.
ولی در کل درحد همون 8 هست به نظرم از لحاظ محتوایی که ارائه میده. باید البته تمومش کنم بعد نظر نهایی رو بدم چون داستان برام خیلی مهم هست.

اپیزود ایجیس احساس میکنم سخته:دی
مردن داره میره رو اعصابم:دی
نباید از برگشتن به دزرت اف دورز و سیو کردن غافل شید وگرنه مردن نابهنگام نافرم میره رو مختون:دی
سعی کنید پول جمع کنید پرسوناهای درست و حسابی که تو بازی اصلی به دست اوردید رو سامون کنید.

کسایی که رو PC بازیش میکنن برای شما هم کرش داره؟ از یه جایی به بعد احساس میکنم بخاطر کرش تقریبا داره غیرقابل بازی میشه! امروز نشستم پاش دیدم 3 گیگ آپدیت داده ولی مشکل کرش به قوت خودش باقی بود!

این اولین بازی این سبکیه که دارم میرم و برعکس تصورم اصلا با سبک مبارزات نوبتی مشکلی نداشتم حتی با دیالوگ های طولانی و زندگی روزانه در مدرسه هم مشکلی ندارم ولی به نظرتون این برج تارترس بعد از چند ساعت تکراری نمیشه ؟ میخوام بدونم توی چند ساعت آینده ساختار دانجن ها تغییر میکنه یا قراره همینطور بمونه ؟ داستان بازی از همین اوایلش به نظر میرسه جذاب باشه فقط میترسم چند ساعت آینده بازی تکراری بشه و مجبور بشم دراپش کنم

• Like
Reactions: Alireza Grimes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or