والا من ۷۰-۸۰ ساعت بازی کردم داستان بازی تموم نشد اعصابم دیگه بهم ریخت از بس مبارزات تکراری شده بود. اصن گیرم با پرسوناها همین تایم وحشتناک طولانیه. دیگه عمرا بخوام دی ال سی رو برمPersona 3 Reload: Episode Aigis - Launch Trailer
View attachment 349262
=================
جالبه برام هیچ فایلی دانلود نشد.
نمیدونم حتما خودش دیشب یا امروز دانلود کرده.
===
اینهم بگم که اگه برنامه دارین روی گیم پس تمومش کنین (به نظرم به صرفه ترین راهه چون dlc هم باهاش رایگان دادن) ، الان وقتشه.
بازی نهایتا تا آخر 2024 تو گیم پس میمونه پس کم کم باید شروع کنین.
با این اکسپنشن بالای 100 ساعت پلی تایمه.
نزدیک به 30 ساعت پلی تایمهوالا من ۷۰-۸۰ ساعت بازی کردم داستان بازی تموم نشد اعصابم دیگه بهم ریخت از بس مبارزات تکراری شده بود. اصن گیرم با پرسوناها همین تایم وحشتناک طولانیه. دیگه عمرا بخوام دی ال سی رو برم
n ساعت این وسط دیالوگاشهنزدیک به 30 ساعت پلی تایمه
این شکل بازیها میشه جزو کارهای روزانه آدم.n ساعت این وسط دیالوگاشه
واقعا طولانیه بابا اون اسکرین شات کلیر سیو منو ببین چند ساعت زده
ولی عشق داشته باشی میشه
به هر روی من گفتم بازی بعد SMT میزنم که کوتاهتره دیدم هیچی کرک شده یا ارزون ازش نیست بیخیال شدم
پایان واقعی بازی این هست، برای همین من همیشه به بقیه FES رو پیشنهاد میکردم نه P3P، حتی با این P3P گیم پلی بهتری داشت.Persona 3 Reload: Episode Aigis - Launch Trailer
View attachment 349262
اشتباه می کردمView attachment 349537
11.3 گیگ حجمشه Episode Aigis
استور مزخرف ، من اتوآپدیت رو از 10 جا غیر فعالش کرده بودم.اشتباه می کردم
این 11 گیگ آپدیت خود پرسونا3 هست
وقتی تموم شد رفتم تو بازی یه گزینه چنج اپیزود اضافه شده بود پایین که خاکستری بود رنگش
روش زدم نوشت برای بازی کردن Answer باید purchase ش کنی منتقل شد استور دیدم با گیم پس رایگانه
و 22 گیگ حجمشه
زدم دانلود شه
ویرایش: انگار بیخود پنیک شدم، همون 11 گیگه بود فقط یه فایل اجرایی 40 مگی گرفت و رفت تو اپیزود
اصلا اسکرین شات نذاشته بودم چک کردم.واقعا طولانیه بابا اون اسکرین شات کلیر سیو منو ببین چند ساعت زده