امتیازهای Astro Bot

میانگین امتیازات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
  • نظرسنجی بسته شده است .

Mo7aMMaD

کاربر سایت
کد بازی Astro Bot برای منتقدان ارسال شده و نقدها و امتیازات آن در تاریخ ۵ سپتامبر (۱۵ شهریور) منتشر می‌شود.
بازی در تاریخ ۶ سپتامبر (۱۶ شهریور) برای کنسول پلی‌استیشن ۵ به قیمت ۶۰ دلار عرضه خواهد شد.
میانگین نقدها:
1000003576.jpg

آخرین ویرایش:
خودم زدم ۹۰-۹۱. هرچند دلم با ۹۴ بود :دی الحق که چه چیزی ساختن. تو چنین سبکی, چنین چیزی بسازی یعنی توی تاریخ این سبک جاودانش کردی.

• Like
Reactions: SMM9
من همیشه فک میکردم کلا این یه بازی تبلیغاتی رایگانه برا پلی استیشن :))
یادمه یه PS4 خریدم‌ این توش رایگان بود یا دمو بود ازش رایگان یه همچین چیزی بعد با دسته پلی استیشن جارو میکردی این رباتا رو یه همچین چیزی =))

اون پسره که تو تاپیک پلی استیشن می گفت استروبات حساب نیست ککجاااااااااست؟

در ضمن سالی که 6 7 تا بازی با اوپن بالای 90 داره نمیتونه سال کویر باشه :D
حیف من به خاطر سربازی عن نمیتونم هیچ کدوم رو بازی کنم

پارسال با عنكبوت گفتن به اسپايدرمن ٢ ازين تلاشا ميكردن كه نتيجشو ديديم.
امسالم اينو مسخره ميكردن كه بازم ديديم چى شد :D

پارسال با عنكبوت گفتن به اسپايدرمن ٢ ازين تلاشا ميكردن كه نتيجشو ديديم.
امسالم اينو مسخره ميكردن كه بازم ديديم چى شد :D
کلا مسخره کردن جماعتی که ما می‌شناسیم انگار برا بازی ها انحصاری ما خوش یومنی میاره،

Astro-spider man 2-tlou2-و.....

من از این به بعد مسخره شدن بازی ها انحصاری رو به فال نیک میگیرم :D

آقا من هنوز نتونستم هضم کنم که میانگین امتیازهای بازی با ۱۰۰ تا نقد به عدد ۹۴ رسیده، اون هم با حدود ۴۰ تا امتیاز کامل! :دی
توی اپن‌کریتیک هم ۹۵ هست و فعلاً در این لحظه رفته جزو ۱۰ بازی برتر تاریخ!‌‌ الله اکبر!‌ :دی

9a2f05_24dsaxzc.jpg
کلا اکثرا دیدم سینه سوخته‌های ژانر پلتفرمر و نینتندویی دارن بازیو با بهترین‌های این سبک و سوپر ماریو گلکسی و اینا مقایسه می‌کنن و میگن یه پکیج تمام و کمال تو ژانرشه :دی بعید نیست ظاهرا این نمرات.

عجب نمرات شگفت انگیزی واقعا غیر قابل باوره برای یه تیم کوچک ۶۰ نفره که توی ۳ سال تو ژانری که ماریو آقایی میکنه نمراتی مثل اون بگیری!اگه اتفاقا خاصی نیوفته و درگون ایج(که تنها دکل امسال ووک هاست) شگفتی عجیب غریبی نداشته باشه نامزد اصلی امساله.قشنگ گوتی لوله آخرین بار سر gow و last چنین حسی داشتیم
توتوکی که انقدر سرش تو حساب و کتابه امیدوارم اتفاقات این یکی دو ماه اخیر رو خوب حساب کتاب کنه و آخر عاقبت gaas و woke رو ببینه به قول معروف
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش
باز جوید روزگار وصل خویش

این بازی دقیقاً همون حس و حال کراش های قدیمی پلی استیشن یک رو برای من زنده میکنه.
نسخه قبلی رو ساعت ها با پسرم باهم نشستیم و بازی کردیم و شاید یکی از بهترین و خفن ترین خاطرات گیمی باشه که دو تایی تجربه کردیم.
بازی از همه نظر کامله، هم لذت بخشه، هم موسیقی خوبی داره و هم گیم پلی چالشی و جذاب. یه بچه ۶ ساله هم ازش لذت میبره و هم یه مرد ۳۳ ساله.
بچه ها و دوستام هم که خونمون میاد این بازی رو میذارم و غرق دنیای جذاب و کنترل عالیش میشن.
هیچ بازی مثل نسخه قبل نتونست اون استفاده رو از دوال سنس بکنه که آسترو کرد.
نسخه جدید رو هم در اولین فرصت میگیرم که دوباره یه پنجاه ساعتی لذت ببریم.
خیلی خوشحالم که این بازی چنین امتیاز بالایی گرفت چون بنظرم سونی نیاز شدیدی به چنین آی پی محبوبی داشت و امیدوارم بتونن این آی پی رو مثل ماریو تو کیفیت بالا نگه دارن که هر دو سه سال شاهد این تجربه خفن باشیم.
اگه بخوام بین بازیهای برتری که روی پلی استیشن ۵ بازی کردم قطعاً جزو ۳ تای برتر هست.

حس خیلی خوبی میده بازیش و خوشحال کننده که چنین متا کسب کرده، عنوانی که سونی توجه کمتری بهش داشت اینطوری میاد موفق میشه با یک تیم شرقی بعد عنوانی که کلی تبلیغ کرد براش از هرچی ترند بود استفاده کرد میشه یکی از رکورد داران آفلاین شدن یکی از ُوزه خنده ها این نسل
یک بار دیگه بعد از چند نسل خاطرات کراش باندیکوت PS1 رو زنده کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or