سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رشته بازی های کامپیوتری به دانشگاه اضافه شد

رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ایجاد ۵ گرایش جدید در برنامه‌های مصوب خبر داد و گفت:

ما برای توسعه این رشته‌ها نیازمند توسعه تعداد اعضای هیئت علمی و افزایش تعداد کارمندان هستیم.»

ما با دو دانشگاه در آلمان و فرانسه در زمینه تبادل استاد و دانشجو همکاری داریم و همچنین یکسری پروژه‌های مشترک با کشورهای آلمان، ژاپن و ایرلند داریم.

این دانشکده به عنوان قطب علمی هوش مصنوعی از سوی وزارت دفاع معرفی شده است و با راه اندازی مرکز تحقیقات و نوآوری هوش مصنوعی و تحول دیجیتال قرار است اعتبارات آن از سوی این وزارتخانه تامین شود.

پیشنهاد کردیم که در دانشگاه پژوهشکده هوش مصنوعی ایجاد شود که فعالیت آن می‌تواند فرادانشکده‌ای باشد.

رشته بازی های کامپیوتری به دانشگاه اضافه شد

رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ایجاد ۵ گرایش جدید در برنامه‌های مصوب خبر داد و گفت:

ما با دو دانشگاه در آلمان و فرانسه در زمینه تبادل استاد و دانشجو همکاری داریم و همچنین یکسری پروژه‌های مشترک با کشورهای آلمان، ژاپن و ایرلند داریم.

این دانشکده به عنوان قطب علمی هوش مصنوعی از سوی وزارت دفاع معرفی شده است و با راه اندازی مرکز تحقیقات و نوآوری هوش مصنوعی و تحول دیجیتال قرار است اعتبارات آن از سوی این وزارتخانه تامین شود.

پیشنهاد کردیم که در دانشگاه پژوهشکده هوش مصنوعی ایجاد شود که فعالیت آن می‌تواند فرادانشکده‌ای باشد.
خدا رو شکر
به این ترتیب تعداد توسعه دهنده‌های ایرانی توی شرکت‌های خارجی بیشتر و بهتر میشه.

خدا رو شکر
به این ترتیب تعداد توسعه دهنده‌های ایرانی توی شرکت‌های خارجی بیشتر و بهتر میشه.
تمتشون هم که افتخار موندن نصیبشون میشه از این به بعد به جای چندروز بیخوابی که بازی رو بسازن ، چندسال و با بودجه خیلی بیشتری روی رقیب GTA کار میکنن:
بازی صبا، رقیب Grand Theft Auto به صورت رسمی معرفی شد \m/
View attachment 298779

View attachment saba.mp4
پ.ن: گزارش‌ها حاکی از این است که پس از معرفی این بازی، سهام شرکت تیک-تو اینتراکتیو به شدت سقوط کرده و این شرکت در کنفرانسی، فردا به صورت رسمی اعلام ورشکستگی خواهد کرد.

من واقعا از روزى ميترسم كه يكى از فرزندان مسئولين بخواد وارد صنعت گيم بشه.
قشنگ وضعيت ماشين و موبايل واسه كنسول و بازى پيش مياد.

شده دیگه:دی حسن کریمی قدوسی امد شد رییس بنیاد، که برادر زاده اون کریمی قدوسی نماینده مجلس مشهده که خیلی آدم دارکیم هست. حسنم از این رانت استفاده کرد و رزومه ساخت و با کمک وزیر فرهنگ روحان یه طلا فروشی زد و بعد پولارو درآورد رفت اونور الان شده پرودیوسر استار سیتیزن:دی قبلش هم مینایی رییس بنیاد بود که رییس ستاد انتخاباتی احمدی نژاد بود:دی بعد حسنم یکی امد که آدم قالی باف بود. خلاصه کلا دست دوستانه. از اول بوده و همین الانم هست.

شده دیگه:دی حسن کریمی قدوسی امد شد رییس بنیاد، که برادر زاده اون کریمی قدوسی نماینده مجلس مشهده که خیلی آدم دارکیم هست. حسنم از این رانت استفاده کرد و رزومه ساخت و با کمک وزیر فرهنگ روحان یه طلا فروشی زد و بعد پولارو درآورد رفت اونور الان شده پرودیوسر استار سیتیزن:دی قبلش هم مینایی رییس بنیاد بود که رییس ستاد انتخاباتی احمدی نژاد بود:دی بعد حسنم یکی امد که آدم قالی باف بود. خلاصه کلا دست دوستانه. از اول بوده و همین الانم هست.
پس بزرگترین Scam صنعت گیم(Star Citizen) دست گل دوستان بوده؟ کلا مشخص بود اون بازی با مدیریت مملکت داره ساخته میشه.:))

این وسط نوید ۶۰ ساعت گیمپلی مفتی زد بر بدن @NaViiDii :D

دقیقا بچه‌ها خبرشو فرستادن هم خوشحال بودم هم ناراحت :D ناراحت ازینکه واقعا حیف بود با مدیریت غلط و ایگنود کردن اکثریت گیمرا، زحمتشون به فنا رفت ولی خوشحال ازینکه تونستم ۶۰ ساعت بازیش کنم و پولمم پس بگیرم :D حیف ازین گیم‌پلی خوب. اینا چجوری میخوان ریکاوری کنن و به کار ادامه بدن :D

دقیقا بچه‌ها خبرشو فرستادن هم خوشحال بودم هم ناراحت :D ناراحت ازینکه واقعا حیف بود با مدیریت غلط و ایگنود کردن اکثریت گیمرا، زحمتشون به فنا رفت ولی خوشحال ازینکه تونستم ۶۰ ساعت بازیش کنم و پولمم پس بگیرم :D حیف ازین گیم‌پلی خوب. اینا چجوری میخوان ریکاوری کنن و به کار ادامه بدن :D
دقیقا گیمپلی بازی مشکل خاصی نداشت. مشکل بازی همونی بود که همه میدونیم . فکر کنم دیگه خودشون فهمیدن داستان چیه.
همتون میدونید من از همون روز معرفی بازی این بازیو به شدیدترین وجه ممکن کوبیدم حتی زمانی که هنوز اون ماهیت اون کرکترها مشخص نشده بود.
ولی حالا میگم:
این حرکت سونی برای پایان دادن به کنکورد خیلی خوب بود.
دندون لق را باید کشید.
هرچه زودتر بهتر.
میتونستن شش ماه ملت رو باهاش بازی بدن با فری تو پلی کنن یا بیارن رو پلاس یا اصلا به بازخورد ها توجه نکنند.
ولی تعطیل کردن بازی اونم به این سرعت نشون میده تو مدیریت به این نتیجه درست رسیدند که به همین زودی تکلیف رو مشخص کنن.
خوشم اومد که دفن کردند بازیو. این بازی اصلا جاش تو استور و کتگوری انحصاری های پلی استیشن نبود.
امیدوارم جبران کنند و اون فیرگیمز هم اگه قابل اصلاح نیست هرچه زودتر اونم کنسل کنند بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or