Last edited by a moderator:
ما برای توسعه این رشتهها نیازمند توسعه تعداد اعضای هیئت علمی و افزایش تعداد کارمندان هستیم.»
خدا رو شکررشته بازی های کامپیوتری به دانشگاه اضافه شد
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ایجاد ۵ گرایش جدید در برنامههای مصوب خبر داد و گفت:
ما با دو دانشگاه در آلمان و فرانسه در زمینه تبادل استاد و دانشجو همکاری داریم و همچنین یکسری پروژههای مشترک با کشورهای آلمان، ژاپن و ایرلند داریم.
این دانشکده به عنوان قطب علمی هوش مصنوعی از سوی وزارت دفاع معرفی شده است و با راه اندازی مرکز تحقیقات و نوآوری هوش مصنوعی و تحول دیجیتال قرار است اعتبارات آن از سوی این وزارتخانه تامین شود.
پیشنهاد کردیم که در دانشگاه پژوهشکده هوش مصنوعی ایجاد شود که فعالیت آن میتواند فرادانشکدهای باشد.
تمتشون هم که افتخار موندن نصیبشون میشه از این به بعد به جای چندروز بیخوابی که بازی رو بسازن ، چندسال و با بودجه خیلی بیشتری روی رقیب GTA کار میکنن:خدا رو شکر
به این ترتیب تعداد توسعه دهندههای ایرانی توی شرکتهای خارجی بیشتر و بهتر میشه.
بازی صبا، رقیب Grand Theft Auto به صورت رسمی معرفی شد
View attachment 298779
View attachment saba.mp4
پ.ن: گزارشها حاکی از این است که پس از معرفی این بازی، سهام شرکت تیک-تو اینتراکتیو به شدت سقوط کرده و این شرکت در کنفرانسی، فردا به صورت رسمی اعلام ورشکستگی خواهد کرد.
من واقعا از روزى ميترسم كه يكى از فرزندان مسئولين بخواد وارد صنعت گيم بشه.
قشنگ وضعيت ماشين و موبايل واسه كنسول و بازى پيش مياد.
پس بزرگترین Scam صنعت گیم(Star Citizen) دست گل دوستان بوده؟ کلا مشخص بود اون بازی با مدیریت مملکت داره ساخته میشه.شده دیگه حسن کریمی قدوسی امد شد رییس بنیاد، که برادر زاده اون کریمی قدوسی نماینده مجلس مشهده که خیلی آدم دارکیم هست. حسنم از این رانت استفاده کرد و رزومه ساخت و با کمک وزیر فرهنگ روحان یه طلا فروشی زد و بعد پولارو درآورد رفت اونور الان شده پرودیوسر استار سیتیزن قبلش هم مینایی رییس بنیاد بود که رییس ستاد انتخاباتی احمدی نژاد بود بعد حسنم یکی امد که آدم قالی باف بود. خلاصه کلا دست دوستانه. از اول بوده و همین الانم هست.
دقیقا دو نفر خریده بودنکسی اینجا بازی رو خریده بود؟
دقیقا گیمپلی بازی مشکل خاصی نداشت. مشکل بازی همونی بود که همه میدونیم . فکر کنم دیگه خودشون فهمیدن داستان چیه.دقیقا بچهها خبرشو فرستادن هم خوشحال بودم هم ناراحت ناراحت ازینکه واقعا حیف بود با مدیریت غلط و ایگنود کردن اکثریت گیمرا، زحمتشون به فنا رفت ولی خوشحال ازینکه تونستم ۶۰ ساعت بازیش کنم و پولمم پس بگیرم حیف ازین گیمپلی خوب. اینا چجوری میخوان ریکاوری کنن و به کار ادامه بدن
که لو رفتن و معلوم شد از اعضای sweet baby و... بودندقیقا دو نفر خریده بودن