تازه وارد. لول
دادا ما با این دسته خلبانی ها هست مال آتاری ما با اینا شروع کردیم
تازه وارد چیه.
اصلا حرف من بکنار، فقط متای بازیهای که لیست کردم رو برو ببین. سطح بازیها هنوزم عالی هست. اون چیزی که تغییر کرده ذهنیت برخی بچه هاس. برخی دیگه هیچ چیز جدیدی راضیشون نمیکنه. خودمم چندسال پیش یه دوره این حالت حس منفی به گیمهای جدید رو تجربه کردم اما چند تا از بچه ها که باهاشون ارتباط دارم بهم کمک کردند و دیدم نه واقعا بازیها هنوزم خیلی چیزای خوب تولید میشه. دوای درد این حالت فقط اینه از ادمهای منفی نگر دوری کنی و با اونایی که زیاد بازی میکنند صحبت کنی. تو همین فروم چندتا از بچه ها هستن میبینم میان میگن فلان بازیو پلات کردم واقعا کیف میکنم از پستاشون و با اشتیاق میخونم. کسی که انقدر عشق و علاقه داره و زیر و بم بازیو بیرون میکشه واقعا ارزش داره. نه کسی که همش غر میزنه ما که چیزی ندیدم این نسل و خلاصه دائم در حال چ ناله هستن .
تا دیروز میگفتن گرافیک بازیها فلانه و چرا یه چیز نسل بعدی ندیدیم. میگیم آقا بیا همین فایو پرو این کمک میکنه اکثر بازیها رو بتونی با ری تریسینگ بازی کنی و گرافیک نسل بعدی رو ببینی میگن نه ما خروجی همین ps5 را هنوز ندیدیم. از یه کنسول ۵۰۰ دلاری ساخت ۲۰۲۰ دیگه چی میخوای ببینی. خروجیش شاهکارهای گرافیکی مثل فوربیدن وست و اسپایدرمن ۲ بود دیگه. البته که مطمئنم gta 6 هم فوق العاده اس رو ps5 پایه ولی اگه کیفیت بالاتر از اینا میخواین دیگه با فقط با پرو که بتونه RT رو بخوبی نمایش بده. هیچی مثل ری تریسینگ بازیهارو نسل بعدی نمیکنه. هیچ چیز جادویی وجود نداره که باهاش بازیارو رو نسل بعدی کنن فقط ری تریسینگ که اونم سخت افزار قوی میخواد. همین انریل ۵ که بشدت ویژوال بازیها باهاش بهتره سخت افزار قوی میخواد که فقط با کنسول قویتر امکان داره خروجی بهتری ازش ببینید.
صنعت گیم تازه شروع شده. اوج این نسل ۲۰۲۵ عه. و دیگه از این سال تو اوج می مونه تا آخر نسل که ۲۰۲۸ باشه.
اصلا کی تصورش رو میکرد کپکام یه روزی رو بیاره به ساخت ریمیک های فوق العاده با کیفیت یا کره و چین وارد صنعت بشن و بازیهای فوق العاده ای بیرون بدن. اسکوئر همینطور داره فاینال بیرون میده. فرام سافتور که با الدن رینگ قله هارو هم فتح کرد.
هیچ موقع یاد ندارم این حجم از بازی RPG و یا سولزبورن یا بازی H&S رو تو یک نسل داشته باشیم. تو این نسل بشمار فقط چندتا عنوان فایتینگ بیرون اومده. رمدی دوتا بازی بزرگ داده و حالا هم که قراره مکس پین ریمیک رو با راکستار رو بیرون بده. بزودی مافیای جدید داریم، DOOM جدید داریم و کلی چیز دیگه . بازیهای TakeTwo تو ۲۰۲۵ میترکونن..
اصلا شما همین الانش استور رو بازی کنید حالا چه PSN چه استیم یا چه استور اکسباکس صدها عنوان در ژانرهای مختلف برای بازی کردن هست. نسلی که بالاخره داره درش GTA جدید و HalfLife جدید و new ip از ناتی داگ بیرون میاد نسل خوبیه.
همین سونی توی دو نسل قبل در سه سال اولش تعطیل بود. بازی خاصی بیرون نداد. نسل ps3 یادته رسما تا قبل از mgs4 چی داشتیم یه دونه انچ ۱ که هنوز اونقدر بزرگ نبود. نسل ps4 تا قبل از اومدن آنچارتد ۴ تقریبا چیز خاصی نداشتیم. ولی نسل ps5 حداقل تو دوسال اولش یه دونه سکوئل جدید از گاد او وار ، یه سکوئل از گرن توریسمو ، هورایزن، رچت اند کلنک، اسپایدرمن، ولی کلی بازی ریز و درشت دیگه داشتیم. مولتی پلتفرم ها که فوق العاده عالی بودن. سونی الان بالخره یه استودیو داره که میتونه عنوان پلتفرمر با متای بالا و قابل رقابت با عناوین نینتندو بیرون بده حالا نمره های ASTRO بیرون میاد متوجه میشید.
سونی هنوز نصف استودیوهای اصلیش بازیشون رو هنوز حتی معرفی هم نکردند . ناتی داگ، بند استدیو، ساکرپانچ، بلوپوینت و...
من تازه متاسفانه شانس اینو نداشتم بازیهای نینتندو را بازی کنم اونا رو هم اضافه کنیم کلا به غیر از یه سری بازی ووک که باید ایگنورشون کرد در کل صنعت گیم در سطح خیلی خوبیه و از ۲۰۲۵ به بعد بهترم میشه.