amonre
کاربر سایت
با Yuzu امتحان کردی؟@m.d.makan بیا جواب بده : دی
با Yuzu امتحان کردی؟
این مشکل یادمه که تو یوزو بود که فیکس شد.
پس هنوز تو ریوجینکس هست.
با sudachi چطور؟
@m.d.makan نسخه اخرش چه ورژنیه و از کجا دانلود کنم الان ملت از کجا دانلود میکنن نیست : دیالان مگه یوزو به فنا نرفته ؟
کدوم ورژن هاشو بگیرم
با همه مدل audio mod امتحان کردم نشد توی ryujin
از سوداچی استفاده کن:@m.d.makan نسخه اخرش چه ورژنیه و از کجا دانلود کنم الان ملت از کجا دانلود میکنن نیست : دی
و یه چیزی اومده به اسم suyu این چیه دیگه همون yuzu نیست یکم تغیرش دادن؟
از سوداچی استفاده کن:همه ی بازی ها برای من توی بیلد آخر کرش میکنن . کسی این مشکلو داره ؟
برای استیم دک کدوم بهتره؟از سوداچی استفاده کن:
از سوداچی استفاده کن:همه ی بازی ها برای من توی بیلد آخر کرش میکنن . کسی این مشکلو داره ؟
Release v1.0.2 · sudachi-emu/sudachi
این رو هم نینتندوی Placeکش گیر داده بهش و دولوپر فعلا آوردتش پایین تا بخشی از کدها رو تغییر بده.
خیلی از یوزوی ورژن آخر به روزتره.
همین رو داشته باش تا پروژش دوباره استارت بخوره.
فریمور 18:
Switch Firmwares v18.0.0 Download
کلید:
Yuzu Prod Keys & Title Keys v18.0.0 Download
حقیقتش باید تست کنی ولی فکر کنم تنها امولاتوری که هنوز با قدرت داره ادامه میده ریوجینکس باشه.برای استیم دک کدوم بهتره؟
اون نصف suyu فریم میدهحقیقتش باید تست کنی ولی فکر کنم تنها امولاتوری که هنوز با قدرت داره ادامه میده ریوجینکس باشه.
همین رو تست کن.
احتمالا فریمور و... به روز نیست.سلام وقت بخیر
من The Legend of Zelda Echoes of Wisdom رو دانلود کردم ولی ryujinx شناساییش نمی کنه
چیکار کنم ؟
بله با آپدیت فریمور و keys درست شداحتمالا فریمور و... به روز نیست.
از لینکهای صفحات اخیر اینجا یا تاپیک یوزو این موارد رو آپدیت کن.
چرا کسی جواب منو نمیده؟چرا بازی شاهزاده ایرانی بعد از نصب آپدیت هاش اجرا نمیشه؟ کسی خیر از من این مشکل رو داره؟ آیا پچ خاصی میخواد؟
خب چون کرک نشده.چرا وقتی روی pc هست به راحتی با پرفورمنس بهتر با اموباتور اجرا میکنی؟ : دی
من این مشکل رو نداشتم.چرا بازی شاهزاده ایرانی بعد از نصب آپدیت هاش اجرا نمیشه؟ کسی خیر از من این مشکل رو داره؟ آیا پچ خاصی میخواد؟