آخرین ویرایش:
سلاممن گیم پس التیمیت هوم دارم اما وارد Cod HQ که میشم فقط میگه پیشخرید کن و نمیذاره بازی کنم. مشکل چیه؟
باید اکانتی باشه که روش گیم پس هست، اگر اکانتی رو هوم کردید یا سوییچ کنید روی اکانت خودتون نمیشه.سلام
دقیقا منم همین مشکل رو دارم .
میگه پیش خرید کن
خب داری با Quake و دوم مقایسش میکنی؟اینا بازگشت به گذشته هست بیشتر، برو گیم پلی شوتر های ۲۰ سال پیش رو ببین هزار باز از این سریع تر و high mobility تر بود این که صرفا فقط مکس پین اول شخصه
تازه COD های مدرن هم خیلی TTK بالا دارن نسبت به قدیمیا، اون موقع نت کد افتضاح بود حس نمیشد. چند وقت پیش یه ویدیو دیدم از یه یوتیوبر که چارت TTK تمام بازی های بعد از 4 رو نشون داده بود و تنها بازی مدرنی که TTK ش نزدیک به قدیمیا بود ریبوت MW2 بود و Black Ops 4 هم بالاترین TTK سری رو داشت.
سلام چکار کنم ؟باید اکانتی باشه که روش گیم پس هست، اگر اکانتی رو هوم کردید یا سوییچ کنید روی اکانت خودتون نمیشه.
Quake و Doom هم شوتر های مین استریم زمان خودشون بودن دیگهخب داری با Quake و دوم مقایسش میکنی؟
حالا نمیگم CoD باید تارکاو یا حتی بتلفیلد باشه اما دیفالتش یه گیمپلی نیمه واقع گرایانه بود قدیم.
البته نگفتم این موومنت و گیمپلی بده، خودم عاشق گیمپلی سریعم و شوترای مورد علاقم تایتان فال و ایپکسه اما با توجه به تجربه ای که از همین دوتا دارم از همین الان شک ندارم یه جوری عرقی شه بازی که نشه بازیش کرد سال دیگه
فک کن طرف 17 سالشه بعد مدرسه میاد تا شب گیمو جر میده حالا تو شب از سر کار میای یکی دو ساعت واسه فان بازی کنی طرفو از پشت میزنی 180 برمیگرده و وقتی داره شونصد تا موومنت مختلف میزنه هدت میکنه
باید روی خود اکانتی که گیم پس داره بازی بکنید.سلام چکار کنم ؟
راهنمایی میکنید
هم با ip ایران نمی شه بازی کردهم فانه هم fast pace هست هم رایگان !
بله، برا من از دیروز اوکی شده. همون شب اول فقط مچ پیدا نمی کرد. بله می شهدوستان الان اوکی شده ؟با dns هم میشه پلی داد؟
ایرادش دقیقا نیاز به قند شکن داشتنشهوالا بازی XDefiant یوبی سافت سگش شرف داره به این بولشتی که هر ساله اکتیویژن بیرون میده هم فانه هم fast pace هست هم رایگان !
تازه کشفش کردم
این ک تحریمهوالا بازی XDefiant یوبی سافت سگش شرف داره به این بولشتی که هر ساله اکتیویژن بیرون میده هم فانه هم fast pace هست هم رایگان !
تازه کشفش کردم