آخرین ویرایش:
ب هزار بد بختی میره تو منو ولی مچ پیدا نمیکنهمچ پیدا نمیکنه انواع اقسام dns و رادار و الکترو امتحان کردم نشد ( نت شت تل) گویا فعلا فقط با گیرآپ و اگزیت لگ میشه بازی کرد که بشه به سرور اروپا وصل شد
بدون exitlag اوکینمیشه؟من دوساعت بازی کردم
فیبر نوری مخابرات با رادار و الکترو+exitlag
بازی کلا موومنتش فرق داره و کلا بنظرم خوبه اون شیرجه زدن هم زیاد تو مخ نیست
گان پلیشم خوب بود
مچ میکینگش بدون مشکل بود برام
در کل :
فیرست ایمپرشن:نایس
من خیلی از استریمر های ایرانی که پرسیدم همه با اگزیت لگ بودن یا گیر اپ بوستر. الانم که یکی از دوستان گفت با الکترو و رادار تونسته مچ بزنه من باز هم با الکترو و رادار امتحان کردم همچنان رو سرچینگ میمونه نه موقع سرچ پینگ نشون میده نه میشه کنسل کرد.ب هزار بد بختی میره تو منو ولی مچ پیدا نمیکنه
بدون exitlag اوکینمیشه؟
دقیقا همینجوریه با رادار و الکترو حتی پینگ هم نمیزنهمن خیلی از استریمر های ایرانی که پرسیدم همه با اگزیت لگ بودن یا گیر اپ بوستر. الانم که یکی از دوستان گفت با الکترو و رادار تونسته مچ بزنه من باز هم با الکترو و رادار امتحان کردم همچنان رو سرچینگ میمونه نه موقع سرچ پینگ نشون میده نه میشه کنسل کرد.
نهب هزار بد بختی میره تو منو ولی مچ پیدا نمیکنه
بدون exitlag اوکینمیشه؟
چند ماه بهش مهلت بده به قدری Sweaty ـی بشه که تبدیل شه به کابوس کژوال پلیرا همین الان میتونم تصور کنم چه مومنت اکسپلویتایی از تو این گیم پلی دربیارن مردمچقد بازی نرم شده واقعا این سیستم movement جدید انقلابی بود
اینا بازگشت به گذشته هست بیشتر، برو گیم پلی شوتر های ۲۰ سال پیش رو ببین هزار باز از این سریع تر و high mobility تر بود این که صرفا فقط مکس پین اول شخصهچند ماه بهش مهلت بده به قدری Sweaty ـی بشه که تبدیل شه به کابوس کژوال پلیرا همین الان میتونم تصور کنم چه مومنت اکسپلویتایی از تو این گیم پلی دربیارن مردم
اصلا بنظرم تصمیم خوبی نبود آوردن همچین مومنت آزادی به بازی.
نمیدونم تاثیر Tiktok attention span ـه یا چی اما انگار مردم دیگه تحمل شوتر سنگین واقع گرایانه (حتی نیمه واقع گرایانه) با TTK بالا رو ندارن همش باید فست پیسد باشه