Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
من دوساعت بازی کردم
فیبر نوری مخابرات با رادار و الکترو+exitlag
بازی کلا موومنتش فرق داره و کلا بنظرم خوبه اون شیرجه زدن هم زیاد تو مخ نیست
گان پلیشم خوب بود
مچ میکینگش بدون مشکل بود برام
در کل :
فیرست ایمپرشن:نایس:D

چقدر با بازی حال نکردم. سه چهار دست زدم فعلا.
مشکل؟ TTK خیلی پایین. رسما هر کسی می تونه به راحتی کیل بگیره. اصلا دیگه ایم اهمیتی نداره. هر کی پینگ بهتر داشته باشه یا زودتر ببینه طرف مقابل رو درجا مرده.
فعلا با مپ ها هم زیاد فاز نگرفتم.

• Like
Reactions: NaViiDii
مچ پیدا نمیکنه انواع اقسام dns و رادار و الکترو امتحان کردم نشد ( نت شت تل) گویا فعلا فقط با گیرآپ و اگزیت لگ میشه بازی کرد که بشه به سرور اروپا وصل شد
ب هزار بد بختی میره تو منو ولی مچ پیدا نمیکنه

من دوساعت بازی کردم
فیبر نوری مخابرات با رادار و الکترو+exitlag
بازی کلا موومنتش فرق داره و کلا بنظرم خوبه اون شیرجه زدن هم زیاد تو مخ نیست
گان پلیشم خوب بود
مچ میکینگش بدون مشکل بود برام
در کل :
فیرست ایمپرشن:نایس:D
بدون exitlag اوکی‌نمیشه؟

• Like
Reactions: meysam028
ب هزار بد بختی میره تو منو ولی مچ پیدا نمیکنه

بدون exitlag اوکی‌نمیشه؟
من خیلی از استریمر های ایرانی که پرسیدم همه با اگزیت لگ بودن یا گیر اپ بوستر. الانم که یکی از دوستان گفت با الکترو و رادار تونسته مچ بزنه من باز هم با الکترو و رادار امتحان کردم همچنان رو سرچینگ میمونه نه موقع سرچ پینگ نشون میده نه میشه کنسل کرد.

• Like
Reactions: aliiiiiii
من خیلی از استریمر های ایرانی که پرسیدم همه با اگزیت لگ بودن یا گیر اپ بوستر. الانم که یکی از دوستان گفت با الکترو و رادار تونسته مچ بزنه من باز هم با الکترو و رادار امتحان کردم همچنان رو سرچینگ میمونه نه موقع سرچ پینگ نشون میده نه میشه کنسل کرد.
دقیقا همینجوریه با رادار و الکترو حتی پینگ هم نمیزنه

• Like
Reactions: MMDMO
برای من درست شد الان چند دستی موفق شدم بزنم با دی ان اس رادار

اولین بار که وارد بازی میشید حس میکنید زیر پاتون اسکیت عه :))

قشنگ حس اینو داری انگار اسکیت پوشیدی داری تو مپ راه میری :دی

ولی در کل بدک نیست، خوبه. یکم بگذره به سیستم موومنت و ایناش عادت می کنید. اگر دسترسی دارید بنظرم خودتون هم یه تستی بزنید.

بازی بولشت خالصه. دو ساعت فقط داشتم یه مشت پارکور کار رو میدیدم این ور اون ور میپرن کیل میگیرن. واقعا خاک بر سر اکتیویژن با این چرندیاتی که روش تگ COD میزنه 70 دلار هم میگیره بابتش. من که نمیخرم. به عنوان یه فن قدیمی COD دیگه سراغ چنین مزخرفی نمیرم.

چقد بازی نرم شده :دی واقعا این سیستم movement جدید انقلابی بود
چند ماه بهش مهلت بده به قدری Sweaty ـی بشه که تبدیل شه به کابوس کژوال پلیرا :دی همین الان میتونم تصور کنم چه مومنت اکسپلویتایی از تو این گیم پلی دربیارن مردم :-"
اصلا بنظرم تصمیم خوبی نبود آوردن همچین مومنت آزادی به بازی.

نمیدونم تاثیر Tiktok attention span ـه یا چی اما انگار مردم دیگه تحمل شوتر سنگین واقع گرایانه (حتی نیمه واقع گرایانه) با TTK بالا رو ندارن همش باید فست پیسد باشه :دی

حالا من خودم سالها MW1 و MW2 اوریجینال رو HC بازی میکردم ولی واقعا نرمال نیست این TTK پایین.
به نظرم مشکل اصلی بازی (بتا) همین TTK و طراحی مپ هاست. خو مثلا مد Domination تو مپ Derelict چه حالی ممکنه بده؟ واقعا لذت بخش نیست. طرف رو میبینی یه دو تا تیر میزنی میوفته. اصلا اسکیل بیس نیست بازی.

چند ماه بهش مهلت بده به قدری Sweaty ـی بشه که تبدیل شه به کابوس کژوال پلیرا :دی همین الان میتونم تصور کنم چه مومنت اکسپلویتایی از تو این گیم پلی دربیارن مردم :-"
اصلا بنظرم تصمیم خوبی نبود آوردن همچین مومنت آزادی به بازی.

نمیدونم تاثیر Tiktok attention span ـه یا چی اما انگار مردم دیگه تحمل شوتر سنگین واقع گرایانه (حتی نیمه واقع گرایانه) با TTK بالا رو ندارن همش باید فست پیسد باشه :دی
اینا بازگشت به گذشته هست بیشتر، برو گیم پلی شوتر های ۲۰ سال پیش رو ببین هزار باز از این سریع تر و high mobility تر بود :دی این که صرفا فقط مکس پین اول شخصه :))
تازه COD های مدرن هم خیلی TTK بالا دارن نسبت به قدیمیا، اون موقع نت کد افتضاح بود حس نمیشد. چند وقت پیش یه ویدیو دیدم از یه یوتیوبر که چارت TTK تمام بازی های بعد از 4 رو نشون داده بود و تنها بازی مدرنی که TTK ش نزدیک به قدیمیا بود ریبوت MW2 بود و Black Ops 4 هم بالاترین TTK سری رو داشت.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Milad.Samavati

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or