The Evil Within 2

198167

ناشر: Bethesda Softworks
استدیو: Tango Gameworks
تهیه کننده: Shinji Mikami
کارگردان: John Johanas
پلتفرم: PS4 ,XBOX ONE,PC
تاریخ انتشار: 13 اکتبر 2017 (21 مهر 1396)

بعد از سه سال انتظار نسخه دوم The Evil Within در کنفرانس E3 2017 شرکت bethesda معرفی شد. داستان نسخه اول سه سال بعد از اتفاقات نسخه اول اتفاق میفتد شخصیت اصلی بازی باز هم مانند نسخه اول سباستین کستلانوس هست. سباستین که همه چیز خود به علاوه دخترش "لیلی" را از دست داده بعد فهمیدن اینکه ممکن او زنده باشد باز هم به امید اینکه دخترش را نجات دهد وارد دستگاه stem میشود نجات دادن دخترش شاید اخرین امید سباستین برای این باشد که دوباره به زندگی قبلی خود برگردد.​

آخرین ویرایش:
سابش رایگان نیس داداش. 12 تومنه.
مگر اینکه منظورتون گیم ساب نیست و سایت دیگه ای باشه
البته 12 تومن همون مفته
بله درسته نسخه اول رایگانه با تمام DLC ها اما نسخه دوم پولیه
اره مفته و واقعا باید حمایت شه تا صنعت گیم تو ایران پیشرفت کنه تو زبان پارسی

بازی را شنبه از طریق گیم پس میریزم و با 60 فریم بر ثانیه با کنسول سری اکس تجربه میکنم>:D<

برای تجربه ی مجدد این شماره خیلی ذوق دارم<:-P
جات خالی هفته پیش روی سریز اکس با فریم بوست دوباره تمومش کردم بسی حال داد

رسیدم چپتر 15

چقدر با پرقدرت ترین کنسول تاریخ یعنی سری اکس لذت بخشه.با اون دسته های خفنش

نه باگ نه افت فریم

خود بازی هم کوبنده و بی نظیر ، تلخ و احساسی

دفعه قبل 9.5 دادم.این بار 10 میدم

واقعا گند بزنن به این منتقدا

آخرین ویرایش:
رسیدم چپتر 15

چقدر با پرقدرت ترین کنسول تاریسخ یعنی سری اکس لذت بخشه.با اون دسته های خفنش

نه باگ نه افت فریم

خود بازی هم کوبنده و بی نظیر ، تلخ و احساسی

دفعه قبل 9.5 دادم.این بار 10 میدم

واقعا گند بزنن به این منتقدا
تا خط سومت فکر میکردم تاپیک ایکس باکسه
ابنجا هم تاپیک فورزا هورایزن پنجه
چهارتا پست بالا پایین کردم فهمیدم نه اشتباهی نشده

خب من نظرمو راجع این بازی بگم

در یک کلام میتونم بگم Super Underrated!

چرا این بازی اینقدر خوبه؟! چرا اینقدر underrated!
باورم نمیشه، چرا تو اینترنت راجع این بازی اینقدر کم پرداخته میشه؟ جدی کسی دلیلشو میدونه

گیم پلی بازی از هر لحاظ فوق العادست
انتخاب اسلحه عالیه
نوع اسلحه ها عالیه ( هم برای first timer ها و هم برای اونا که نسخه یک رو تجربه کردن)
نحوه آپگرید کردن عالی

یه open world درست حسابی رو میبینیم، من هیییچ مشکلی تو این بازی در ارتباط با اُپن ورلد بودنش ندیدم، هیچ مشکلی. از هر لحاظی کامل و به اندازست.

شما آیتم ها رو در جای درستش پیدا میکنید.
در جای درستش به شما side mission میده، ساید مشن ها به موقع و درجای مناسبه. لول شما تاثیر مناسب و به اندازه ای داره در مواجه شدن با enemy ها
داستان بازی بر خلاف چیزی که میگن، خیلی هم جالب و خوبه و من خیلی دوسش دارم خیلییی

به اندازه ی کافی (نه زیاد و نه کم) بازی generous هست و به شما آیتم های مورد نیازو میده. اندازه ی مپ (محیط اول بازی) به اندازست

من هیچ بازی ای اینقدر "به اندازه" ندیدم.

به جرات میگم جز تاپ فایو بازی های برتری که بازی کردمه. مگه میشه انقدر خوب؟ من از شماره یک هم بیشتر دوسش داشتم. به دو دلیل، یک اینکه، سرعت بازی بیشتره و stamina یه ذره درست درمون تره، تو شماره یک سباستین انگار بهمن 57 میکشید یه ثانیه میدویید دیگه نمیکشید بدوئه :D شماره دو هم اون مپ خفن تو ابتدای بازیه.

واقعا به یاد ندارم یه بازی رو که ده تا چپتر برم و اصلا نفهمم چقدر زمان گذشته!!

دو تا مشکل از بازی بگم که بیشتر سلیقه ای هست.

1- صدای سباستین عوض شده، این خیلی رو مخمه ، کلا صداها تو نسخه یک بهتر بود. نه تنها صداهای شخصیت ها بهتر بود بلکه کلا صدا گذاری عالی بود، صدای برداشتن آیتم خودش یه فیلم ترسناک بود، صدای دکتر خیمنز که یه صدای سرماخورده داشت عالی بود و خودش ترسناک بود.

2- چرااااااا نیو گیم پلاس نداره! ( این بازی نیو گیم پلاس داره، ولی نمیزاره تو نیو گیم پلاس سخت ترین درجه رو بری، و این بدترین حالته)

* نکته : من این بازی رو تقریبا 4 یا 5 سال پیشم بازی کردم ولی حس الان رو نگرفته بودم باهاش.

نتیجه : با بزرگ شدن، نه تنها لذت گیم از بین نمیره، بلکه میتونید با بعضی بازیا بهتر هم زندگی کنید

خب من نظرمو راجع این بازی بگم

در یک کلام میتونم بگم Super Underrated!

چرا این بازی اینقدر خوبه؟! چرا اینقدر underrated!
باورم نمیشه، چرا تو اینترنت راجع این بازی اینقدر کم پرداخته میشه؟ جدی کسی دلیلشو میدونه
بازی که واقعا خوب بود ، حیف که دیگه ادامه نمیدن.

اما در مورد آندرریت بودن و... حداقل اینجا که من شاهدم توسط یکی از دوستان اینقدر به خودش و خالقش پرداخته شد که ملت حالشون به هم خورد و اسم بازی و خالق که میومد کهیر میزدن.
بعضیها هم با سر میخواستن برن تو مانیتور:D

بهزاد جان کارش درست بود باهاش بد تا کردن
تاپیک بحث و تبادل نظر این بازی جزء خوفناک ترین و خفن ترین مطالبیه که در مورد یه ویدیو گیم در سطح نت وجود داره
ولی من یادمه تاپیک این بازی عملا فقط اسکرین شات و آرت از بازی بود تا همین یک صفحه قبل

بهزاد جان کارش درست بود باهاش بد تا کردن
تاپیک بحث و تبادل نظر این بازی جزء خوفناک ترین و خفن ترین مطالبیه که در مورد یه ویدیو گیم در سطح نت وجود داره
حالا اون تاپیک که واقعا خوب بود.
بهزاد هم تا یه جایی خیلی پشت کار خوبی داشت و خیلی وقت برای ترجمه مطالب و ... میزاشت.

از دید من مشکل زمانی بود که بحث از اون تاپیک خارج میشد و به تاپیکهای دیگه میکشید که خب نتیجه عکس داشت.

خیر انواع و اقسام مقالات تصاویر مصاحبه تحلیل ویدیو موسیقی و...از خود بازی تا حواشی تو اون تاپیک موجود بود عملا کامل ترین محتوایی بود که خودم به شخصه تا الان از یک بازی دیدم از همه اینا مهم تر نفس خود اون کار و کاربر بود
شما فقط 3 صفحه آخر اون تاپیک ببین فقط یا اسکرین شاته یا آرت اون وسط اگه ویدیو یا موسیقی هم باشه که با زیاد با نام تاپیک ارتباطی نداره چون هیچ بحث یا تبادل نظری نبود البته با نظر شما در مورد ترجمه و مقالات ایشون موافقم واقعا علاقه ای که به بازی و میکامی بزرگ داشت و خیلی روی ترجمه وقت میزاشت وزحمت می کشید ولی بیشتر مواقعی من وارد تاپیک می شدم و انتظار بحث یا نظرات دوستان یا خبری از نسخه بعدی بودم با انواع اسکرین شات و آرت مواجه می شدم ضمن اینکه بقول دوستمون ماکان مباحث اون تاپیک به بقیه تاپیک ها هم کشونده شد و صرفا علاقه ایشون به میکامی باعث بحث vs از نوع دیگر بین طرفداران میازاکی-کوجیما و... با ایشون ایجاد بشه در هر تاپیکی انتظارش نداشتی.

• Like
Reactions: TwistedFate
چه خوب که تاپیکش اومده بالا :D یکی از تجربه‌های خوب من بود. یه بار همون نسل پیش تمومش کردم و یه بارم رو PS5. همه چیز بازی رو دوس داشتم. از شخصیتا و داستان و روایت تا گیم‌پلی و سیستم کرفتینگش و طراحی انمی‌ها. اتمسفر بازی خیلی خوب بود. داستان هم واسم جذاب بود و پایان خوبی هم داشت به نظرم. گیم‌پلی و لوت کردن و کرفتینگش با اینکه چیز خاص و جدیدی نبود اما خیلی خوب دراومده بود. گان‌پلی خوب و قابل قبولی هم داشت. گرافیکش هم خوب بود. صداگذاری هم خیلی خوب و باکیفیت بود. باس‌های بازی هم طراحی خیلی خوبی داشتن. نسخه اول رو بازی نکرده بودم به خاطر پرفورمنس داغونش ولی خب خوشحالم که چندتا از انمی‌های نسخه اول، داخل نسخه دوم هم حضور داشتن. در کل تجربه خیلی لذتبخشی بود برای من. خیلی دوس داشتم نسخه سومی هم ازش ببینیم ولی فعلا که میدونیم امکانش نیست!

چه خوب که تاپیکش اومده بالا :D یکی از تجربه‌های خوب من بود. یه بار همون نسل پیش تمومش کردم و یه بارم رو PS5. همه چیز بازی رو دوس داشتم. از شخصیتا و داستان و روایت تا گیم‌پلی و سیستم کرفتینگش و طراحی انمی‌ها. اتمسفر بازی خیلی خوب بود. داستان هم واسم جذاب بود و پایان خوبی هم داشت به نظرم. گیم‌پلی و لوت کردن و کرفتینگش با اینکه چیز خاص و جدیدی نبود اما خیلی خوب دراومده بود. گان‌پلی خوب و قابل قبولی هم داشت. گرافیکش هم خوب بود. صداگذاری هم خیلی خوب و باکیفیت بود. باس‌های بازی هم طراحی خیلی خوبی داشتن. نسخه اول رو بازی نکرده بودم به خاطر پرفورمنس داغونش ولی خب خوشحالم که چندتا از انمی‌های نسخه اول، داخل نسخه دوم هم حضور داشتن. در کل تجربه خیلی لذتبخشی بود برای من. خیلی دوس داشتم نسخه سومی هم ازش ببینیم ولی فعلا که میدونیم امکانش نیست!
پس نسخه اولش رو نرفتی!
در کنار تمام بهبود هایی که دادن همچنان فقط کارکتر روویک ویکتوریانا کل نسخه دوم رو توی جیبش میذاره
یه سر بهش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or