خب من نظرمو راجع این بازی بگم
در یک کلام میتونم بگم Super Underrated!
چرا این بازی اینقدر خوبه؟! چرا اینقدر underrated!
باورم نمیشه، چرا تو اینترنت راجع این بازی اینقدر کم پرداخته میشه؟ جدی کسی دلیلشو میدونه
گیم پلی بازی از هر لحاظ فوق العادست
انتخاب اسلحه عالیه
نوع اسلحه ها عالیه ( هم برای first timer ها و هم برای اونا که نسخه یک رو تجربه کردن)
نحوه آپگرید کردن عالی
یه open world درست حسابی رو میبینیم، من هیییچ مشکلی تو این بازی در ارتباط با اُپن ورلد بودنش ندیدم، هیچ مشکلی. از هر لحاظی کامل و به اندازست.
شما آیتم ها رو در جای درستش پیدا میکنید.
در جای درستش به شما side mission میده، ساید مشن ها به موقع و درجای مناسبه. لول شما تاثیر مناسب و به اندازه ای داره در مواجه شدن با enemy ها
داستان بازی بر خلاف چیزی که میگن، خیلی هم جالب و خوبه و من خیلی دوسش دارم خیلییی
به اندازه ی کافی (نه زیاد و نه کم) بازی generous هست و به شما آیتم های مورد نیازو میده. اندازه ی مپ (محیط اول بازی) به اندازست
من هیچ بازی ای اینقدر "به اندازه" ندیدم.
به جرات میگم جز تاپ فایو بازی های برتری که بازی کردمه. مگه میشه انقدر خوب؟ من از شماره یک هم بیشتر دوسش داشتم. به دو دلیل، یک اینکه، سرعت بازی بیشتره و stamina یه ذره درست درمون تره، تو شماره یک سباستین انگار بهمن 57 میکشید یه ثانیه میدویید دیگه نمیکشید بدوئه
شماره دو هم اون مپ خفن تو ابتدای بازیه.
واقعا به یاد ندارم یه بازی رو که ده تا چپتر برم و اصلا نفهمم چقدر زمان گذشته!!
دو تا مشکل از بازی بگم که بیشتر سلیقه ای هست.
1- صدای سباستین عوض شده، این خیلی رو مخمه ، کلا صداها تو نسخه یک بهتر بود. نه تنها صداهای شخصیت ها بهتر بود بلکه کلا صدا گذاری عالی بود، صدای برداشتن آیتم خودش یه فیلم ترسناک بود، صدای دکتر خیمنز که یه صدای سرماخورده داشت عالی بود و خودش ترسناک بود.
2- چرااااااا نیو گیم پلاس نداره! ( این بازی نیو گیم پلاس داره، ولی نمیزاره تو نیو گیم پلاس سخت ترین درجه رو بری، و این بدترین حالته)
* نکته : من این بازی رو تقریبا 4 یا 5 سال پیشم بازی کردم ولی حس الان رو نگرفته بودم باهاش.
نتیجه : با بزرگ شدن، نه تنها لذت گیم از بین نمیره، بلکه میتونید با بعضی بازیا بهتر هم زندگی کنید