Mammadkherad
کاربر سایت
چون ورلد بیلدینگ، کرکترا، نویسندگی و همچنین پروداکشن صوتی و تصویری انیمه شاهکاره!یکی به من توضیح میده که انیمه فوق افتضاحی مثل Mushoku Tensei چرا انقد بازدید میخوره و بحث دورش میشه؟
واقعا فصل اول چندتا تیکه داشت که خودم کلی خندیدم پاش ، اما دیگه رسما به سریال ترکیه ای تبدیل شد که طرف تو کل سیزن دنبال 2-3 تا هم-خوابه میگرده
در کل با اختلاف بدترین انیمه ای بود که تا حالا دیدم...
نمیگم چرا میخوابه ، میگم کل جذابیت این انیمه به همینه که کِی و به کی میرسه!چون ورلد بیلدینگ، کرکترا، نویسندگی و همچنین پروداکشن صوتی و تصویری انیمه شاهکاره!
والا ندیدم توی GOT و غیره...گیر بدن فلانی با فلانی چرا میخوابه؟ انیمه بالغانه، بنظرم واقعا با دنیای بی رحمی که ترسیم میکنه ایرادی نداره.
یکی اینکه چون داستان زندگینامه است، بهرحال اینکه دنبال کس ( یا کسایی) باشه که باهاشون خانواده تشکیل بده.
داداش کلا سه گروه داریم که گروه اول که اکثریت هستن شاکین از انیمه. یه سری که ناول رو خوندن و از آینده خبر دارن وعده میدن که بهتر میشه و تحمل کنید. یه عده دیگه هم مثل طرفدار های SAO کلا طرفداری میکنن و چشماشون رو بستن (اقلیت) .نمیگم چرا میخوابه ، میگم کل جذابیت این انیمه به همینه که کِی و به کی میرسه!
اکثرا دنبالش میکنن برای همین که خودش نشون میده چه محتوای غنیی داره واقعا
کلا مانگا اقتباس جالبی نیست و بشدت در دیواره.انیمه وان پیس از ارک وانو واقعا بهتر شد الان ۸۰ درصد اوکیم باهاش (هرچند همچنان مانگا هست که انگوینگ دنبال میکنم نه انیمه )
درمورد موشکو تنسه هم من انیمه فقط فصل اول دیدم ( واقعا خوب بود ) و بقیه مانگا ، راجب انیمه نظری ندارم ولی مانگا از «اکادمی » به بعد رفت تو دیوار بشدت ! شخصا دیگه مانگا رو هم دنبال نمیکنم