rahmanshahi
کاربر سایت
سلام و دروددوستان از چه DNS ای استفاده میکنید؟
بله مثلا اگه از چیزشکن المان استفاده میکنی، باید تایم زون گوشی رو به آلمان تغییر بدیالان نتیجه این شد که تایم زون رو از ایران تغییر بدیم به یه تایم زون دیگه ؟ ip فیلتر و ریجن اکانت با تایم زون موبایل باید یکی باشه ؟
الان نتیجه این شد که تایم زون رو از ایران تغییر بدیم به یه تایم زون دیگه ؟ ip فیلتر و ریجن اکانت با تایم زون موبایل باید یکی باشه ؟
دوستان واسه من اپ تو گوگل پلی نمیاد و مینویسه تو ریجن شما موجود نیست. وی پی ان ام هم درست حسابیه ولی خوب فایده نداره. سایت خود سونی لینک مستقیم نداره نه ؟ جای مطمئنی نیست دانلود کنم اپ رو ؟
این روش نه فقط واسه این اپلیکیشن واسه خیلی از اپلیکیشن ها و گیم هایی که توی ریجن ما مشکل داره و بریم توی استور با سرچ کردن نمیاد هم حل میشه .اپ استور رو حافظه ش رو پاک کن.
لوکیشن رو خاموش کن
وی پی :ان رو روشن کن
برو تو استور اپ رو برات میاره.
زومجیه دیگه، سایت رسمی ps نیست که.دوستان تو سایت زومجی میگن ارور هارو برسی کردیم علت همین مشکلات ps app این بود که سونی ایران رو تحریم کرده از کدوم ارور فهمیدن ؟ پس چه طور الان حتی بدون vpn هم میشه وارد شد ؟
دوستان تو سایت زومجی میگن ارور هارو برسی کردیم علت همین مشکلات ps app این بود که سونی ایران رو تحریم کرده از کدوم ارور فهمیدن ؟ پس چه طور الان حتی بدون vpn هم میشه وارد شد ؟
داداش ریکاوری کن و برای اکانتت passkey ایجاد کن و با passkey لاگین کن.درود من میخواستم توی ps app لاگین کنم چند بار زدم یوزر و پسورد رو بعد یهو پیام داد یوزر قفل شده و باید ریست پسورد بشه و توی ps5 هم لاگین نمیکنه و مینویسه
Can't sign in
Something went wrong
Either your account is locked due to multiple failed sign in attempts or password needs to be reset due to security reasons
If your account is locked wait a while and then try signing in again
If your password needs to be reset check your email for massege with instructions on what to do
اکانت شخصی خودم از زمان ps3 هستش و هیچ وقت هم از بازی اشتراکی و هکی و اینا استفاده نکردم رو همین اکانت بازی میخریدم با شارژ دلاری.کمک کنید لطفا
پیشاپیش تشکر