همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بیشتر از یک ماهه سره کاریم، بعد با ساده ترین ترفند دور زده شد 🥲 میگن جواب مشکلات دقیقاً همونجایی هستش که فکرشم نمیکنی ها، دقیقاً همینه، با تشکر از سونی بابت ایجاد همچین چالش هایی 😂

• Like
Reactions: MO021
دوستان از چه DNS ای استفاده میکنید؟
سلام و درود
من برا دانلود
1.1.1.1
1.0.0.1
یا
8.8.8.8
8.8.4.4
برا انلاین بازی کردن هم اکثرا
الکترو میزنم
78.157.42.100
78.157.42.101
معمولا اینا جواب میدن

الان نتیجه این شد که تایم زون رو از ایران تغییر بدیم به یه تایم زون دیگه ؟ ip فیلتر و ریجن اکانت با تایم زون موبایل باید یکی باشه ؟
بله مثلا اگه از چیزشکن المان استفاده میکنی، باید تایم زون گوشی رو به آلمان تغییر بدی
بعد
بری ps app یا مرورگر رو کلر کَش کنی ( با هرکدوم میخوای لاگین کنی)

الان نتیجه این شد که تایم زون رو از ایران تغییر بدیم به یه تایم زون دیگه ؟ ip فیلتر و ریجن اکانت با تایم زون موبایل باید یکی باشه ؟

همون تایم زون کافیه احتیاجی به vp*n نیست.
من الان رو همه اکانتام وارد شدم بدون مشکل.
فقط باید تایم زون گوشی با اکانت یکی باشه،همین
راحت رو هر ریجنی وارد اپ میشه.

دوستان واسه من اپ تو گوگل پلی نمیاد و مینویسه تو ریجن شما موجود نیست. وی پی ان ام هم درست حسابیه ولی خوب فایده نداره. سایت خود سونی لینک مستقیم نداره نه ؟ جای مطمئنی نیست دانلود کنم اپ رو ؟

دوستان واسه من اپ تو گوگل پلی نمیاد و مینویسه تو ریجن شما موجود نیست. وی پی ان ام هم درست حسابیه ولی خوب فایده نداره. سایت خود سونی لینک مستقیم نداره نه ؟ جای مطمئنی نیست دانلود کنم اپ رو ؟

اپ استور رو حافظه ش رو پاک کن.
لوکیشن رو خاموش کن
وی پی :ان رو روشن کن
برو تو استور اپ رو برات میاره.

اپ استور رو حافظه ش رو پاک کن.
لوکیشن رو خاموش کن
وی پی :ان رو روشن کن
برو تو استور اپ رو برات میاره.
این روش نه فقط واسه این اپلیکیشن واسه خیلی از اپلیکیشن ها و گیم هایی که توی ریجن ما مشکل داره و بریم توی استور با سرچ کردن نمیاد هم حل میشه .

• Like
Reactions: MrElectricWizard
دقیقا بروزر بلک بری پاسپورت 9 ساله منم همینطوری مشکلش با سایت ها حل میشه (یکی کردن ریجن تاریخ و بلک بری ایدی)

خب خدا رو شکر مشکل وارد شدن به اپ و بروزر هم حل شد، هم پس کی هم تاریخ و ریجن؛ بهترین کار همین هست که هر کسی با توجه به دانش و امکاناتش راه هایی که میشناسه امتحان کنه، تا در نهایت راه حل پیدا شه، از اول نباید پنیک کنیم و بهتره ارامش خودمون رو حفظ کنیم و صبر...

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
دوستان تو سایت زومجی میگن ارور هارو برسی کردیم علت همین مشکلات ps app این بود که سونی ایران رو تحریم کرده از کدوم ارور فهمیدن ؟ پس چه طور الان حتی بدون vpn هم میشه وارد شد ؟

دوستان تو سایت زومجی میگن ارور هارو برسی کردیم علت همین مشکلات ps app این بود که سونی ایران رو تحریم کرده از کدوم ارور فهمیدن ؟ پس چه طور الان حتی بدون vpn هم میشه وارد شد ؟
زومجیه دیگه😁، سایت رسمی ps نیست که.

مطالب زرد و کلیک بیت. دیگه این موضوع رو خودت میتونی تست کنی. وقتی بدون مشکل با کنسول به PSN وصل میشیم یعنی تحریمی در کار نیست. داستان PS App هم که اوکی شد به طور کامل.

دوستان نمیدونم اینجا درسته پرسیدنش یا نه
اما اطلاعی دارید چطور میشه پینگ PUBG رو توی PS5 پایین آورد؟
توی بتلفیلد 2042 پینگم 90 ـه
توی پابجی 200

درود من میخواستم توی ps app لاگین کنم چند بار زدم یوزر و پسورد رو بعد یهو پیام داد یوزر قفل شده و باید ریست پسورد بشه و توی ps5 هم لاگین نمیکنه و مینویسه
Can't sign in
Something went wrong
Either your account is locked due to multiple failed sign in attempts or password needs to be reset due to security reasons
If your account is locked wait a while and then try signing in again
If your password needs to be reset check your email for massege with instructions on what to do

اکانت شخصی خودم از زمان ps3 هستش و هیچ وقت هم از بازی اشتراکی و هکی و اینا استفاده نکردم رو همین اکانت بازی میخریدم با شارژ دلاری.کمک کنید لطفا
پیشاپیش تشکر

درود من میخواستم توی ps app لاگین کنم چند بار زدم یوزر و پسورد رو بعد یهو پیام داد یوزر قفل شده و باید ریست پسورد بشه و توی ps5 هم لاگین نمیکنه و مینویسه
Can't sign in
Something went wrong
Either your account is locked due to multiple failed sign in attempts or password needs to be reset due to security reasons
If your account is locked wait a while and then try signing in again
If your password needs to be reset check your email for massege with instructions on what to do

اکانت شخصی خودم از زمان ps3 هستش و هیچ وقت هم از بازی اشتراکی و هکی و اینا استفاده نکردم رو همین اکانت بازی میخریدم با شارژ دلاری.کمک کنید لطفا
پیشاپیش تشکر
داداش ریکاوری کن و برای اکانتت passkey ایجاد کن و با passkey لاگین کن.

• Like
Reactions: Rezahajizadegan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or