با درود مجدد خدمت شما و تبریک پیشاپیش به دوست گیمر عزیزمون که در سری دوم برنده خواهد شد . انتخاب بنده هم به این صورت است : (Xbox-USA)Disco Elysium - The Final Cut (Xbox-USA) Catherine
با سلام و عرض ارادت
من این دو تا رو برای PC مینویسم، ریجن استیم هم هر کدوم ارزونتر در میاد، ممنون
Dragon Dogma 2
Shin Megami Tensei V: Vengeance
با تشکر
من حال خوبی نداشتم و متاسفانه توی کیفیت قرعه کشی تاثیر گذاشت. ولی خب بالاخره قرعه کشی انجام شد. ویدیوهاش رو هم توی یه پست دیگه میزارم که شک و مشکلی نباشه. جا داره از @ArefTheGreat عزیز تشکر کنم که من رو همیاری کرد. واقعا ممنون برادر.
-----------------------------------------------------------------
برای کسانی که حال ندارن ویدیو ها رو ببینن. قرار بود دو تا ویدیو گرفته بشه، یکیش برای دو برنده اصلی، و یکی هم برای استیم سی دی کی ها. ولی خب به نظر میاد که یکی از برنده ها با اکانت دومش هم اومده و پست گذاشته که خب اصلا درست نیست. تمام هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که دوستان عزیز به اون بازی که دوس دارن برسن و یه لبخند کوچیک براشون به ارمغان بیاد. خیچوقت یادم نمیره که وقتی توی ایران بودم، برای یه بازی دو دلاری (Dying light 1) داشتم فکر میکردم و حساب کتاب میکردم. دوس ندارم کسی مثل اون موقع پوریا باشه و دارم تلاشم رو هم میکنم. ولی خب وقتی این حرکت رو دیدم، خیلی دلسرد شدم و دیگه نمیدونم که این روند رو ادامه بدم یا نه. قرار نیست با درست کردن چند اکانت حق کسانی که فقط یه اکانت دارن خورده بشه. ولی چون نمیتونستم با قطعیت بگم که مولتی اکانت هست پس برای همین یه برنده ی سومی هم در نظر گرفتم و ویدیوش رو گرفتم. متاسفانه صدای موزیک بالاست و صدایم خوب نمیاد. پوزش میخوام.
در کل خیلی قرعه کشی خوبی از آب در نیومد، چه توی اون ویدیوی سوم با موزیک بالا و خب صد البته شایعه مولتی اکانت بودن. دم همگی گرم، خیلی دوستون دارم.