Farhad1363
کاربر سایت
الکترو فقط برای بازار گرمی از این چرت و پرتها مینویسه که پس فردا بیاد بگه فقط با dns من میتونید login کنید و ما با صحبتهایی که کردیم و زیرساختی که آماده کردیم این مشکل حل کردیم !!
وگرنه به ۲ دلیل حرفشون کاملا غیر منطقی و نادرست هستش!!
اولا من هم با v.p.n و هم v.p.s شخصی خودم تست کردم و باز هم از طریق web و خود اپلیکیشن ، یک در میون وارد میشد !! اگر قضیه تحریم ip ایران باشه با این طریق که ip به فرانسه و هلند و کانادا تغییر دادم پس چرا کار نکرد ؟؟
ثانیا من روی کنسول ۱۰ بار logout و دوباره login کردم و هر ۱۰ بار روی کنسول با اینترنت مخابرات و ایرانسل و ماهان نت بدون مشکل وصل شد !
وگرنه به ۲ دلیل حرفشون کاملا غیر منطقی و نادرست هستش!!
اولا من هم با v.p.n و هم v.p.s شخصی خودم تست کردم و باز هم از طریق web و خود اپلیکیشن ، یک در میون وارد میشد !! اگر قضیه تحریم ip ایران باشه با این طریق که ip به فرانسه و هلند و کانادا تغییر دادم پس چرا کار نکرد ؟؟
ثانیا من روی کنسول ۱۰ بار logout و دوباره login کردم و هر ۱۰ بار روی کنسول با اینترنت مخابرات و ایرانسل و ماهان نت بدون مشکل وصل شد !
این حرف منطقی ترین دلیل هستش !!دوستان طبق تحلیل های صورت گرفته، این اقدام سونی در راستای افزایش امنیت سرور ها صورت گرفته تا از مشکلات احتمالی همچون هکی که چند ماه پیش صورت گرفت جلوگیری بشه.