hjamirali عضو جدید Jul 9, 2024 #121 سلام با چرا بازی هیچ خواهش کامپیوتر اینترنت ندارد هیچ نیست خراب جی باز شده ندارد باشه فعلا Reactions: RealMadrid C.F., Mohammad@li, Alireza Grimes و 6 کاربر دیگر
M misagh72 کاربر سایت Jul 9, 2024 #122 نوشته شده توسط hjamirali: سلام با چرا بازی هیچ خواهش کامپیوتر اینترنت ندارد هیچ نیست خراب جی باز شده ندارد باشه فعلا بیشتر... من اینو با ترنسلیت به هر زبانی ترجمه کردم بازم متوجه نشدم دوستان کمک کنید بی زحمت Reactions: m2relax, TeTration, GPSY و 9 کاربر دیگر
نوشته شده توسط hjamirali: سلام با چرا بازی هیچ خواهش کامپیوتر اینترنت ندارد هیچ نیست خراب جی باز شده ندارد باشه فعلا بیشتر... من اینو با ترنسلیت به هر زبانی ترجمه کردم بازم متوجه نشدم دوستان کمک کنید بی زحمت
rahyarpaul کاربر سایت Jul 9, 2024 #123 نوشته شده توسط misagh72: من اینو با ترنسلیت به هر زبانی ترجمه کردم بازم متوجه نشدم دوستان کمک کنید بی زحمت بیشتر... سلام با کامپیوتر، اینترنت هیچ نیست.خواهش چرا جی باز خراب شده هیچ بازی ندارد، فعلا ________ Reactions: m.a.t, Rohshen and misagh72
نوشته شده توسط misagh72: من اینو با ترنسلیت به هر زبانی ترجمه کردم بازم متوجه نشدم دوستان کمک کنید بی زحمت بیشتر... سلام با کامپیوتر، اینترنت هیچ نیست.خواهش چرا جی باز خراب شده هیچ بازی ندارد، فعلا ________
GPSY کاربر سایت Jul 10, 2024 #124 نوشته شده توسط misagh72: من اینو با ترنسلیت به هر زبانی ترجمه کردم بازم متوجه نشدم دوستان کمک کنید بی زحمت بیشتر... شاید از کشور دوست و برادر افغانستانه Reactions: m.a.t and Rohshen
نوشته شده توسط misagh72: من اینو با ترنسلیت به هر زبانی ترجمه کردم بازم متوجه نشدم دوستان کمک کنید بی زحمت بیشتر... شاید از کشور دوست و برادر افغانستانه
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Aug 19, 2024 #125 این راستی چجوریه الان بازیای دنوو دار جدیدو میخواد بیاره؟