امسال که رسما سال خداحافظی تدریجی سوییچ بود و به نظرم اگه متروید پرایم 4 اون قدر پروسه ساختش طولانی نمی شد به جای 2025 همون 2023 می دیدمش و اصن تو برنامه شون نبوده اون این قدر دیر منتشر شه
با این وجود
و بازم با این وجود که 8 ماه اول سال هیچ انحصاری شاخصی نداشتیم
این ترکیب سه طرفه Mario Party Jamboree و Zelda: Echoes of Wisdom و Mario & Luigi: Brothership واقعا ترکیب باحال و جالبیه
زلدا که نیاز به گفتن نداره. بعد 11 سال نه تنها یه زلدای دو بعدی اورجینال گرفتیم (غیر ریمیک و اسپین آف و این چیزا) بلکه اولین بازی سری که زلدا شخصیت اصلی اش باشه رو هم گرفتیم. یک تیر و دو نشون. پیش نمایش ها هم که مثبتن و با این که بازی خیلی بزرک و تکون دهنده ای نیست؛ قطعا اثر خاصیه برای فن های سری
ماریو و لوییجی به نظرم معجزه است چیزی که دیدیم. استدیو سازنده این سری تعطیل شده بود کامل (Alpha Dreams) و نسخه قبلی بازی که روی 3DS دادن (و ریمیک بود) عملا هیچی نفروخت
با این وجود نسخه جدید سری داره ساخته میشه و این قدر فوق العاده به نظر میرسه
و در نهایت ماریو پارتی. دوستانی که با سوییچ وارد وادی نینتندو شدن قطعا خبر ندارن. سری ماریو پارتی تو دوران Wii تا آخر Wii U بدجور به قهقرا رفت.
نه تنها کسی از وضعیت سری راضی نبود (چه فن ها، چه منتقدها چه پلیرهای کژوال) بلکه فروش سری هم مدام در حال سقوط بود
سوییچ برای این سری معجزه کرد و این سری هم برای سوییچ معجزه. Super Mario party بالای 20 میلیون نسخه فروش کرد رو سوییچ. فاکینگ 20 میلیون نسخه برای یه بازی ژانر پارتی 60 دلاری!!! اصن میتونید تصور کنید
و نسخه بعدی سری رو سوییچ که Superstars باشه هم 12.5 میلیون نسخه فروش کرد. یه چیز تخیلی ای
و الان هم که Jamboree داره میاد، پیش نمایش هاش شدیدا مثبته و گویا واقعا با بهترین ماریو پارتی دو دهه اخیر طرفیم که از همه اشتباهات و نقاط قوت نسخه های قبلی سری درس گرفته
=============
البته خارج از این سه تا بازی امسال خیلی هم سال بدی نبود
ریمیک پیپر ماریو 2 متاش 88 شد
Emio the Smiling man با این که متاش بالا نشد ولی بازم بازی Niche به شدت خفنیه که من هر کی دیدم بازی کرده میگه یکی از خفن ترین بخش های پایانی رو بین همه بازی های امسال از حیث داستان داره
از ثردپارتی های هم Unicorn Overlord به شدت ترکوند. پرنس آو پرشیا واقعا برای سوییچ ساخته شده بود انگار و کلی ریمستر و کالکشن توپ داشتیم ( که یکیش همین Edgeworth Collection بود که از سری Ace Attorney اومد و متاش 84 شد)
کلی هم ایندی واقعا خدا مثل Balatro و Animal Well اومد.
یعنی اگه سخت نگیریم سال بدی نشده برای سوییچ با این که عملا سال آخرشه و احتمالا تمام تمرکز تیم های قوی نینتندو روی نسل بعده. بازم کلی بازی خوب داشتیم
حیف من واقعا وقت نکردم هیچ و تاکید می کنم هیـــــچ کدوم رو برم
الان زلدا رو پیش خرید کردم ولی فکر نکنم حالا حالاها برسم بازیش کنم. گل بگیرن در این سربازی رو واقعا