مشکلات کاربران در خرید اکانت از کانال ها و سایت ها اینترنتی

.:HO3IN:.

کاربر سایت
Rating - 100%
76   0   0
با سلام
خیلی گشتم توی تاپیک خاصی اینو اعلام کنم ولی پیدا نکردم
دوستان من چند روز پیش یک اکانت ظرفیت 2 پلی استیشن از این سایت:
خرید اکانت بازی های کنسول (PS4 و PS5) با گارانتی مادالعمر
کانال تلگرامش:
Golden Games | گلدن گیمز
خرید کردم، بعد از واریز مبلغ متاسفانه اکانت رو تحویل نداد پشتیبانی سایت و کلاهبرداره
و اونطور که فهمیدم سر خیلیای دیگه هم کلاه گذاشته..
با توجه به اینکه سایتش همچنان فعاله و توی گوگل هم جزء سایت های اولی هست که با عنوان فروش اکانت های ظرفیتی بالا میاد
گفتم اینجا اعلام کنم تا جای ممکن کسی فریب نخوره و کلاه سرش نره
امیدوارم همیشه ضرر (از هر نوعش) از زندگی هامون به دور باشه.
شاد باشین.
آپدیت:
طی صحبتی که با زرین پال داشتم تونستم اطلاعات صاحب سایت گلدن گیمز (شخص کلاهبردار) رو ازشون بگیرم
با توجه به اینکه طرف همچنان کلاه افراد زیادی رو داره برمیداره.

قانون مهم تاپیک: ویرایش مدیریت:
از قراردادن عمومی هر گونه مشخصات فردی بشدت خودداری کنید.
اگه قصد قرار دادن عکس دارید لطفاً به صورت بندانگشتی قرار بدید.
از ایجاد تاپیک های مشابه در دیگر جاهای فروم خودداری کنید.
اسم تاپیک رو تغییر دادم و مهم کردم که راحت پیدا بشه و بتونید مشکلات پیش اومده رو با هم به اشتراک بگذارید‌.

بازم لازمه متذکر بشم سایت و ادمین های فروم بازیسنتر هیچ مسئولیتی در قبال تایید یا تکذیب مطالب ذکر شده توسط افراد رو ندارند و صرفا تاپیک جهت ثبت تجربه افراد و مشکلات احتمالی دایر شده و حق پاسخگویی برای سایتها و کانال های مورد بحث در تاپیک محفوظه.

Last edited by a moderator:
بنظرم اول تاپیک کانال های معتبر و دزد رو لیست کنن تا بقیه این اتفاقا واسشون نیوفته.
حالا نمیدونم ربط داره یا نه ولی اگه خواستید اسم کانال ها و سایتها رو لیست کنید به نظرم یه چیز دیگه هم اضافه کنید.بعضی از سایتها و کانالها دزد و کلاهبردار نیستن ولی موقع تحویل کد یا بازی از آدم کارت ملی و عکس کارتی که پول دادیم میخوان که علتش هم میگن چون پلیس فتا گفته برای جلوگیری از پولشویی باید بدید.

من خودم از یه سایتی 1 میلیون و 600 پول دادم برای گیفت ترکیه ولی تحویل نداد تا وقتی اطلاعات رو بدم و میگفت پلیس فتا گفته هر تراکنشی بالای 300 شامل این قوانین هست(تو سایتش پرداخت های زیر 300 رو آنی تحویل میده)
یا یک سایت دیگه مثل سی دی کی شیر کلا میگه احراز هویت باید بشی،فرقی هم نداره چند باشه خریدت.از اون طرف سایتی هم هست که 1 میلیون یا 2 میلیون گیفت کارت خریدم و آنی تحویل داده و هیچ اطلاعاتی نخواسته.

کلا حرفم اینه حتی اگه قانون فتا هم باشه باز من یکی ترجیح میدم اطلاعاتم جایی ندم و اگه قبلش بدونم اون سایت شامل این قوانین هست و اطلاعات رو میگیره ازش خریدم نمیکنم.

حالا نمیدونم ربط داره یا نه ولی اگه خواستید اسم کانال ها و سایتها رو لیست کنید به نظرم یه چیز دیگه هم اضافه کنید.بعضی از سایتها و کانالها دزد و کلاهبردار نیستن ولی موقع تحویل کد یا بازی از آدم کارت ملی و عکس کارتی که پول دادیم میخوان که علتش هم میگن چون پلیس فتا گفته برای جلوگیری از پولشویی باید بدید.

من خودم از یه سایتی 1 میلیون و 600 پول دادم برای گیفت ترکیه ولی تحویل نداد تا وقتی اطلاعات رو بدم و میگفت پلیس فتا گفته هر تراکنشی بالای 300 شامل این قوانین هست(تو سایتش پرداخت های زیر 300 رو آنی تحویل میده)
یا یک سایت دیگه مثل سی دی کی شیر کلا میگه احراز هویت باید بشی،فرقی هم نداره چند باشه خریدت.از اون طرف سایتی هم هست که 1 میلیون یا 2 میلیون گیفت کارت خریدم و آنی تحویل داده و هیچ اطلاعاتی نخواسته.

کلا حرفم اینه حتی اگه قانون فتا هم باشه باز من یکی ترجیح میدم اطلاعاتم جایی ندم و اگه قبلش بدونم اون سایت شامل این قوانین هست و اطلاعات رو میگیره ازش خریدم نمیکنم.
عجیبه اگه قانونه همه سایتای گیفت باید رعایت کنن دیگه چرا من‌ از سایتی که میخرم اینارو نمیخواد آنی هم گیفت قانونی میفرسته
اینا همه بازیاشونه که به کارت بانکی دسترسی پیدا کنن برای فیشینگ متاسفانه تو سایتای شرطبندی و صرافی های ارز دیجیتال غیرمعتبر خیلی از این کلاهبرداری ها شده به هیچ عنوان اطلاعات شخصی به کسی ندین

اینماد اصلا دلیلی برای اطمینان به سایت نیست اینو حتما حواستون باشه. چون شما از اینماد هم شکایت کنی، حتی یه SMS برای طرف نمیره، نهایت یه ایمیل میره یه نوتیف توی سایت اینماد و بعد طرف اگر دید میره صحبت میکنه مثلا میگه من پول ایشون رو با سودش بر میگردونم بهش. اونام میگن اوکی! برای شکایت باید از طریق صنف شکایت کنید.

حالا این سایت گلدن گیمز من دیدم آدرسش فیکه، اینماد هم که نداره. منتهی درگاه پرداخت زرین پال داره. میتونید کد سفارش رو که مبلغ پرداخت شده به خود زرین پال بفرستید، اونا درگاه رو میبندن و تمام پولی که توی حساب طرف مونده رو مسدود میکنن (من خودم همین مشکل داشتم، اکانت VIP میفروختم، فکر میکردن وی پی ان میفروشم سال 1391!!، برای همین حسابو بلوکه کرده بودن).

من سر کلاهبرداری گلدن گیمز با زرین پال به مدت چند هفته صحبت کردم و کاملا بهشون ثابت کردم که طرف دزدی کرده (خودشون پذیرفتن و اطلاعات شامل کد ملی و اسم طرف رو بهم دادن و ادعا هم کردن که اکانت طرف رو مسدود کردن) اما درگاهش رو نبستن!! خیلی هم پیگیری کردم که درگاه رو ببندید تا سر افراد دیگه ای هم کلاه نره اما اهمیت ندادن و نهایتا گفتن که ما هر کاری صلاح بدونیم خودمون انجام میدیم!! اینم میشه نتیجش که طرف داره سر افراد دیگه ای هم کلاه میزاره

بماند که سال 95 یه مطلب هم منتشر کرده بودن که اگه خریدار به ما اثبات کنه که محصول رو تحویل نگرفته و... ما پولشو برمیگردونم!!

کلا توی وضعیتی که همه چی بی صاحب شده به هیچ کس نمیشه امید داشت، حتی کسایی که یه عمر قانونی عمل کردن امروز ممکنه تحریک به دزدی بشن چون درآمد بیشتری ازش کسب میکنن خطری هم از طرف قانون تهدیدشون نمیکنه!

آخرین ویرایش:
اینماد اصلا دلیلی برای اطمینان به سایت نیست اینو حتما حواستون باشه. چون شما از اینماد هم شکایت کنی، حتی یه SMS برای طرف نمیره، نهایت یه ایمیل میره یه نوتیف توی سایت اینماد و بعد طرف اگر دید میره صحبت میکنه مثلا میگه من پول ایشون رو با سودش بر میگردونم بهش. اونام میگن اوکی! برای شکایت باید از طریق صنف شکایت کنید.

حالا این سایت گلدن گیمز من دیدم آدرسش فیکه، اینماد هم که نداره. منتهی درگاه پرداخت زرین پال داره. میتونید کد سفارش رو که مبلغ پرداخت شده به خود زرین پال بفرستید، اونا درگاه رو میبندن و تمام پولی که توی حساب طرف مونده رو مسدود میکنن (من خودم همین مشکل داشتم، اکانت VIP میفروختم، فکر میکردن وی پی ان میفروشم سال 1391!!، برای همین حسابو بلوکه کرده بودن)
زرین پال رو انگار یکی از دوستان پیگیری کردن و بستنش.
الان کلا ی درگاه ملت داره
فکر نکنم دستم به جایی بند باشه

سلام و درود

بنده وظیفه دونستم که اطلاع رسانی کنم

من یک اکانت ظ2 بازی dead space remake رو از این کانال خریداری کردم که بهم تحویل دادن ولی متاسفانه بعد از دو هفته اکانت از دسترس خارج شد و فهمیدم که یک اکانت رو به چندین نفر میفروشن پیگیری کردم متاسفانه سر خیلی های دیگه رو هم کلاه گذاشتن با پشتیبانی صحبت کردم و بهشون گفتم که ازتون شکایت میکنم ولی ادمین حرومزادشون گفت که هیچ کاری نمیتونی بکنی و .......
خلاصه که مراقب باشید به هیچ عنوان خرید نکنید و به بقیه هم گوش زد کنید که خرید نکنند.

سایت : خرید اکانت قانونی ps4 و ps5 با ضمانت مادام العمر - گیم سنتر

کانال تلگرام : GameCenter Plus

Screenshot_20230625_092722.jpg
Screenshot_20230625_092659.jpg
Screenshot_20230625_092559.jpg

آخرین ویرایش:
من یه بازی ظ۲ خریدم ازشون . چند روز من رو‌الاف کردن. منم برداشتم رمز و تایید دو مرحله ای رو عوض کردم. الان پیام دادن میگن درستش کن. میخواستم بدم بهشون. ولی با این پست ‌‌‌‌‌‌‌‌‌پشیمون شدم

من یه بازی ظ۲ خریدم ازشون . چند روز من رو‌الاف کردن. منم برداشتم رمز و تایید دو مرحله ای رو عوض کردم. الان پیام دادن میگن درستش کن. میخواستم بدم بهشون. ولی با این پست ‌‌‌‌‌‌‌‌‌پشیمون شدم
بدی اکانت رفته که رفته! پول نقد و بی دردسر از ایشون گرفتن و این وضعه، حالا شما که تغییرات ایجاد کردید تو اکانت مطمئن باشید اگه اکانتو تحویل بدید دیگه صاحبش نیستید! فقط پولتونو پس بگیرید و بعد اکانتو تحویل بدید اگرم قرار به تحویله

خیلی مراقب باشید
البته اکانت رو پیگیری کنن میتونن برگردونن
ولی خب این کانال های فروش اکانت نصف بیشترشون دزدن

اکانت های ظرفیتی شده پاتوق دزدی یه سری بچه مدرسه ای تازه به دوران رسیده
خیلی راحتم هست یه کانال تلگرام باز میکنن با 2 3 هزار تا یوزر فیک و پیام رضایت کاربر و خدا بده برکت
چون مبالغشم زیاد نیست کی میره دنبال شکایت و رسیدگی
واقعا لعنت به باعث و بانی این تحریما (داخلی و خارجی) و ارزش پول پایین ـمون که باعث میشه خیلیا گیر همچین دزدایی بیوفتن
بهترین کار فقط اطلاع رسانیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or