اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
تا وقتی که amd خودش بالا نکشه (مثل کاری که با cpuهای جدیدش کرد) انتظار تغییر تو رفتار nvidia نداشته باشید.البته سر سری 2 هم از این حرف ها زده شد اخرش نه رمش افزایش پیدا قیمتشم دوبل شد تا معرفی رسمی نشه اینا همش کشکه طبق معمول همیشه که 3080 میاد در حد 2080 ti می شینه 3070 جای 2080s
nvidia چند سالیه همیشه 3 سال از ای ام جلوتره من خیلی دوست داشتم مایکرو مثل اورجینال ایکس باکس یه کنسول با اینتل و انویدیا میساخت
AMD واقعا توی بازار CPU با معرفی سری رایزن که نسبت به اینتل به مراتب ارزون تر بود و در برخی موارد عملکرد بهتری نشون داد تونست بازارو به سمت خودش بکشونه. ولی متاسفانه الان ان ویدیا چند سالیه که علاوه بر گیمینگ داره از CUDA استفاده می کنه به طوری که حتی جامعه آکادمیک و کسایی که AI کار میکنند هم به ناچار مجبورند کارتای ان ویدیا رو بخرند. که خب در عوض بخاطر همین یکه تازی قیمتاشو میبره بالا.تا وقتی که amd خودش بالا نکشه (مثل کاری که با cpuهای جدیدش کرد) انتظار تغییر تو رفتار nvidia نداشته باشید.
اگر اشتباه نکنم سامسونگ هسته های گرافیکی نسخه های رفرنس رو تولید میکنهاین سامسونگشومیشه توضیح بدید؟ کارت ک نمیزنه منظور قطعاته ؟
اونقدام عقب نیست ها الان تو میان رده ها بنظرم اگه جلوتر نباشه عقب تر نیست، اما تو بالارده ها کسی که محدودیت بودجه نداره و میخواد بهترین گرافیکو داشته باشه انتخابش انویدیا هست از اون طرف کسایی که کارشون رندرینگ با GPU هست اصلا طرف AMD نمیان چون بدرد اون کار نمیخوره (برعکس سی پی یو های رایزن که بشدت برای رندرینگ و تدوین عالی عمل میکنه) حالا کارتای 70 میلیونیش که مخصوص این کاراس دیگه به کنارnvidia چند سالیه همیشه 3 سال از ای ام جلوتره من خیلی دوست داشتم مایکرو مثل اورجینال ایکس باکس یه کنسول با اینتل و انویدیا میساخت
من فکر میکنم انویدیا خیلی از اینکه بازار کنسول کامل دست amd هست عصبانیه بجز نینتدو البته بهمین خاطر اگه یکی از این شرکت ها برای همکاری با انویدیا صحبت میکرد تخفیف خوبی میگرفت
مموری رو میزنه الانم نسل gddrr 6 هست معمولا انویدیا یا micron میزاره یا samsungاین سامسونگشومیشه توضیح بدید؟ کارت ک نمیزنه منظور قطعاته ؟
من فکر میکنم انویدیا خیلی از اینکه بازار کنسول کامل دست amd هست عصبانیه بجز نینتدو البته بهمین خاطر اگه یکی از این شرکت ها برای همکاری با انویدیا صحبت میکرد تخفیف خوبی میگرفت