PlayStation Batman Arkham VR

درود
در جریان کنفرانس سونی در E3 ، از بازی جدید سری ارکهام رونمایی شد که به طور انحصاری قرار است برای PS4 منتشر شود و از طریق VR قابل استفاده خواهد بود .

yjqma0tz3f9cbqs0m0ob.jpg

اطلاعاتی که از طریق گفت و گوی Sefton Hill با بخش گیمینگ youtube متوجه شدم (اگه ایرادی داره بفرمایید تا کاملش کنم) :

1- بازی دارای داستانی جدید است و تجربه ای از عناوین قبل از طریق VR نیست .
2- در بازی شخصیت هایی مانند جوکر و الفرد را مشاهده خواهیم کرد . (فکر کنم به رابین و نایتوینگ هم اشاره شد :D)
3- قرار است داستان حدود 60 دقیقه باشد . (ولی به گفته خودشون قراره تجربه فوق العاده ای از بتمن داشته باشیم )
4- مثل این که در batcave هم حضور خواهیم داشت و پوشیدن suit توسط بتمن هم از طریق این هدست تجربه خواهیم کرد .
5- طبق گفته sefton حرکات برای کنترلر move طراحی شده و کارهای مربوط به انتخاب گجت های بتمن مثل batarang و grapnel gun و ... توسط اون انجام خواهد شد . (البته احتمال زیاد این امکان هم وجود خواهد داشت که فقط از dualshock 4 جای move استفاده کرد )
6- بتموبیل تو بازی حضور داره ولی قابلیت drive در اختیار پلیر ها قرار نداره .

این تقریبا موارد مهمی بود که ذکر شد و میتونید گفت و گوی کامل رو این جا مشاهده کنید :
watch?v=ph0IxUjgepU

اطلاعات گیم اینفورمر : مثل این که نایتوینگ یه بلایی سرش اومده ...

*با اومدن اطلاعات جدید هم تاپیک اپدیت میشه*

آخرین ویرایش:
یه چیزی که متوجه نمیشم پلتفرمیه که قراره روش اجرا شه ! این رو پلی 4 فعلی قراره باشه یا نئو ؟ (اخر تیزر که پلی 4 خودمون رو نشون دادن ...)
به شخصه خیلی دلم میخواد همون 60 دقیقه رو هم تجربه کنم ولی کل لوازم رو باید بگیرم دلار واسه 60 دقیقه ؟! و حتی ممکنه بگن قدرت کنسول فعلی کافی نبود برای تجربه درست حسابی باید برین یه نئو بخرین :o
البته اون شخصی که داشت مصاحبه میکرد با sefton از حرفاش میشد فهمید کاملا تجربه کرده عنوان رو و احتمالا میشه امیدی داشت ...:-s
-------------------------------------
ویرایش : قیمت گیم 20 دلار اعلام شده و دو ماه دیگه عرضه میشه . همین طور پلتفرم هم قراره پلی 4 عادی باشه ...

آخرین ویرایش:
متاش که خوب نبود بازیش چجوریه حجم ندارم دانلود کنم یکی توضیح بده لطفا؟؟؟؟؟
اگه vr داری و گیم رو از استور خریدی ، پیشنهاد میکنم دانلود کنی .
در واقع یه مقدمه هست برای یه سری از اتفاقات ارکهام نایت ! داستانش جذاب نیست ولی گیم پلی جالبی داره ...
ویدیو هایی که این تاپیک گذاشتم رو ببین .

• Like
Reactions: jhoobin

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or