Movie Center

Star Wars : The Force Awakens
Everest
The Walk
By The Sea
The Visit
Sicario
The Martian
Freeheld
Pan
Crimson Peak
The Secret In Their Eyes - 2015
The Good Dinosaur
Victor Frankenstein
Youth
In The Heart Of The Sea
Joy
Snowden

این مستندش خودش یک پا فیلم جاسوسی با کیفیت بود، فیلمم دارن ازش میسازن؟ چه شود دیگه :دی

به نظرم جانی دپ از پسِ نقش هایی که بهش میدن خیلی خوب برمیاد ولی این فیلم های آخرش آبکی بودن
وگرنه از لحاظ بازی اصلا افت نکرده بود فقط فیلم هایی که بازی میکرد موفق و بدرد بخور نبودن
این فیلم هم معلوم بود فیلم خوبی میشه

به نظرم جانی دپ از پسِ نقش هایی که بهش میدن خیلی خوب برمیاد ولی این فیلم های آخرش آبکی بودن
وگرنه از لحاظ بازی اصلا افت نکرده بود فقط فیلم هایی که بازی میکرد موفق و بدرد بخور نبودن
این فیلم هم معلوم بود فیلم خوبی میشه

دقیقا برعکس گفتی، این مدت هرچی داشت بازی میکرد کاپیتان جک اسپارو بود. از آلیس و لون رنجر و بقیه فیلماش بگیر همه یکی بودن کاراکتر ها. دقیقا میشد کاراکتر ها رو بین فیلم ها سوویچ کنی. مثلا کاراکتر لون رنجر رو میذاشتی الیس کسی شک نمیکرد.

آخرین ویرایش:
دقیقا برعکس گفتی، این مدت هرچی داشت بازی میکرد کاپیتان جک اسپارو بود. از آلیس و لست رنجر و بقیه فیلماش بگیر همه یکی بودن کاراکتر ها. دقیقا میشد کاراکتر ها رو بین فیلم ها سوویچ کنی.

لون رنجر!:دی

ولی دقیقا همینطوره. جانی دپ بنظر منم مدت هاست داره از خودش تقلید میکنه و چیز نویی اضافه نمیشه بهش. البته باز اونقدر خوب هست که آدم از دیدنش حس بدی پیدا نکنه اما خوب برای یه بازیگر بد درجا زدن غیر قابل قبوله.

البته من یکی از طرفدارای The Lone Ranger‌ ام بنظرم فیلم کاملا خوب و خوش ساختی بود. تقریبا همه چیزش رو دوست داشتم!:دی جانی دپم به قول تو ورژن سرخپوست جک اسپرو بود اما حداقل باحال و بامزه و خنده دار بود! خلاصه من خیلی دوست داشتمش!

دقیقا برعکس گفتی، این مدت هرچی داشت بازی میکرد کاپیتان جک اسپارو بود. از آلیس و لست رنجر و بقیه فیلماش بگیر همه یکی بودن کاراکتر ها. دقیقا میشد کاراکتر ها رو بین فیلم ها سوویچ کنی. مثلا کاراکتر لست رنجر رو میذاشتی الیس کسی شک نمیکرد.
دقیقا خودمم قبول دارم.چون همشون از دم کپی پیست فیلم قبلی بودن فقط تنها فرقشون باهم گریم و اسم کارکترـش بود!!!
ولی اون رو کلی گفتم

چه عجب بالاخره یکی پیدا شد یه پرتره ی نزدیک به واقعیت از استیو جابز نشون بده

Alex Gibney’s new documentary Steve Jobs: The Man in the Machine, which hits theaters, iTunes, and VOD on Friday September 4th, is at once a study of the late visionary’s unrelenting optimism about the power of computers to change the world and a portrait of a ruthless businessman who trampled others’ lives on the way to his goals. The latter characterization is the reason that Apple doesn’t want anything to do with the latest documentary
این Alex Gibney انقدر راه مستندسازی رو خوب داره میره که داره جا پای فردریک وایزمن میذاره

البته من یکی از طرفدارای The Lone Ranger‌ ام بنظرم فیلم کاملا خوب و خوش ساختی بود. تقریبا همه چیزش رو دوست داشتم!:دی جانی دپم به قول تو ورژن سرخپوست جک اسپرو بود اما حداقل باحال و بامزه و خنده دار بود! خلاصه من خیلی دوست داشتمش!
منم The Lone Ranger رو خیلی دوست داشتم. بهد از دیدن میانگین نمراتش، فکر کردم یه چیزی بدتر از Dark Shadows هست. ولی واقعا ازش خوشم اومد. چندتا نقد هم ازش خوندم، منتقدها بیشتر از تغییر ریتم های ناگهانی فیلم انتقاد کرده بودند. اینکه بعد از صحنه های کشتار و قتل عام، ریتم فیلم طنز میشه و بالعکس. ولی من با این مورد مشکلی نداشتم و به نظرم مشکل آنچنان حادی هم نبود :d
درکل فیلم رو خیلی بد کوبیدند =(( شکست تجاری هم که خورد 8-|

چه عجب بالاخره یکی پیدا شد یه پرتره ی نزدیک به واقعیت از استیو جابز نشون بده

این Alex Gibney انقدر راه مستندسازی رو خوب داره میره که داره جا پای فردریک وایزمن میذاره

جالبه تو نقدهای منفی هم که ازش منتشر شده—و تو متاکریتیک ثبت شده—به خاطر این که سازنده حقایق رو در رابطه با Jesus of computing (!) گفته ازش انتقاد کردن. :)) بعد می‌گم اکثر منتقدهای اینترنتی یه مشت جوون بی‌تجربه هستن باور نمی‌کنید. البته هنوز ندیدمش، قطعا یه سری مشکل داره ولی حدس می‌زنم امتیازهای به شدت پایینی که گرفته به خاطر همین قضیه‌ی توهین به مقدسات هست. Bill Burr یه اجرای فوق‌العاده داشته که به جابز هم گیر داده. البته هر کی که باهاش آشنا باشه قطعا با جابز آشنا هست.

?New phone can't fit the old charger, this is your hero

من با اين كه اصلا منتظر فيلم نبودم ولي فيلم وحشتناك بهم حال داد! فيلم از نظر خفنيت خيلي عالي بود ولي خودمونيم خوش ساخت نبود ديگه:دي

منم The Lone Ranger رو خیلی دوست داشتم. بهد از دیدن میانگین نمراتش، فکر کردم یه چیزی بدتر از Dark Shadows هست. ولی واقعا ازش خوشم اومد. چندتا نقد هم ازش خوندم، منتقدها بیشتر از تغییر ریتم های ناگهانی فیلم انتقاد کرده بودند. اینکه بعد از صحنه های کشتار و قتل عام، ریتم فیلم طنز میشه و بالعکس. ولی من با این مورد مشکلی نداشتم و به نظرم مشکل آنچنان حادی هم نبود :d
درکل فیلم رو خیلی بد کوبیدند =(( شکست تجاری هم که خورد 8-|
دقيقا مني كه سعي ميكنم فقط از فيلم لذت ببرم و كم به اين نكات سينمايي توجه ميكنم (تو اين سبك و براي اينجور فيلما) اين قسمت واااقعا به نظرم بدترين قسمت فيلم بود و تو ذوق زد! فيلم خيلي لايت و كمدي و جذاب! يك دفعه صحنه ي خوردن دل و روده :|

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or