TV Center

من خوشحالم از این بابت :دی .من گفتم کست داغون و تو باقالی ست یکی در اومد گفت نشان پلیس چقدر به کمر خانوم فلانی میاد اون یکی گفت من یه حس غریبی نسبت به این صحنه تریلر دارم و اینا! :دی یه مشت دلقک تو فیلمهای کمدی رو جم کردن باهاش true Detective بسازن :))
مشکل اصلی این فصل خود شخص Nic Pizzolatto هست،هر کسی دیگه هم به عنوان کست این فصل انتخاب می کردن همین می شد،به نظرم بهتره منتظر فصل 3 باشیم چون این فصل در بهترین حالت هم اگه تموم بشه فقط یک فصل متوسط محسوب می شه

اینم ورژن ایرانی گیم آو ترونز :دی نیازی به اسپویل نداره اما بنا به دلایلی ترجیح دادم توی اسپویل بزارم ولی میتونید بدون مشکل اسپویلُ باز کنید, هر کی عکس ها رو دید نظرش اعلام کنه و بگه کدوم بازیگر برای قبول کدوم نقش مناسب تره! :دی هم بازیگرای زن و هم مرد رو واستون گذاشتم.

b8eru6vis5xa5ckuzkb4.jpg

m2xllxg7aff5g7c8zva7.jpg

آخرین ویرایش:
اینم ورژن ایرانی گیم آو ترونز :دی نیازی به اسپویل نداره اما بنا به دلایلی ترجیح دادم توی اسپویل بزارم ولی میتونید بدون مشکل اسپویلُ باز کنید, هر کی عکس ها رو دید نظرش اعلام کنه و بگه کدوم بازیگر برای قبول کدوم نقش مناسب تره! :دی هم بازیگرای زن و هم مرد رو واستون گذاشتم.

b8eru6vis5xa5ckuzkb4.jpg

m2xllxg7aff5g7c8zva7.jpg
پادریک علی صادقی :))))
ولی جدی آتیلا پسیانی خیلی میاد نقشش به استنیس:دی
مهتاب کرامتی:دی

b8eru6vis5xa5ckuzkb4.jpg

m2xllxg7aff5g7c8zva7.jpg
الناس شاکردوست و امیلیا کلارک؟ :| کوچکترین شباهتی ندارن.
اونی که میساخته النار حبیبی رو یادش نبوده :p

b8eru6vis5xa5ckuzkb4.jpg

m2xllxg7aff5g7c8zva7.jpg

خيلي باحال بود الهام چرخنده :))
احمد پور مخبر وايت واكر:d
ولي از همه باحال تر محمد رضا شريفي نيا به نقش olly:d دقيقا برازندشه

بیشترین شباهت رو بهروز بقایی و ser davos دارن.
..................................
این پایتخت 4 عجب سریالیه.:))از نسخه های قبلش خیلی بهتره.جز بهترین سریالهای ساخته شده ایرانیه به نظر من.:x

بیشترین شباهت رو بهروز بقایی و ser davos دارن.
..................................
این پایتخت 4 عجب سریالیه.:))از نسخه های قبلش خیلی بهتره.جز بهترین سریالهای ساخته شده ایرانیه به نظر من.:x
خود طنابنده گفته تا شماره هزار هم ایده داره برا سریال ! انصفا یکی بهترین سریال اخیر ـه . سیروس مقدم هم که اکثر کاراش عالین لامصب :x

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or