Movie Center

جالبه که خیلی ها این اشتباه رو کردن :دی منم دفعه اول که تو سینما فکر کردم سالمه اما دیروز که دوباره دانلودش کردم و دیدم، تازه دو زاریم افتاد که فعل ماضی بکار میبرن :))
خوب ظاهرا اونقد تو جو فیلم رفتیم که هممون اون تیکه افعال رو مضارع حساب کردیم =))

عجب فیلمی بود این مدمکس ، یعنی عالی

قشنگ آدمو سیراب میکنه از اکشن نه مثل خیلی فیلما که قطره ای بهت اکشن میده اصلا جو فیلم دیوانه بود ، کاش تا میشه از این جور فیلما بیاد

به نظرم این فیلم رو نباید منطقی دید اگه منطق رو توش بیاری که کلا فیلم رو چپه میکنی ! :d

هم منطق فیلم OK

احمد یه چی میگیا !!! :| از لحاظ منطق که فیلم کامل تو در و دیوار بود :d

اینکه از رو ماشین با سرعت بیوفتی و سالم بمونی ، یا از چند متری همچون طوفانی رد بشی ، یا ماشین اونطوری چپ بشه و تو هوا معلق بشیُ چند بار به زمین کوبیده بشی اما صحیح و سلامت بمونی ، بنزینی که بسیار مشتعله با اون مشعل ، مشتعل نشه و خیلی چیزای دیگه فیلم کاملا خارج از منطقه
اصلا جهانی که توش آب (در حد اقیانوس که توش پلانکتونهای بیشماری باشن) و پوشش گیاهی نباشه اصلا حیاتی نداره چون اکسیژنی تولید نمیشه
الان با این منطق فیلم من میگم ناکس هم نمرده و میتونه زنده باشه

بد تر از صحنه ی جنسی،فحشای رکیک‌تو‌زیرنویسه! اگه خواستین نمایش خونگی‌بدین،از طهماسبی زیرنویس بگیرین‌معمولا فحش‌نداره.خودمم هروقت میخوام به خونواده نمایش بدم،تو نوت پد باز میکنم زیرنویس،کنترل+F رو‌میزنم و‌فحشا و‌کلمه های ناجور رو سرچ‌میزنم و پاک‌میکنم یا ویرایش میکنم :d

Spider-Man Confirmed For Captain America: Civil War | Comicbook.com
Kevin Feige Explains How Marvel Will Be Involved In Sony's Spider-Man Movie | Comicbook.com
حضور Spider-Man در Captain America Civil War رسما تایید شد.
فیلم بعدی Spider-Man هم قرار هست خود مارول بسازه و قرار هست سعیشون رو بکنن بهترین Spider-Man رو بسازن.

فقط دز حد یه Cameo قراره بیاد تا اونجایی که می دونم، یعنی فقط جذب کلی بچه برای افزایش فروش فیلم فقط با یک کاراکتر چند دقیقه ای! یکی از دلایلی هم که اینقدر کم سن انتخابش کردن همینه، وگرنه اسپایدی تو کمیک Civil war یکی از مهم ترین نقش ها رو داره و کارهای خیلی مهمی می کنه، در حالی که حدوداً 25 سالشه!
آسا باترفیلد هم قیافش خیلی بیش تر شبیه پیتر پارکر ـه تا تام هالند. کارگردان فیلم اسپایدرمن رو نمی شناسم ولی تو یه سایت خوندم واقعاً کارنامه جالبی نداره!

آسا باترفیلد هم قیافش خیلی بیش تر شبیه پیتر پارکر ـه تا تام هالند. کارگردان فیلم اسپایدرمن رو نمی شناسم ولی تو یه سایت خوندم واقعاً کارنامه جالبی نداره!
قیافه واقعا کم اهمیت ترین بخش هست,از چند ماه پیش شروع کردن به تست گرفتن از بازیگر ها و قطعا بهترین بازیگر ممکن رو برای Spider-Man انتخاب کردن.
جیمز گان هم همچین کارنامه های جالبی نداره اما تونست از GOG یک فیلم خوب در بیاره.

فیلم بعدی Spider-Man هم قرار هست خود مارول بسازه و قرار هست سعیشون رو بکنن بهترین Spider-Man رو بسازن.

امیدوارم به شخصیت و داستانش پایبند باشند و تم دارک خلق نکنن.:|
اگه بشه اون طنزی که تو حرکات اسپایدی هست رو در بیارن,اون حرکاتی که خاص یه بچه دبیرستانی,خیلی خوب میشه.:d
------------------------------------
میگم یه سوال پیش میاد ... باید منتظر Spider Man در Infinity War باشیم آیا؟

امیدوارم به شخصیت و داستانش پایبند باشند و تم دارک خلق نکنن.:|
اگه بشه اون طنزی که تو حرکات اسپایدی هست رو در بیارن,اون حرکاتی که خاص یه بچه دبیرستانی,خیلی خوب میشه.:d
------------------------------------
میگم یه سوال پیش میاد ... باید منتظر Spider Man در Infinity War باشیم آیا؟

تم دارک که مارویل عمرا به سمتش بره.

چون اتفاقا چند وقته پیش خوندم که خود مارویل گفته بود که به هیچ وجه فیلم های ابرقهرمانه‌ای که میسازن به سمت دارک بودن نمیره و تو همه فیلم ها از بخش های طنز استفاده میکنن و بعدشم دقیقا به مرد عنکبوتی اشاره داشت که قراره همون حس طنز و متلک هایی که تو کمیک هاش وجود داره تو فیلمشم داشته باشه.

آره به نظرم احتمالش خیلی زیاده که تو Infinity War باشه. هر چند که به احتمال قوی مارویل New Avengers را هم قصد داره بسازه که تو این این سری اسپایدرمن یکی از شخصیت های اصلیشه.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or