پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

پیچ ها که به نظرم سالم هستن
hqgi_img_20150519_220923.jpg

eg6s_img_20150519_221020.jpg
فقط این یه پیچش باز شده

بردم پیش مغازه دار یه نیگا به عقبش کرد گفت باز شده !
هر کار کردم نگفت چرا
دوستان نظرتون چیه؟
معلوم هست چرا دیگه. کنسول باز شده و پلمب نیست. عکس از پلمبش بذار

عکس پلمش و پیچ ها تو متن پنهان هست سالمه سالمه !

احتمال زیاد دیسک توی دستگاه گیر کرده با اون پیچ درایو رو کشیدن بیرون تا دیسک در بیاد. اون پیچ و پیچ کناریش برای همین کار هست. البته پلمب رو به راحتی میتونند برچسب جدید روش بزنند

عکس پلمش و پیچ ها تو متن پنهان هست سالمه سالمه !

عزیز اون یه پیچ مربوط به هارد هستش.خود کنسول باز نشده ولی هاردش حالا به هر دلیلی (عوض شدن،فرمت شدن،...) باز شده.و به کنسول ربطی نداره خیالت راحت.فقط هارد ممکنه (ممکنه) مشکل داشته باشه که اونم تهش با عوض کردن حل میشه .

ممنون دوستان
فقط مشکل اینجاس مغازه دار اصن در پیچ هارد رو
باز نکرد همینجوری نگاه قسمت خروجیاش کرد گفت باز شده!
فقط بدونید که لیبل پلمب رو این دزدها دارن میتونن بازش کنند و دوباره یه لیبل تقلبی بزنن

اقا مدل دستگاه با کارتون نمی خونه
برا این هاردش عوض شده بنظرتون پس بدم دستگاه رو ؟ بعدن میتونم بفروشم ؟

شما این دستگاه به دلت نیست. برو پسش بده. هم باز شده یا هاردش عوض شده یا ... به هر حال به دلت ننشسته

اتفاقا برعکس دادا به دلم نشسته الحق خوب کار میده به غیر این مشکلات ولی زور داره
یه بچه بکنه تو پاچمون (۹۰۰ خریدم)
سلام...
پلمب کنسول به هیچ عنوان باز نشده و برچسب پلمب چیزی نیست که بشه اون رو عوض کرد.اون پیچ آبی هم مربوط به هارد کنسوله....

عوض کردن هارد کنسول تعمیر محسوب نمیشه و ربطی به پلمب کنسول نداره...حالا یا هارد سوخته باشه یا قصد بر ارتقا هارد باشه....
دوستان بدون اطلاع نظر ندن و این دوستمون رو از خرید پشیمون نکن...این کنسول باز نشده...

سلام...
پلمب کنسول به هیچ عنوان باز نشده و برچسب پلمب چیزی نیست که بشه اون رو عوض کرد.اون پیچ آبی هم مربوط به هارد کنسوله....

عوض کردن هارد کنسول تعمیر محسوب نمیشه و ربطی به پلمب کنسول نداره...حالا یا هارد سوخته باشه یا قصد بر ارتقا هارد باشه....
دوستان بدون اطلاع نظر ندن و این دوستمون رو از خرید پشیمون نکن...این کنسول باز نشده...
آقای با اطلاع. برو توپخونه ببین چقدر برچسب پلمب هست. هم اینجا هم فروم همسایه هستن کسایی که برچسب پلمب رو دارن. یه گوگل بزن fake warranty برای Ps3 ببین جقدر برچسب فیک میاد. اون پیچ آبی مال هارد هست و اون پیچی که کنار اون پیچ آبی هست که مخفی هست مربوط به درایو هست. امیدوارم شما به نصیحت خودت گوش کنی و در مورد چیزی که اطلاع نداری نظر ندی

سلام دوستان یه سوال فنی دارم
من یه کنسول فت اورجینال خور دارم
اگه یه درایو بلو ری رایتر بگیرم و بزارم رو کامپیوتر سپس از cd بازی یه ایمیج تهیه کنم و رو یه cd بلو ری رایت کنم بازی که رایت کردم رو کنسولم قابل اجراست؟؟؟؟

سلام دوستان یه سوال فنی دارم
من یه کنسول فت اورجینال خور دارم
اگه یه درایو بلو ری رایتر بگیرم و بزارم رو کامپیوتر سپس از cd بازی یه ایمیج تهیه کنم و رو یه cd بلو ری رایت کنم بازی که رایت کردم رو کنسولم قابل اجراست؟؟؟؟
سلام...
خیر...امکان پذیر نیست...

- - -ویرایش - - -

آقای با اطلاع. برو توپخونه ببین چقدر برچسب پلمب هست. هم اینجا هم فروم همسایه هستن کسایی که برچسب پلمب رو دارن. یه گوگل بزن fake warranty برای Ps3 ببین جقدر برچسب فیک میاد. اون پیچ آبی مال هارد هست و اون پیچی که کنار اون پیچ آبی هست که مخفی هست مربوط به درایو هست. امیدوارم شما به نصیحت خودت گوش کنی و در مورد چیزی که اطلاع نداری نظر ندی

:gathering:

سلام دوستان ps3 fat دوستمو ازش گرفتم چند ساعتی بیوند بازی کردم از بازی اومدم بیرون دوباره اجراش کردم صفحه سیاه شد هیچی هم کار نمیکرد
خاموش کردمش الان که روشن میکنمش میزنه دستگاه فایل ها رو چک میکنه اوکی رو که میزنم چند دقیقع لوآدینگ میشه دستگاه ریست میشه دوباره این ارور نفرین شده فایل های گمشده میاد و این روند ادامه داره تا بینهایت :|
مشکل چیه !!!!!

سلام دوستان ps3 fat دوستمو ازش گرفتم چند ساعتی بیوند بازی کردم از بازی اومدم بیرون دوباره اجراش کردم صفحه سیاه شد هیچی هم کار نمیکرد
خاموش کردمش الان که روشن میکنمش میزنه دستگاه فایل ها رو چک میکنه اوکی رو که میزنم چند دقیقع لوآدینگ میشه دستگاه ریست میشه دوباره این ارور نفرین شده فایل های گمشده میاد و این روند ادامه داره تا بینهایت :|
مشکل چیه !!!!!
سلام...
مشکل هم امکان داره سخت افزاری باشه هم نرم افزاری
1.ریبویلد دیتا کنید
2.دوباره اقدام به نصب فریمور کنید

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or