به پیچ ها هم نگاه کنید اگر پیچ گوشتی بهش خورده باشه و دستگاه باز شده باشه معلوم هستدوستان به غیر از پلمپ پشت کنسول
Slim راهی هست برای اینکه بفهمیم دستگاه
باز شده یا نه؟
به پیچ ها هم نگاه کنید اگر پیچ گوشتی بهش خورده باشه و دستگاه باز شده باشه معلوم هستدوستان به غیر از پلمپ پشت کنسول
Slim راهی هست برای اینکه بفهمیم دستگاه
باز شده یا نه؟
معلوم هست چرا دیگه. کنسول باز شده و پلمب نیست. عکس از پلمبش بذارپیچ ها که به نظرم سالم هستن
فقط این یه پیچش باز شده![]()
![]()
بردم پیش مغازه دار یه نیگا به عقبش کرد گفت باز شده !
هر کار کردم نگفت چرا
دوستان نظرتون چیه؟
فقط بدونید که لیبل پلمب رو این دزدها دارن میتونن بازش کنند و دوباره یه لیبل تقلبی بزننممنون دوستان
فقط مشکل اینجاس مغازه دار اصن در پیچ هارد رو
باز نکرد همینجوری نگاه قسمت خروجیاش کرد گفت باز شده!
اقا مدل دستگاه با کارتون نمی خونه
برا این هاردش عوض شده بنظرتون پس بدم دستگاه رو ؟ بعدن میتونم بفروشم ؟
سلام...اتفاقا برعکس دادا به دلم نشسته الحق خوب کار میده به غیر این مشکلات ولی زور داره
یه بچه بکنه تو پاچمون (۹۰۰ خریدم)
آقای با اطلاع. برو توپخونه ببین چقدر برچسب پلمب هست. هم اینجا هم فروم همسایه هستن کسایی که برچسب پلمب رو دارن. یه گوگل بزن fake warranty برای Ps3 ببین جقدر برچسب فیک میاد. اون پیچ آبی مال هارد هست و اون پیچی که کنار اون پیچ آبی هست که مخفی هست مربوط به درایو هست. امیدوارم شما به نصیحت خودت گوش کنی و در مورد چیزی که اطلاع نداری نظر ندیسلام...
پلمب کنسول به هیچ عنوان باز نشده و برچسب پلمب چیزی نیست که بشه اون رو عوض کرد.اون پیچ آبی هم مربوط به هارد کنسوله....
عوض کردن هارد کنسول تعمیر محسوب نمیشه و ربطی به پلمب کنسول نداره...حالا یا هارد سوخته باشه یا قصد بر ارتقا هارد باشه....
دوستان بدون اطلاع نظر ندن و این دوستمون رو از خرید پشیمون نکن...این کنسول باز نشده...
سلام...سلام دوستان یه سوال فنی دارم
من یه کنسول فت اورجینال خور دارم
اگه یه درایو بلو ری رایتر بگیرم و بزارم رو کامپیوتر سپس از cd بازی یه ایمیج تهیه کنم و رو یه cd بلو ری رایت کنم بازی که رایت کردم رو کنسولم قابل اجراست؟؟؟؟
آقای با اطلاع. برو توپخونه ببین چقدر برچسب پلمب هست. هم اینجا هم فروم همسایه هستن کسایی که برچسب پلمب رو دارن. یه گوگل بزن fake warranty برای Ps3 ببین جقدر برچسب فیک میاد. اون پیچ آبی مال هارد هست و اون پیچی که کنار اون پیچ آبی هست که مخفی هست مربوط به درایو هست. امیدوارم شما به نصیحت خودت گوش کنی و در مورد چیزی که اطلاع نداری نظر ندی
سلام...سلام دوستان ps3 fat دوستمو ازش گرفتم چند ساعتی بیوند بازی کردم از بازی اومدم بیرون دوباره اجراش کردم صفحه سیاه شد هیچی هم کار نمیکرد
خاموش کردمش الان که روشن میکنمش میزنه دستگاه فایل ها رو چک میکنه اوکی رو که میزنم چند دقیقع لوآدینگ میشه دستگاه ریست میشه دوباره این ارور نفرین شده فایل های گمشده میاد و این روند ادامه داره تا بینهایت
مشکل چیه !!!!!
سلام
بنده یک بلوری فیلم کپی گرفتم میزارم تو دستگاه جواب نمیده صفحه سیاه است. چطوری باید اجراش کنم با پلی 3 ؟ اصلا میشه؟