راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اره میشه وصل کردم ! (البته دسته ی باسیم 360 رو میشه به پی سی وصل کرد ! ) من آموزشش رو هم دارم اگر خواستی بگو بهت بدم .... (خودم تست کردم و توی همه بازی ها کار میکرد ! ولی قبلش بازی بری قسمت کنترل بازی و اونجا دکمه هارو خودت انتخاب کنی ! چون دکمه هایی رو که انتخاب میکنه اصلا خوب نیست ! مثلا توی ی بازی ریس دکمه گاز ماشین مثلا B هست !! )

بازی RS:Vegas رو مطمئن باشم عالی جواب میده:confused:

سلام دوستان من يه دستگاه uc دارم و يه تراس 200 وات ولي بعد از يه ساعت سري داغ ميكنه مي خواستم ببينم ترانس چند وات بگيرم كه داغ نكنه، 500 خوبه؟ راستي خود دستگاه چند وات هست؟

سلام دوستان من يه دستگاه uc دارم و يه تراس 200 وات ولي بعد از يه ساعت سري داغ ميكنه مي خواستم ببينم ترانس چند وات بگيرم كه داغ نكنه، 500 خوبه؟ راستي خود دستگاه چند وات هست؟
200 وات كمه حداقل 500 وات بايد باشه

بازی RS:Vegas رو مطمئن باشم عالی جواب میده:confused:

من توی این بازی امتحان نکردم ! ولی فرقی نداره ... اگر توی یک بازی بیاد پس توی همه بازی ها میاد دیگه ! (فقط باید ببنینی که خود بازی همچین امکانی رو بهت میده که با دسته بازی کنی !؟ اگر بده که میتونی ولی اگر نده .....)

سلام دوستان من مي خوام يه 360 بگيرم موجوديم هم 500 هزار تومنه

حالا به نظر شما خريدن Core بهتره يا Premium با وسايل جانبي كه احتياج داره

بعدش هم مي خواستم بدونم از لحاظ سخت افزاري فرقي دارن يا نه يه قيمتي هم به من بدين

با تشكر

سلام دوستان من مي خوام يه 360 بگيرم موجوديم هم 500 هزار تومنه

حالا به نظر شما خريدن Core بهتره يا Premium با وسايل جانبي كه احتياج داره

بعدش هم مي خواستم بدونم از لحاظ سخت افزاري فرقي دارن يا نه يه قيمتي هم به من بدين

با تشكر
از لحاظ سخت افزاري همه ي پك ها يكي هست و هيچ فرقي ندارن
100% پرميوم بهتره چون وسايل جانبيش بيشتره

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or