راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من نميدونم اين 2-3 روز تو اين تاپيكا چه خبره:mad: ميشه بگيد كي كل كاربرا (يا اكثرشون) ديسك استمپري رو به ديسك رايتي ترجيح دادن؟
قبلا در اين زمينه آقا طاهر زحمت كشيدن و يه تاپيك زدن و به مقايسه ديسكها پرداختن شما ميتوني به ان تاپيك يه سر بزنيد.
در ضمن نظر شخصي من اينه كه اول ورباتيم بعد ديتا رايت و hp اگه ديگه هيچي دستتون نيومد اونوقت استمپري. البته فكر ميكنم افراد زيادي تو اين سايت اين نظررو داشته باشن

ايشون کلاً زيادی از قوه تخيلشون استفاده، شما عصبانی نشو !:laughing:

خود من هم تعجب کردم، چون اولين باری بود که ديدم يکی نوشته اين ديسک ها بهتر از hp و data.

ايشون کلاً زيادی از قوه تخيلشون استفاده، شما عصبانی نشو !:laughing:

خود من هم تعجب کردم، چون اولين باری بود که ديدم يکی نوشته اين ديسک ها بهتر از hp و data.

بنظر شما این تخیله که با اچ پی درایو کنسولم بشدت صدا میده ، اونم صداهای عجیب و غریب ؟تا بحال دو تا اچ پی خریدم از نکست جن که هر دو توی کنسولم صداهای وحشتناکی میدن ، در ضمن یکیشونم در حین بازی پیغام کلین دیسک و از این پیاما میداد. از یه منبع هم شنیدم که نکست جن هم خودش در صدد حذف اچ پی هستش .

اقایان میخواستم بدونم که ایکس باکس360 را اگربامانیتورفلترون بازی کنم کیفیتش بهتره یا با تلوزیون معمولی یا اصولا فرقی نمیکند یا تلوزیون HD لازم است؟؟:confused:

اقایان میخواستم بدونم که ایکس باکس360 را اگربامانیتورفلترون بازی کنم کیفیتش بهتره یا با تلوزیون معمولی یا اصولا فرقی نمیکند یا تلوزیون HD لازم است؟؟:confused:
تصویر مانیتور اصلا قابله مقایسه با tv معمولی نیست! شما با کیفیت خیلی بالا و hd می تونی روی مانیتور بازی کنی فقط مشکل اینکه تصویر یکم کوچیکه.

ممنون از جواب کاملت !!! :laughing:

حالا نمیشه پیش بینی کرد کی بشه اینجا پیداشون کرد؟؟؟ آخه چون PS3 80 Gig رو سریع بعضی از مغازه ها آوردن ؛ شاید این 360 ها هم زود بیارن....
فکر نمی کنم از نظر وارد کردن مشکلی داشته باشه.
فکر می کنم چون کپی خور نشده هیچ کس واردش نمی کنه.

این جدیدا رو تو امریکا قیمت دارم 650$البته با tax .

tax چيه؟:confused:
حالا نمیشه پیش بینی کرد کی بشه اینجا پیداشون کرد؟؟؟ آخه چون PS3 80 Gig رو سریع بعضی از مغازه ها آوردن ؛ شاید این 360 ها هم زود بیارن....

به احتمال زياد تا يكي دو ماه اينده تو تهران مياد ولي خوب فكر نكنم تعداد زيادي بيارن چون همونطور كه دوستمون گفت درايوش كپي خور نشده!

مگه دسته ی XBOX به PC وصل میشه ؟

اره میشه وصل کردم ! (البته دسته ی باسیم 360 رو میشه به پی سی وصل کرد ! ) من آموزشش رو هم دارم اگر خواستی بگو بهت بدم .... (خودم تست کردم و توی همه بازی ها کار میکرد ! ولی قبلش بازی بری قسمت کنترل بازی و اونجا دکمه هارو خودت انتخاب کنی ! چون دکمه هایی رو که انتخاب میکنه اصلا خوب نیست ! مثلا توی ی بازی ریس دکمه گاز ماشین مثلا B هست !! )

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or