راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام . بچه ها من كاربر جديدم و ميخوام همين روزا 360 بخرم:biggrin1: . از صبح تا حالا 170 -180 تا صفحه خوندم ولي ديگه مخم جواب نميده:hurted1: :hurted1:
چند تا سوال مونده اگه جواب بدين 1 عمر دعاتون ميكنم;)
1.اقا هنوز مدچيپ نيومده؟ همه هك ها Frimware؟
2.ريجن J فري شده يا نه ؟ كسي بازي هاي EA UC رو امتحان كرده روشون؟
3.بسته 360 آك رو به هيچ وجه نميشه فهميد درايوش چيه؟ اگه بخوام بگم از آمريكا واسم بيارن ' فروشنده ميدونه درايوش چيه؟
4.xbox هاي سري جديد كي ميان؟
5.اين هولوگرام Hemera كه ميگن قضيش چيه؟ واسه سيستم هاي pale؟ اگه 360 مون اين هولوگرام رو داشته باشه . نشون چيه ؟
6. OSOS جان ' عزيزم ميشه اون فروشگاه خوبي كه سراغ داري رو به من معرفي كني؟
7.ببخشيد اين سوال رو ميپرسم : ريجن UC بگيرم يا J؟
8. الان ارزون ترين جايي كه كپي خور ميكنه كجاست؟ اقا تكاوچ؟
مرسي از همهي اونايي كه جواب كامل ميدن :*:*:*:thanks:
1. مدچیپ برای ریجن فری کردن نیومده، همون کار فرمور رو تقریباً انجام میده.
2. این خبر هم ظاهراً کذب بوده.
3. نمیشه متوجه شد، البته اگر الان بخوان بخرن، مطمئناً Hitachi خواهد بود.
4. همونطور که دوستان گفتن، احتمالاً کریسمس به بعد.
5. در این مورد متاسفانه ما اطلاعی نداریم.
6. ---
7. بسته به سلیقه خودتون داره، تقریباً به یک اندازه بازی دارن، البته دیسکهای مالزی همه J هستن.
8. برای دوستان عزیز در سایت بازی سنتر گروه NextGen بصورت رایگان فرمور درایوشون رو عوض میکنه و کنسولشون رو کپی خور میکنه (البته کنسولهایی که درایوشون با نرم افزار کپی خور میشن، یک سری درایوهای جدید Hitachi اومده که از طریق اتصال به کامپیوتر نمیشه اونها رو کپی خور کرد!)

بازیهای uc در ایران بیشتره:)

ولی من بازی های j رو بیشتر دیدم. نمی دونم چرا می گید uc بیشتره؟:confused:

سلام دوستان ميخواستم يه چيزي رو معلوم كنم براي همه اونم اينه كه هنوز 360 كاملا فري نشده و اين جيها كه خودم هم تازه خريدم ميتونن بازي هايxbox1رو اجرا كنن و تعدادي از بازي هاي uc همين در ضمن ميخواستم بپرسم چرا جيها گرون تر بودند تو توپخونه 490 در حالي كه يو سي 440 بود در ضمن اين 360 جديدا توش كنترل نداره ها در ضمن من كه جي دارم چه مشكلاتي از نظر بازي ها دارم ممنون از همه ي شما عزيزان:cool:

این قیمت رو کی گرفتی؟؟؟؟؟ بابا من موقعی که کنسول گرفتم ( 2هفته پیش) دقیقا قیمت ها برعکس بود. 440 j

Last edited by a moderator:
منم تقریبا مطمعنم که بازیای مالزی (نه بازیای رایتی) برا j بیشتر هست چون کار اینایی که توپ خونه هستن یه جورایی سنتی هست یعنی کلا بیشتر چیزاشونو از یه جایی میگیرن که از ژاپن وارد میکنه.مشابه این مغازه های توپ خونه یه مغازه با سابقه هم تو اصفهان هست که با وجود قیمت بالای ps3 و blue ray بازم میگه فقط پلی میاره.

1.
8. برای دوستان عزیز در سایت بازی سنتر گروه NextGen بصورت رایگان فرمور درایوشون رو عوض میکنه و کنسولشون رو کپی خور میکنه (البته کنسولهایی که درایوشون با نرم افزار کپی خور میشن، یک سری درایوهای جدید Hitachi اومده که از طریق اتصال به کامپیوتر نمیشه اونها رو کپی خور کرد!)
:clap: :clap: ايول يعني اگه من بگم از US واسم بيارن ' مجاني فريمور ميريزيد؟ اينجوري كه خيلي حال ميده ! واسه update كردن هاي بعدي هم قضيه همين تريپي مفتكيه؟:excited:

سلام

آقای rezayakuza اینکه شما میگین بازیهای Xbox1 رو اجرا میکنه دستگاهتون مال FirmWareتون هست یا مال J بودنشه؟؟ فیرمورتون چه ورژنیه؟بعد این بازیهای Xbox1 تون از این مالزی ها هست یا اوریجیناله یا رایتی؟

سلام

آقای rezayakuza اینکه شما میگین بازیهای Xbox1 رو اجرا میکنه دستگاهتون مال FirmWareتون هست یا مال J بودنشه؟؟ فیرمورتون چه ورژنیه؟بعد این بازیهای Xbox1 تون از این مالزی ها هست یا اوریجیناله یا رایتی؟

مال جي بودنشه كه از اين جديداست فريم ور هم فكر كنم 4.2 باشه كه البته ربطي به اين نداره بازي هم همشون كپيه در ضمن مي توني بري شادي خودت ببيني كه جاي شكي نمونه;)

چطور میشه فهمید؟؟
تا اونجایی که میدونم روش چیزی ننوشته;)

روی برچسب جعبه XBOX360 یک LOT No (یک عدد 4 رقمی) و اسم تیم سازنده نوشته شده که با وارد کردن این دو مورد در لینک زیر میتوانید مشخصات دستگاه خود را به دست آورید.

http://www.360drives.com/list

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or