سپهر جان چند تا سوال دارم
1.سیستم خستگی و stamina هیچ تغییری کرده بود؟
2.منظورت چیه گفتی تماشاگر ها بهتر شدن؟
3.صدا گزاری نسبت به 13 تغییری کرد؟اخه صداگزاری 13 عالی بود.(تیم ufc)
4.کبود شدن جای ضربه هم پس برگشته؟البته فکر کنم فقط مخصوص راستر های اصلی بازی باشه( نه ساختگی)
5.خون در بازی دیدی؟
6.بعد از دریافت ضربه حریف سریع ( به همون سرعت 13 ) از جا بلند میشد؟
7.منو بازی چطور بود؟همون سنگینی رو داره؟
8.کنترل بازی هیچ تغییری نکرده؟
9.سیستم ریورس ضربات اتومات هست یا به دلخواه باید فن ریورس رو بزنی؟
10. حوصله داری این همه رو جواب بدی؟
:d
1-سیستم خستگی اینطور بود که یکم که میدویدی سرعتت به مرور کمتر میشد بعدشم تلو تلو میخورد واسه راه رفتن
2-منظور از تماشاگرا این بود که مثل سری قبل نیستن که وایسن نگاه کنن فقط. مثلا تا فینیشر جان سینا رو میزنی یهو صدا داد تماشاگرا در میاد یا وقتی دنیل برایان Yes میگه مردم هم Yes میگن و دستشونو بالا میبرن مثل خود دنیل
3-صداگذاری این تغییرو کرده که مثل سری های قبلی حرف های اضافه نمیزنن و هیجانی عمل میکنن مثلا وقتی میرفتی واسه فینیشر میگفت داره میره واسه فینیشر اما بعد که بدل میکردی گفت موفق نشد
4-بله کبود شدن هم برگشته منتهاش با دقت بیشتر که هرجای که ضربه بزنی همونجاش کبود میشه. برای استار های ساختگی هم فکر کنم جواب بده چون سیستمو کلی طراحی کردن
5-نه تو بازی ندیدم ولی مثل سری قبلی میتونی از تو تنظیمات روشنش کنی
6-والا به نظر من که سریع بود اما در عوضش نوع ولو شدن رو زمین خیلی بهتر شده بود مثلا فرض کن یه AA به حریف بزنی اون مثل سری قبل رو زمین یه یک شکل نمیمونه و وقتی میخوره زمین دستاش باز میشن و ولو شدن به تمام معنا رو شاهد هستیم
7-والا اونجا فقط اون صفحه انتخاب استار هارو گذاشته بودن چون میخواستن چیزایی که جدید اضافه کردن پیدا نباشه. ولی از شکل و شمایلش میشد فهمید سرعتش زیاده وقتیم استار هارو انتخاب میکردیم سریع میرفت رو صفحه ای که Play رو میزنیم
8-تغییری نکرده و در این بخش میتونیم بگیم نسخه اپدیت شده Wwe 13 هست.
9-در بعضی ریورس ها اوتومات و در بعضی دیگر دلخواه مثلا وقتی Irish Whip ریورس میکنی خودش یه فن میزنه اما مشت و لگد خودت میتونی بزنی.
10-بله.