League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
من دانلود میکنم مشکل دارم با دانلودش
راحت از هر جا دانلود میتونم بکنم
با هیچ دانلودر بازی دیگه ای هم مشکل ندارم
سرعت دانلودمم 70 هست حدودا ولی lol رو نمیتونم دانلود کنم سرعت رو 1 کیلو بایت اینا میره

لانچر این بازی کلا مخضرفه

توی تنظیماتش Allow peer to peer رو وردارید کمی بهتر می شه

چجوری این کارو بکنم راهنمایی کنین
در ضمن تازه میخوای بازیو دانلود کنم
از سایتش downloader رو گرفتم و میخوام با downloader بازیو دانلود کنم

دوستان من از طریقی دیگه این بازی رو انجام می دم از کلاینت نسخه مربوط به سنگاپور استفاده می کنم البته تو سرور eu-nordic بازی می کنم .خوبیش این هست که از دست این لانچر افتضاح راحت شدم و بدیش این هست که پچ بازی رو با چند روز تاخیر نسبت به نسخه اصلی سرور بازی واسه دانلود می گزارند .ولی در کل دیگه واسه اپدیت دیگه خبری از سرعت دانلود پایین نیست.مثلا همین اپدیت اخر که بعضی از دوستان تا 500 - 750 مگ دانلود کردن اونم با اون سرعت کم من به راحتی با استفاده از یک اپدیت 287 مگی بازی رو اپدیت کردم . الانم دارم راحت بازی می کنم .

چجوری این کارو بکنم راهنمایی کنین
در ضمن تازه میخوای بازیو دانلود کنم
از سایتش downloader رو گرفتم و میخوام با downloader بازیو دانلود کنم

یک آرم چرخ دنده بعد از این که لانچر رو باز می کنید توش هست سمت راست بالا، روش کلیک کنید این تیک رو وردارید

@metal2006

کلا استفاده از کلاینت Garena توصیه نمی شه

luncher نداریم میگم downloader..

عزیز دل شما تازه داری بازی رو دانلود می کنی تو این مرحله فقط فایلهای نصب بازی رو می گیری که نمیشه در مورد سرعت کاری کرد . بعد از این مرحله بازی رو نصب که کردی باز باید اپدیت بشه که تو این مرحله می تونی گزینه peer to peer رو از قسمت بالا لانچر داخل تنظیمات غیر فعال کنی. یک مشکل دیگه که هست تو مرحله اول قابلیت resume هست . ولی وقتی بازی رو نصب می کنی لانچر رو اجرا می کنی تو این مرحله دیگه خبری از resume نیست اگه تو نصب اپدیت مثلا سره 99% گیر کرد باز باید از اول شروع به اپدیت کنی

لینک دانلود مستقیم نیست؟ آخه اینجوری خیلی سرعت پایینه اصلا نمیشه

نه نیست . ولی می تونی ار این راهی که من استفاده کردم بازی کنید . همینطور که گفتم تنها مشکل اپدیت دورتر نسبت به سرور اصلی هست .ولی دیگه از دست این سرعت دانلود این لانچر مزخرف راحت میشی

dns تاثیر داره؟ شما از چه dns ای استفاده میکنین؟

https سرعتش خیلی پایینه و LOL هم برای دانود از همین پروتکل استفاده میکنه
برای من این طور بود که از ساعت 6 تا 11صبح سرعت عادی بوده و بعد از این ساعت به شدت پایین میاد شما تو این ساعت تست کن شاید خوب بشه بتونی دانلود کنی

سرعت دانلود لانچرو دیدم بییخیال شدم رفتم Team Fortress 2 دان کردم الانم یه هفته‌س بازیش میکنم. >:d<

دوستان یه توضیحی بدن در مقایسه با بازی فوق الذکر LoL ارزش دان داره؟!

سرعت دانلود لانچرو دیدم بییخیال شدم رفتم Team Fortress 2 دان کردم الانم یه هفته‌س بازیش میکنم. >:d<

دوستان یه توضیحی بدن در مقایسه با بازی فوق الذکر LoL ارزش دان داره؟!
LOL بهترین بازی تو سبک Dota هست.یادگیریش راحتتر از dota.بیشتر از 30 میلیون اکانت ثبت شده داره.گرافیک زیبا و معتاد کننده.ایرانی ها زیادن توش.هر فصل هم بین بهترین تیمها مسابقات میزارن.تیم اول 1 میلیون دلار میگیره.بعد این همه سال TS 2 ؟ زود برو LOL دان کن حالشو ببر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or