GT5 Vs. Forza3 ...Game play

کدام گیم پلی را بهتر میدانید؟

• Forza 3

رای‌ها: 76 50.0%
  • GT 5

رای‌ها: 76 50.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    152
به نظر من بین این دو یکی رو انتخاب کردن حالا از هر نظر کار سختیه.چون دو تا عنوان انقدر بزرگ هستن که نمیشه انتخاب کرد واقعا و بیشتر سلیقه ایه.من به Forza رای میدم.چون به نظرم عنوانی که سابقش از GT کمتره و میشه گفت به راحتی باهاش مقابله میکنه و حتی ازش بهتر هم بوده ارزشش از هر نظر خیلی زیاده!

من هردو رو بازی کردم.خیلی خیلی زیاد.حقیقتا از لحاظ گیم پلی هر 2 بازی تک هستن و نمیشه بگی کدوم برتر هست.ولی در بحث شبیه ساز من gt5 رو برتر میدونم.به طور مثال شما کافیه پیست nurburgring رو در هر 2 بازی امتحان کنی.واقعا توی gt5 رانندگی تو این پیست خیلی خیلی سخته.کافیه یه لحظه روی لبه های کنار جاده بری و یا یک ترمز اشتباه بزنی تا کارت تموم بشه.ولی تو فورتزا 3 خیلی راحتتر هست.

البته من خودم به فورتزا 3 رای دادم.دلیلش هم مشخصه.gt هم زمان بیشتری و هم هزینه بسیاری زیادی برای ساختش شد ولی با این حال بازی مشکلات زیادی داشت.از ماشینهای استاندارد،شیوه خرید همین ماشینها که آدم رو کچل میکرد،eventهای بسیار کم که بعد یه مدت آدم افسردگی میگیره،هوش مصنوعی داغون که به شخصه حتی تو یک مسابقه هم برای اول شدن یک اپسیلون سختی حس نکردم.و از همه مهمتر بزرگترین اشکال بازی به قول آریا استفاده نکردن از پتانسیل خودش هست.از top gear هیچ استفاده ایی نمیشه و فقط 3 تا مسابقه تو این پیست انجام میشه.همینطور مسابقات نسکار که فقط یه event براش طراحی شد و یا مسابقات رالی که فقط محدود به همون چند مسابقه special event هست.یا استفاده نکردن از چرخه آب و هوایی که میتونستن به راحتی تنوع بازی رو چندین برابر کنن.کلا یامائوچی بازیش ایراداتی داره که آدم به عقلش شک میکنه.یعنی اگر این بازی رو دست یه گیمر معمولی هم میدادن شاهد این ایرادات نبودیم.

در کل به نظر این بنده حقیر،دوستانی که به سبک شبیه ساز علاقه دارن فورتزا 3 گزینه بهتری هست.هرچند که gt5 هم قطعا تجربه ایی ناب براشون رقم خواهد زد.

والا من gt5 چون ps3ندارم بازی نکردم ولی از نظر گیم پلی فورزا میتونم بگم که هر وقت زیاد بازی میکنم رانندگیم توی واقعیت خیلی بهتر میشه حالا نمیدونم این تجربه را داشتید یا نه البته بگم هم بازی های مثل grid و dirt به هیچ وجه همچین حسی را بمن نمیدن فقط این Forza هست که این حس را به من میدهد

• Like
Reactions: Panther_X
u.s.aموافقم باهات بنظر منم بزرگتری مشکل جی تی 5 کم بودن event هاست خودمم تو بردن مسابقات سختی خاصی رو حس نکردم خیلی ساده بود در کل از نظر من گیم پلی فورزا خیلی روونتر و بهتره

از نظر گیم پلی Forza به هیچ وجه به سختی GT5 نیست , در واقع GT شبیه ساز تره و نسبت به Forza میتونم بگم خیلی سخت تره , کنترل ماشین تو forza در هر شرایطی خیلی آسونه , در صورتی که تو GT یه ترمز رو چمن و خاکی شما رو به رحمت خدا می سپاره .

از نظر گیم پلی Forza به هیچ وجه به سختی GT5 نیست , در واقع GT شبیه ساز تره و نسبت به Forza میتونم بگم خیلی سخت تره , کنترل ماشین تو forza در هر شرایطی خیلی آسونه , در صورتی که تو GT یه ترمز رو چمن و خاکی شما رو به رحمت خدا می سپاره .
من هم معتقدم کنترل GT سخت تر هست.اما اینجوری که شما میگی،انگار فورتزا یه بازی آرکید هست.این که میگید در هر شرایطی آسون هست واقعا اشتباه هست.شما stability control,traction control رو خاموش کن و یه ماشین مثل لامبورگینی بردار،تا ببینی کنترل ماشین چقدر وحشتناک میشه.همون اول مسابقه که 3-2-1 میگن،اگر همه گزینه ها خاموش باشه و با یه ماشین کلاس s و یا R1 بخوای شروع کنی،باید بلد باشی گاز رو چجوری پر کنی،وگرنه ماشینت تا صبح دور خودت میچرخه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or