FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز فیفا یه آپدیت 40 مگی ارایه کرد ، من آپدیت کردم ، گفتم حتما این مشکل قطع شدن در هنگام بازی رو برطرف کرده اما متاسفانه هنوز هیچ فرقی نکرده ، من اول فکر می کردم مشکل از سرویس دهنده اینترنتم هست ، زنگ زدم باهاشون کلی داد و بیداد کردم ، اونا هم بیچاره ها هرکاری تونستند کردند ، آپلودم رو بردن بالا ، سرعت رو بردن بالا و ... خلاصه هر کاری کردند نشد .
الان که اومدم می بینم دوستان هم همین مشکل رو دارند
من حتی روی DNS های مختلف هم کار کردم اما هیچ فرقی نکرد .
واقعا خیلی اعصاب خرد کن شده
به قول دوستمون یک باری رو نمی شه کامل انجام داد
رویه قطع شدن هم اینطوریه که دو سه بار لگ می زنه و بعد کلا قطع می شه ، خیلی به ندرت پیش میاد که بشه یک بازی رو تموم کرد و اصلا هم ارتباطی به کیفیت اینترنت نداره ، من به اینترنت 10 مگ این مشکل رو دارم و کماکان هم روی اعصابه
FIFA interactive worldcup هم که کلا نمی شه بازی کردو داخلش نمی ره و همون اول Error می ده

فقط نمی دونم این مشکل رو ما ایرانی ها داریم یا همه کشورها این مشکل رو دارند ؟

آخرین ویرایش:
توی Fifa World Cup ، منظورم نسخه کاملش هست که هنوز نیومده، ایران هم هست؟

اره طبق منطق، قطعا.ایران هست و باز طبق منطق احتمال بالا ایران لیسنس شده ... یعنی پیراهنشم درسته ... شاید حتی کارلوس هم ساخته باشن...
کلا نزدیک 200 کشور داره

Sent from my LT22i using Tapatalk

اقا 100% مشکل از سرورای خوده ea...
من الان رفتم سیزن 1دست زدم تا دقیقه 77 بازی خیلی روون بود مثل فرندلی ولی توی دقیقه 77 مثل ماشین 2تا ریپ زد بعدشم قطع شده!
با اینکه 3تاجلو بودم گفتم الان بازی حساب نمیکنه یا باخت ردمیکنه(قبلا اینجوری بود)ولی برام برد رد کرد که یعنی مشکل از طرف خارجی بوده! در صورتی که میدونیم این امکان نداره نت اونا مشکل داشته باشه...پس مشکل از خود سرورای ea...
/
نتایج سایر بچه ها نگاه میکردم 1درمیون 3هیچ برد و باخت براشون رد شده بود حالا چه فرندلی چه سیزن...
پس ایندفعه نت ما مظلوم واقع شده:d

اقا 100% مشکل از سرورای خوده ea...
من الان رفتم سیزن 1دست زدم تا دقیقه 77 بازی خیلی روون بود مثل فرندلی ولی توی دقیقه 77 مثل ماشین 2تا ریپ زد بعدشم قطع شده!
با اینکه 3تاجلو بودم گفتم الان بازی حساب نمیکنه یا باخت ردمیکنه(قبلا اینجوری بود)ولی برام برد رد کرد که یعنی مشکل از طرف خارجی بوده! در صورتی که میدونیم این امکان نداره نت اونا مشکل داشته باشه...پس مشکل از خود سرورای ea...
/
نتایج سایر بچه ها نگاه میکردم 1درمیون 3هیچ برد و باخت براشون رد شده بود حالا چه فرندلی چه سیزن...
پس ایندفعه نت ما مظلوم واقع شده:d
منم تو سیزن از یه آلمانی پرسیدم گفته واسه اونا هم همینطوریه

اگه یکم تاپیکای همین فروم رو چک میکردین میدونستین که مشکل از ایرانه
حالا کم مونده شما بهم یاد بدی کجا رو چک کنم:d
جمله ی قبلیم رو 4-5 بار بخون شاید متوجه بشی:
وقتی تا دقیقه 70 بدون لگ بازی میکنی...

حالا کم مونده شما بهم یاد بدی کجا رو چک کنم:d
جمله ی قبلیم رو 4-5 بار بخون شاید متوجه بشی:
وقتی تا دقیقه 70 بدون لگ بازی میکنی...
خوب دیده شما خیلی باهوشی سر کارت گذاشته:دی!
اونا هیچ مشکلی ندارن مشکل اینترنت ما هست! اونا به یه لگ تو کل 90 دقیقه بازی میگن مشکل!

دوستان شما fifa interactive world cup میتونید بازی کنید؟
واسه من از وقتی این مشکلات سرورها پیش اومده یکسره پیغام میده:
There was a problem getting your online information. Please try again.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

بعد اون بازی دیروز که 3تا جلو بودم و برد برام حساب کرد . گفتم 1بازی دیگه انجام بدم با 1گل جلو باشم ببینم چی میشه...بازی کردم 1هیچ جلو بودم دقیقه 60انداخت منو بیرون گفتم الان برام باخت رد میکنه ولی 2باره برام برد رد کرد! یعنی طرف خارجی دیس شده نه من! که دیگه امکانش تقریبا صفره... مگر اینکه 2حالت زیر پیش بیاد:d
1-اونایی که تو سیزن باهاشون بازی می کنیم همشون ایرانین:)
2-نت جهانی کلا دچار مشکل شده و فقط ما نتمون درسته(!):d (چون در هر صورت برای ما برد میزنه)
/
فقط امیدوارم world cup سروراش درست باشه چون حیف با تیم ملی بری تا فینال بعد تو پنالتی ها دیس بشیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or