نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
اولش که هیلو رو نشون دادن خوب بود.
splinter cell هم خوب بود ولی چیز جدیدی نداشت از اون قسمت شلیک از uav خوشم اومد.
تومب رایدر هم عالی بود.در نبود آنچارتد جدید اینو بازی میکنیم.
از تموم شدن تومب ریدر تا شروع cod رسما مفت نمی ارزید.:)) معلوم نبود کنفرانس گیم هست یا ces 2012
الان مثلا فورزا و گیرز رو نشون دادن.:-&
بلک اوپس هم به شکل آشکاری از بازی رزیزتنس تقلید کرده خیلی شبیه اون بازی شده سرعت گیم پلی هم کم شده.
hitman رفت کنفرانس سونی:>

همون 10 دقیقه اول کافی بود برای من یکی ! یه بار دیگه اینکه Halo و FPS چیه یادآوری میشه:

85987796067567557915.jpg

ای جیگرم حال اومد این MS گند زد به کنفرانس، خنک شدم، اصلا ریفرش شدم. :d
به امید اینکه EA بیاد بترکونه! مخصوصا NFS MW، خیلی استرس دارم ببینم چی از آب در اومده.

دوستان لایوی اگه برنامه IGN رو دارین حتما ببینین. سرعتش مثل کنفرانس مایکرو راحت میتونین ببینین.

پ.ن: راستی به ان رفیقت بگو بیاد یکم گرافیک halo 4 رو تحلیل کنه بخندیم!>:d
رفیقم خره کیه؟ تا شما که تو اسکوئر انیکس کار کردی و تو ژاپن ربوتیک خونده و در کاره CGI Concept Art هستی اون وقت رفیق من تحیلیل کنه؟ شکسته نفسی نکن.

بازم میگم از کنفرانس پارسال و 2 سال پیش خیلی بهتر بود (اولش جوگیر بودم گفتم بدتر بود :دی)، فقط کاش یه Alan Wake 2 این وسط معرفی می کرد تا کامل بشه :دی نمایش Halo 4 فوق العاده بود، بعدش هم TR که واقعا لذت بردم. راستی اون بازی آرکید رو Gore Verbinski میسازه دیگه؟ چیز جالبی باید بشه.

اولش که هیلو رو نشون دادن خوب بود.
splinter cell هم خوب بود ولی چیز جدیدی نداشت از اون قسمت شلیک از uav خوشم اومد.
تومب رایدر هم عالی بود.در نبود آنچارتد جدید اینو بازی میکنیم.
از تموم شدن تومب ریدر تا شروع cod رسما مفت نمی ارزید.:)) معلوم نبود کنفرانس گیم هست یا ces 2012
الان مثلا فورزا و گیرز رو نشون دادن.:-&
بلک اوپس هم به شکل آشکاری از بازی رزیزتنس تقلید کرده خیلی شبیه اون بازی شده سرعت گیم پلی هم کم شده.
hitman رفت کنفرانس سونی:>
یه جا بود یارو رفت پشت یه سلاح روی ماشین نشست هواپیما ها رو با موشک زد دقیقاً کیلزون 2 بود ! (کیلزون 2 : همونجایی که کشتی های فضایی داره سقوط میکنه آلارم قرمز میزنه)
--------------------------
راستی توی هیلو 4 برای اولین بار گوشه هایی از داخل ماسک رئیس بزرگ معلوم می باشد ! یوهووووووو

اين مايكرو هم با اين چندتا ip ش همه رو خفه كرد
يكي نيست بگه اخه چقدر فورزا و هيلو و گيرز؟

من الان تریلر RE6 رو دیدم درسته که اون ترس نسخه های قدیمی رو با دیدن بهمون تلقین نمیکنه ولی بیچاره ها خیلی زحمت کشیدن مخصوصا قسمتهای جلوه های ویژه که خیلی بهتر از نسخه 5 کار شده و قبول کنید که تا توی جو بازی قرار نگیرید نمیتونید از الان کلمه ترس رو به معنای واقعی تجربه کنید....

در ضمن اگه این استاده معروف هم یعنی اقای Hideki Kamiya بازی رو میساخت شک نکنید که تفاوت زیادی با سازنده های این سری نمیکرد....

من الان تریلر RE6 رو دیدم درسته که اون ترس نسخه های قدیمی رو با دیدن بهمون تلقین نمیکنه ولی بیچاره ها خیلی زحمت کشیدن مخصوصا قسمتهای جلوه های ویژه که خیلی بهتر از نسخه 5 کار شده و قبول کنید که تا توی جو بازی قرار نگیرید نمیتونید از الان کلمه ترس رو به معنای واقعی تجربه کنید....

در ضمن اگه این استاده معروف هم یعنی اقای Hideki Kamiya بازی رو میساخت شک نکنید که تفاوت زیادی با سازنده های این سری نمیکرد....

استاد محض اطلاع ايول 1 2 3 4 رو استاد ميكامي ساخته نه كاميا
خود ميكامي اگه بود يه ايول درستو حسابي ميداد دست ملت نه نسخه 2 رو روي كنسولهاي نسل هفتم

اين مايكرو هم با اين چندتا ip ش همه رو خفه كرد
يكي نيست بگه اخه چقدر فورزا و هيلو و گيرز؟

شما فک کن همین 2 تارم نداشت که دیگه هیچی همین 3.4 تا فن ماکرو توی این 36 صفحه به چی میگفتن خدا و فوق العاده.منتظر halo 6.7.8.9 هم باشید.
مردیم از خنده وقتی اون همه اب و تاب داد گفت خانوم ها اقایان این شما این هم :-& رسما ترکوندن امشب هیچی نداشت
اشر چی میگفت اون وسط؟؟؟؟

یه جا بود یارو رفت پشت یه سلاح روی ماشین نشست هواپیما ها رو با موشک زد دقیقاً کیلزون 2 بود ! (کیلزون 2 : همونجایی که کشتی های فضایی داره سقوط میکنه آلارم قرمز میزنه)
--------------------------
راستی توی هیلو 4 برای اولین بار گوشه هایی از داخل ماسک رئیس بزرگ معلوم می باشد ! یوهووووووو
راست میگی عین همون بود.
این طور که معلومه بازی کلا فضایی شده lol:d

هر سال گیرز و هیلو و... هر سالم امتیازهاش داره میاد پایین فروششم نصف شده هر سال :(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or