PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
DLC اومده الان چک کردم . دانلود کردم
فقط با Reventon و sesto رفتم

Sesto واقعا همه چیش فوق القعاده بود . handling راحت . سرعت عالی .. فک کنم کمتر از 3 ثانیه راحت 100 رو رسید

Reventon

این کابینش عالی بود !

اینم از Sesto

خیلی جالبه برا من تو New Content هـــا عکسش اومده اما وقتی روش کلیک میکنم که دانلود کنم نیستش :|
راه حلی داره ؟ چرا اینجوریه ؟ :d میخوان زجر بدن فن هـــاشونو ؟ :))

خیلی جالبه برا من تو New Content هـــا عکسش اومده اما وقتی روش کلیک میکنم که دانلود کنم نیستش :|
از طریقه وب امتحان کن ؟ شاید ok بشه . اگر مشکلی از خودشون باشه احتمالا فیکسش میکنن.

ماه قبل هم همینطوری بود. اول عکس میاد، یه 1 ساعت اینا بعد کانتنت ها آماده میشن واسه دانلود.

ماه قبل هم همینطوری بود. اول عکس میاد، یه 1 ساعت اینا بعد کانتنت ها آماده میشن واسه دانلود.
نه آخه اگه قراره بیاد به صورت همگانی تو PSN قرار میگیره دیگه ؟ چون یکی دانلود کرده داره بازی میکنه یکی هنوز براش نیومده ؟
الان چک کردم هنوز نیومده :|

کسی تا حالا موفق شده این ماشین ATOM رو برونه؟! تا حالا اینجوری اعصابم سر یه ریسینگ خراب نشده بود. من اصلا متوجه نمیشم این ماشین رو چجوری باید روند. هر جو، دقت کنید، هر جووووور گاز میدی و فرمون میگیری، باز هم سر پیچ ماشینتون میچرخه دور خودش. اصلا نمیتونم کشف کنم اینو چجوری باید روند.

تو این آخرین DLC یعنی Toeque رسما دیگه گند قضیه در اومده. یه تایم ترایل هایی گذاشته فضایی. یا ماشین فوق مسخره است مثل این اتم، یا جاده بالا بلندی داره که باعث میشه ماشینی که تو 3 ثانیه 1 تا 100 میشه، از مسیر پرت بشه بیرون. مسخره ترین DLC هست که تو کل سری DC اومده.

اونم که از مسابقه 2 به 2 ـش بود. یه ماشین با شتاب خیلی پایین داده بهتون، طرف هم یه ماشین با شتاب بسیار بالا، حالا شما رو عقب تر هم گذاشته، ستاره هم گذاشته که 35 ثانیه لید باش و اول شو. واقعا مسخره است.

پ.ن: اعصابم خرابه الان این پست رو میدم :|

کسی تا حالا موفق شده این ماشین ATOM رو برونه؟! تا حالا اینجوری اعصابم سر یه ریسینگ خراب نشده بود. من اصلا متوجه نمیشم این ماشین رو چجوری باید روند. هر جو، دقت کنید، هر جووووور گاز میدی و فرمون میگیری، باز هم سر پیچ ماشینتون میچرخه دور خودش. اصلا نمیتونم کشف کنم اینو چجوری باید روند.

تو این آخرین DLC یعنی Toeque رسما دیگه گند قضیه در اومده. یه تایم ترایل هایی گذاشته فضایی. یا ماشین فوق مسخره است مثل این اتم، یا جاده بالا بلندی داره که باعث میشه ماشینی که تو 3 ثانیه 1 تا 100 میشه، از مسیر پرت بشه بیرون. مسخره ترین DLC هست که تو کل سری DC اومده.

اونم که از مسابقه 2 به 2 ـش بود. یه ماشین با شتاب خیلی پایین داده بهتون، طرف هم یه ماشین با شتاب بسیار بالا، حالا شما رو عقب تر هم گذاشته، ستاره هم گذاشته که 35 ثانیه لید باش و اول شو. واقعا مسخره است.

پ.ن: اعصابم خرابه الان این پست رو میدم :|
Atom به خاطره سیستم طراحی و سیستم قرار گیری سایزه لاستیکها و وزنش تو واقعیت هم ظاهرا روندش خیلی سخته D: لول
. همون بازیه اصلی رو میرفتم کلی زور میزدم 1-2 بشم بعد تو جاده راست به سمته پایان یهو atom مثل چی میزد جلو همه چیز رو خراب میکرد...فقط شتابه خالیه
بهش نمیخوره traction control داشته باشه. یه سری مدلهاش داره اما کلی اطمینان ندارم - حداقل اینی که تو بازیه انگاری که نداره.
اکثریت مسابقه اگر توجه کنی فقط سره پیچها گرفتنش خیلی سادت چون انقدر از سرعتش کم میکنه که بتونه بپیچه . خوده بازی هم گاهی موقه ها کم میاره سره روندش D:
سره این Norvegian lightweight series خیلی اعصاب زد رانندگی باهاش فردین
اول اینکه یه ذره کسی از پشت به ادم بزنه درصده اینکه سوت بشه اینور اونور و یا لیز بخوره زیاد
دوم اینکه به نظرم از 160 که میزنه بالا کلا Stable تر هست. سره پیچا خیلی gentle به قوله معرف انالوگ حرکت میدادم . انگاری یهویی تا ته مثلا انالوگ رو بدی به سمته چپ یا لیز میخوره یا از حالت stable خارج میشه. حالا اینطوری خودت امتحان کن احتمالا دستت بیاد . 40-60 اینا سره پیچ اروم اروم بپیچی جواب میده . سره پیچهای خیلی تند که راهی پیدا نکردم .باید اروم بردش .اما چیزه زیادی از دست نمیدی اگر خوب بری چون شتابش بالاست. سرازیری و سربالایی حالیش نیست D: لول
caterham باز بهرته ! اما با اون شتابی که atom میاد اینم راحت میگیره. ولی caterham واقعا handling به نسبت اینا بهتره . از BAC به نظرم بهتره .

Atom به خاطره سیستم طراحی و سیستم قرار گیری سایزه لاستیکها و وزنش تو واقعیت هم ظاهرا روندش خیلی سخته D: لول
. همون بازیه اصلی رو میرفتم کلی زور میزدم 1-2 بشم بعد تو جاده راست به سمته پایان یهو atom مثل چی میزد جلو همه چیز رو خراب میکرد...فقط شتابه خالیه
بهش نمیخوره traction control داشته باشه. یه سری مدلهاش داره اما کلی اطمینان ندارم - حداقل اینی که تو بازیه انگاری که نداره.
اکثریت مسابقه اگر توجه کنی فقط سره پیچها گرفتنش خیلی سادت چون انقدر از سرعتش کم میکنه که بتونه بپیچه . خوده بازی هم گاهی موقه ها کم میاره سره روندش D:
سره این Norvegian lightweight series خیلی اعصاب زد رانندگی باهاش فردین
اول اینکه یه ذره کسی از پشت به ادم بزنه درصده اینکه سوت بشه اینور اونور و یا لیز بخوره زیاد
دوم اینکه به نظرم از 160 که میزنه بالا کلا Stable تر هست. سره پیچا خیلی gentle به قوله معرف انالوگ حرکت میدادم . انگاری یهویی تا ته مثلا انالوگ رو بدی به سمته چپ یا لیز میخوره یا از حالت stable خارج میشه. حالا اینطوری خودت امتحان کن احتمالا دستت بیاد . 40-60 اینا سره پیچ اروم اروم بپیچی جواب میده . سره پیچهای خیلی تند که راهی پیدا نکردم .باید اروم بردش .اما چیزه زیادی از دست نمیدی اگر خوب بری چون شتابش بالاست. سرازیری و سربالایی حالیش نیست D: لول
caterham باز بهرته ! اما با اون شتابی که atom میاد اینم راحت میگیره. ولی caterham واقعا handling به نسبت اینا بهتره . از BAC به نظرم بهتره .

بابا caterham خداست هندلینگش. من با کاترهام هیچ وجه مشکل نداشتم. هر موقع هم بخوام آنلاین بازی کنم، اگه تو ماشین ها کاترهام باشه اونو برمیدارم :دی اما این اتم رسما بلای جونم شده. اعصاب نذاشته واسم. اگه DLC ها رو داری، بورو تو آخرین DLC، اونجا یه تایم ترایل هست که فقط با اتم باید بری. بورو اونجا اعصابت به گند کشیده بشه بعد بیا پست بده :دی

ATOM واقعا بی خودترین ماشینی هست که تو این بازی وجود داره! به شدت غیر قابل کنترل. اما برای روندش من یه قلقی اومده دستم.
اول اینکه تا جایی که میشه ترمز نمیکنم چون هر وقت ترمز کردم ماشین دور خودش پیچیده:d بیشتر با گاز ندادن باید سرعت رو کم کرد.
یکی هم اینکه وقتی میخواید وارد پیچ بشید دنده رو سنگین کنید و بعد از اینکه از پیچ اومدید بیرون معکوس بدید. این یکی رو چند باری باید انجام بدید تا زمان درستش دستتون بیاد.
من هنوز DLC آخر رو دانلود نکردم اما امیدوارم بشه با این قلق ردش کرد و ستارش گند نزنه تو تروفی ها:d

آپدیت 1.16 در راه هست.
اینطور که بوش میاد این ماه باید منتظر نسخه پلاس باشیم!
On Monday 1st June at 10am UK time there will be a significant server upgrade and Game Update 1.16 will be available at the same time. Full details follow...
The servers that provide Challenges in DRIVECLUB are being replaced and upgraded. This will bring bigger, better challenges and improve server performance across the game as we continue to work to make the PlayStation Plus Edition of DRIVECLUB possible.
After the update and new servers go live, your Challenges and EventHistory will start afresh, so please schedule your challenges to end before 10am UK time on Monday 1st June. You can continue to play and create Challenges before the update but please understand that any events that are still active during the update will not continue on the new servers.
Full details for Game Update 1.16 (coming Monday 1st June):
* Challenges will be expanded to support an unlimited number of participants.
* Challenge notifications will be integrated into the Social Hub activity feed for easy access.
* The Challenge Menu will have a new interface to make it easier to join Challenges.
* Evolution Studios Challenges will be added to the Challenge Menu for direct and easy access.
* Invitation options will be optimised to focus on active players and reduce challenge notification spam.
* More of our favourite ‪#‎PS4share‬ pictures created by the community will be added to the Menus.
* Significant technical improvements will be made to enhance server connectivity and prepare for the PlayStation Plus Edition.

بابا caterham خداست هندلینگش. من با کاترهام هیچ وجه مشکل نداشتم. هر موقع هم بخوام آنلاین بازی کنم، اگه تو ماشین ها کاترهام باشه اونو برمیدارم :دی اما این اتم رسما بلای جونم شده. اعصاب نذاشته واسم. اگه DLC ها رو داری، بورو تو آخرین DLC، اونجا یه تایم ترایل هست که فقط با اتم باید بری. بورو اونجا اعصابت به گند کشیده بشه بعد بیا پست بده :دی
نه این dlc رو ندارم ... ولی اون Norvegian lightweight series که با Caterham نمیشد همه ستاره هاش رو گرفت ... فقط با atom میشد. کلی زور میزدم اول میشدم بدعد هرچی ماشین atom بود مثل چی ازم میزد حلو ×_×
manual امتحان کردی ؟
اون راهی که محمد گفتم شاید جواب بده
ترمزش خیلی بده . اصلا ترمز نگیر زیاد D: خیلی اروم بده

سلام دوست من .
یعنی شما معتقدی Project Cars از Drive Club بهتر هستش ؟
این دو تا بازی اصلا به هم ربطی ندارن کلا ... قابل مقایسه هم نیستن . هدف از ساخته PjC یه بازی کاملا sim بوده . DC یه بازی arcade هست بیشتر.

بالاخره موفق شدم برم و تمامی ستاره ها رو تکمیل کنم. یعنی تا حالا اینقدر عذاب نکشیده بودم سر درایو کلاب. با کلی هم تقلب و به در و دیوار زدن بردم. دروغم چیه :| ماشین یه جا وای نمیسته آقا. از هر ماشین و اتم ـه دیگه حالم خراب میشه الان :| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or