Diablo Immortal برای PC ؟
2june اپن بتا شروع میشه و از الان میتونین ثبت نام کنین.
2june اپن بتا شروع میشه و از الان میتونین ثبت نام کنین.
من رو پی سی یکم مشکل داشتم.اقا رو گوشی چجوریه من هرچی وارد میشم یه سروری وصل نمیشه با قندشکنم زدم
برا من اوکیه.استور براتون باز میشه؟ برای من روی لودینگ گیر میکنه و بعد ارور میده.
ببین از یه جایی به بعد لول زدن خیلی وقت گیر میشه ! من تازه 47 رسیدم . یه جاهایی سخت میشه . جاهاییکه پک Elite و Rare میان .دوستان آسونی بیش از حد بازی در لول ۳۰ خیلی تو مخمه.بعد لول ۶۰ به اندازه خوبی سخت میشه که چلنج بشه؟
ممنون.پس میشه امیدوار بود بعد لول ۶۰ بازی سخت بشه. ریفت هارو دیدم درجه هارد ۱و۲ دارن.امیدوارم چلنج داشته باشه.راستی قضیه این raid نمیدونی چیه؟ببین از یه جایی به بعد لول زدن خیلی وقت گیر میشه ! من تازه 47 رسیدم . یه جاهایی سخت میشه . جاهاییکه پک Elite و Rare میان .
تو Westmarch هی باید ریفت و بانتی بری
Raid ش انگار 8 نفرس . بایدم تو یه سرور باشید . بچه ها تو دیسکورد میگفتن .ممنون.پس میشه امیدوار بود بعد لول ۶۰ بازی سخت بشه. ریفت هارو دیدم درجه هارد ۱و۲ دارن.امیدوارم چلنج داشته باشه.راستی قضیه این raid نمیدونی چیه؟
چلنج ریفت ها هر مرحله سخت تر میشن.دوستان آسونی بیش از حد بازی در لول ۳۰ خیلی تو مخمه.بعد لول ۶۰ به اندازه خوبی سخت میشه که چلنج بشه؟