Custom Firmwares

دوست عزیز
با اجازه مهدی جان شما برو داخل recovery

اونجا یه گزینه هست به اسم configuration
برو داخلش اونجا گزینه skip SCE logo رو غیر فعال کن حتما فعال هست .
باز هم تکرار میکنم ورژن 3.40 هیچ مشکلی نداره
مهدی جان معمولا ورژن 3.40 بر روی بعضی از PSP ها تنظیمات رو عوض میکنه که باید درست بشه وگرنه هیچ مشکلی نداره .

باتشکر از مهدی جان .
آخه هومن جان، gpod ميگه داخل منوي ريكاوري نميره.

آقا میشه توضیح بدید از کجا میشه فهمید فریمور دستگاه Se هست یا Oe لطفا توضیح کامل بدید چون من هم میخوام Psp بگیرم ولی اطلاعات چندانی در موردش ندارم . ممنون

آقا میشه توضیح بدید از کجا میشه فهمید فریمور دستگاه Se هست یا Oe لطفا توضیح کامل بدید چون من هم میخوام Psp بگیرم ولی اطلاعات چندانی در موردش ندارم . ممنون

به اینجا مراجعه کن خیلی از سوالات رو جواب میده
سوالات متداول و مهم قبل از خرید Psp (حتما خوانده شود!)
پایین پست M3hD1 هستش
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3522

آخرین ویرایش:
nدوستان سلام . فيرم ور دستگاه بنده 3.2 Oea2 هستش . ميخواستم به 3.4 تبديل كنم . راستش موندم . يه عده ميگن نيازي نيسن ولي برنامه هاي جديد مثل اينكه روي 3.4 كار ميكنن مثل همين برنامه آخري اجراي بازيها رو ي PC . آيا به ريسك تبديل مي ارزه ؟

nدوستان سلام . فيرم ور دستگاه بنده 3.2 Oea2 هستش . ميخواستم به 3.4 تبديل كنم . راستش موندم . يه عده ميگن نيازي نيسن ولي برنامه هاي جديد مثل اينكه روي 3.4 كار ميكنن مثل همين برنامه آخري اجراي بازيها رو ي PC . آيا به ريسك تبديل مي ارزه ؟
اگه تمام چیزهایی که گفته شده رو رعایت کنی ریسکی وجود نداره;)

دوستان محترم . من هرچه سعي كردم نتونستم فايل 3.40OE Easy Install For OE & SE
را براي آپگريد به 3.4 از Rapidshare دانلود كنم همچين كه 20 درصدي پيشرفت ميكنه متوقف ميشه . لطف ميكنيد لينك ديگهاي براش معرفي بفرمائيد . متشكر ميشم .

کمک

دوست عزیز
با اجازه مهدی جان شما برو داخل recovery

اونجا یه گزینه هست به اسم configuration
برو داخلش اونجا گزینه skip SCE logo رو غیر فعال کن حتما فعال هست .
باز هم تکرار میکنم ورژن 3.40 هیچ مشکلی نداره
مهدی جان معمولا ورژن 3.40 بر روی بعضی از PSP ها تنظیمات رو عوض میکنه که باید درست بشه وگرنه هیچ مشکلی نداره .

باتشکر از مهدی جان .

سلا م ببخشید این جریان recovery چی هست میشه بگید چطوری میشه رفت داخلش؟

Firmware 3.50 برای PSP ریلیز شد
از امروز ریلیز شد : سورس خبر از سایت رسمی PLAYSTATION.COM
این Firmware جدید برای کنسول دستی PSP از امکانات زیر پشتیبانی میکند:
Connect to Remote Play through the Interne
Communication setting was added to the Remote Play menu
The RSS channel guide was added to the RSS channe

کمک کنین لطفا

من یه PSP مدل 1003 دارم که ورِنش 3.10 OE-A هستش ...
ولی نمیدونم چرا بعضی از فایلهای CSO رو که توی مموری میریزم اصلا آیکنشون رو نشون نمیده ... بعضی از بازیها مثل TEKKEN و METAL GEAR SOLID OPS رو هم آیکون رو نشون میده ولی بعد از اجرا صفحه سیاه میشه ...

من یه PSP قبلا داشتم و ورِژنش همین بود و همین بازیها رو ( دقیقا این فایلهایی که روی مموری میریزم ، همون فایلهای قبلین ) به راحتی اجرا میکرد ...

حالا میخوام اون رو به یه ورِن دیگه مثلا 3.40 oe یا 3.30 oe تبدیل کنم ...
یکی کمکم کنه که آیا باید اصلا دانگرید انجام بدم یا نه ؟ (الان ورژن دستگاه 3.10 OE-A هستش)
امکان بریک شدن وجود داره توی این حالتم ؟
لطفا یه کمک کلی و جامع بکنید که من دوباره پیش این یگانه عوضی نرم ... ممنون میشم ....

اين مشکلی که شما گفتيد بنده در موردش زياد;) تجربه دارم
دقيقاً مشکل از تقلبی بودن مموريتون هست
مموری های تقلبی فايل های با حجم بالا رو با مشکل روبرو ميشند
يعنی چی ؟ يعنی اينکه اگه ميخوايد به حرف بنده برسيد يه بازی زير 200 300 مگابايت بريزيد ، حتی چند بازی که حجم مجموع اونها به کمتر از 200 300 مگابايت باشه
به راحتی با همشون ارتباط برقرار ميکنه
اما اگه يه بازی بالای 500 600 مگابايت بريزيد نشون نميده
نمونش رو هم خودتون اسم برديد

سلا م ببخشید این جریان recovery چی هست میشه بگید چطوری میشه رفت داخلش؟

دستگاه رو به مدت 10 ثانیه دکمه پاور رو نگه دارید تا کاملا خاموش بشه وقتی خاموش شد روشنش کنید و در همان زمان دکمه R رو نگه دارید توجه کنید خیلی سریع این کار انجام بشه .

من یه PSP مدل 1003 دارم که ورِنش 3.10 OE-A هستش ...
ولی نمیدونم چرا بعضی از فایلهای CSO رو که توی مموری میریزم اصلا آیکنشون رو نشون نمیده ... بعضی از بازیها مثل TEKKEN و METAL GEAR SOLID OPS رو هم آیکون رو نشون میده ولی بعد از اجرا صفحه سیاه میشه ...

من یه PSP قبلا داشتم و ورِژنش همین بود و همین بازیها رو ( دقیقا این فایلهایی که روی مموری میریزم ، همون فایلهای قبلین ) به راحتی اجرا میکرد ...

حالا میخوام اون رو به یه ورِن دیگه مثلا 3.40 oe یا 3.30 oe تبدیل کنم ...
یکی کمکم کنه که آیا باید اصلا دانگرید انجام بدم یا نه ؟ (الان ورژن دستگاه 3.10 OE-A هستش)
امکان بریک شدن وجود داره توی این حالتم ؟
لطفا یه کمک کلی و جامع بکنید که من دوباره پیش این یگانه عوضی نرم ... ممنون میشم ....
درسته مشکل از مموری هست این مموری ها 16 تومان قیمت فروش هست :cheesygri
شما مموری رو عوض کن حل میشه .
در مورد اپگرید هم به 3.40 تبدیل کن هیچ مشکلی هم پیش نمیاد البته با easy installer
که در این تاپیک هست .
http://www.psp-hacks.com/file/1134

آخرین ویرایش:
راستی یعنی میگی من که الان 3.30OEA2 دارم آپدیت کنم به 3.40OE مشکلی نداره ؟
آخه مهدی جون میگفت انگار 3.40 یه سری مشکل داره.
راستی اگه هیچ ( دقیقا خود هیچ ! ) مشکلی نداره 3.40 نسبت به 3.50 نمیگم یعنی اون مشکل هایی رو که می گفتن داره ، نداره لینک Easy Installer که خودت استفاده می کنی رو بده عزیز.
اینطور که به من توی Live Chat سایت PSP-Hacks گفتن 3.40OE هیچ مشکلی نداره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or