منتظر یک نمایش خاص از Call of Duty: Advanced Warfare’s در E3 2014 باشید

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

bigbox

کاربر سایت
call_of_duty_advanced_warfare2.jpg

COD MW توسعه دهندگان بازی نوید یک بازی کاملا جدید از MW را می دهند بازی و جو پیشرفته جنگ تا حد زیادی یک بازی کاملا جدید را جکم رانی خواهد کرد .
Michael Condrey و GLEN Schofield بر این باورند که mw نمایش خاصی در e3 خواهد داشت
ا
با نزدیک شدن به E3 2014 سازندگان بازی جوپیشرفته جنگ را به عنوان یک IP جدید میدانند .
امروز در سایت Sledgehammer site گفته شد : " این سخت است چون ما ، تقریبا سه سال است روی این عنوان کار میکنیم ، و آخرین باری که ما در E3 نشان دادیم MW3 بود .
ما در این 3 سال تمامی انتقادها نظرها را خواندیم تا ببینیم مردم از ما چه میخواهند ... ما اکثر فیلم های اکشن را بررسی کردیم تا زیباترین صحنه ها را دز MW جدید در E3 2014 نشان هوادارانمان دهیم.ما به سختی بر روی این عنوان کار کردیم تا یک عنوان خاص را در E3 نمایش دهیم.

منتظر یک نمایش خاص از MW جدید در E3 2014 باشید
منبع

آخرین ویرایش:
دلم لك زده براي يه كال جنگ جهاني ، اين جنگ هاي پيشرفته و اينا اصالت كال رو نداره ، البته در عين تكراري بودن سرگرم كنندست و من حتما مي خرم و لذت هم مي برم اما يقين دارم اون حس كال هاي اوليه رو نداره

از همون ابتدا ی شروع تریلر چیزی که نظر آدم رو جلب می کنه زنده بودن محیط و به خصوص انیمیشن های بازیه
جزییات صورت کراکترها عالی
جزییات لباس و تجهیزات عالی
تکنولوژی Grenade ها عالی بود
استفاده از تکنولوژی super soldier یا همون ربات های متصل به مفاصل سربازها که خیلی راجع بهش خوندم بلاخره اینجا استفادش کردن
این لباس به سرباز این امکان رو میده تا 8 تا 13 برابر بیشتر وزن حمل کنه و مسافت بیشتری رو با این وزن راه بره بدون اینکه خسته بشه

در کل اگه واقعا این محتوای گیم پلی اصلی بازی باشه و فیک نبوده باشه این بار ی کال آف دلچسب رو تجربه می کنید .

یعنی میگی تو e3 اومدن یک بازی دیگه نشون دادن جای COD قالب کردن به ملت @-)

خیر .
نه یک بازی دیگه ، منظور این بود که نسخه نهایی هم دقیقا منطبق بر محتوای همین تریلر باشه بی کم و کاست .
در ضمن از ماکرو هیچ چیزی بعید نیست
مخصوصا که تریلر بازی رو داخل کنفرانس ماکرو جا دادن !
بازی می تونست به صورت مستقل و با نام خود ناشر و سازنده نمایش داده بشه و هیچ ربطی به ماکرو نداشت ، انحصاری هم که نیست !
از طرفی گفتم اگر همین باشه واقعا عالیه و من که فن BF هستم حتما مولتی این نسخه cod رو در صورت وجود تهیه می کنم .

کلا CoD با مایکرو رابطه نزدیکی داره و همیشه هم توی E3 های مایکرو حظور داره و اصلا چیز تعجب آوری نیست! تو لانچش هم بود!
تریلرای سال قبل که هرچی بود از آخر همونو دیدم بدون تغییر اینم فکر نکنم تغییر خاصی کنه!

منم خیلی جلب این شدم! گرافیک خیلی خوب تر شده بود! گیم پلی هم خیلی خوب بود! Granade ـه هم باحال بود :دی بیشتر از همه با اون صحنه که در ماشینو میکنه حال کردم! :دی
انیمیشنای صورت هم فوق العاده بود که میگن از تکنولوژی چی چیک استفاده میکنه اسمش یادم رفت :| :دی

در کل امیدوار شدم بهش! هر چی باشه فقط مثل Ghosts نباشه :دی

من خودم از نمایش تریلر اولی یکی دو ماه پیش بازی کال کلی این بازی رو کوبیدم )xولی واقعا با نمایش گیم پلی بازی در E3 2014 واقعا جا خوردم !!!

از هر لحاظ عالی بود ، یعنی اگه کل مراحل بازی به این کیفیت باشه با بازی بسیار بسیار خوبی طرف میشیم ....

یکی از طرفدارایه سری bf هستم ولی advanced warfare تو e3 رو دست نداشت این نظر منه..بیشترین چیزی که نظر منو جلب کرد گرافیک فوقولاده بازی بخصوص طراحی مدل ها چهرها ... همچنین assassins creed و batman گرافیک قویی داشتن از جمله طراحی محیط با اینکه sand box و محیط بشدت نیاز به بردازش داره ... witcher هم عالی بود ولی نیاز داشت رویه pc اجرا شه ... البته که گرافیک witcher ثابت شدست من کاری به نسخه ی کنسول ندارم...فارکرای نظر مو جلب نکرد کنسول داشت میزایید زیرش حتی یه انتی درست حسابی هم نداشت و فقط ای کاش از txaa بشتیبانی کنه ...چون msaa منو راضی نمیکنه حتی 16x ولی نبودش از ssaa استفاده میکنیم اونم بشدت قویه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or