منتظر یک نمایش خاص از Call of Duty: Advanced Warfare’s در E3 2014 باشید

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

bigbox

کاربر سایت
call_of_duty_advanced_warfare2.jpg

COD MW توسعه دهندگان بازی نوید یک بازی کاملا جدید از MW را می دهند بازی و جو پیشرفته جنگ تا حد زیادی یک بازی کاملا جدید را جکم رانی خواهد کرد .
Michael Condrey و GLEN Schofield بر این باورند که mw نمایش خاصی در e3 خواهد داشت
ا
با نزدیک شدن به E3 2014 سازندگان بازی جوپیشرفته جنگ را به عنوان یک IP جدید میدانند .
امروز در سایت Sledgehammer site گفته شد : " این سخت است چون ما ، تقریبا سه سال است روی این عنوان کار میکنیم ، و آخرین باری که ما در E3 نشان دادیم MW3 بود .
ما در این 3 سال تمامی انتقادها نظرها را خواندیم تا ببینیم مردم از ما چه میخواهند ... ما اکثر فیلم های اکشن را بررسی کردیم تا زیباترین صحنه ها را دز MW جدید در E3 2014 نشان هوادارانمان دهیم.ما به سختی بر روی این عنوان کار کردیم تا یک عنوان خاص را در E3 نمایش دهیم.

منتظر یک نمایش خاص از MW جدید در E3 2014 باشید
منبع

آخرین ویرایش:
شدبدا منتظریم این COD رونمایی بشه
من که از الان دارم خودم رو واسه این بازی خفه میکنم
:-o

واقعا وقتی یه سری FPS رو بازی میکنی میفهمی که COD ، حتی بدترین نسخه اش هم از خیلی از FPS ها سر_

منتظر نمایش خفن این بازی خواهیم بود: و از این حرف منظورم اینه که منتظر سناریو پایین خواهم بود:

Opening Scene: We were a peaceful generation, but they turned us into beasts, and you know what's scarier than a beast? a man who has been made to one
Something blows up
screen goes dark
we're in the middle of war
"Hey is that Kevin Spacy"?
Same boring story about an aspiring dictator wishing to see the world burn
same stupid; I shoot near you, you shoot near me and then we both die
"Oh is that a mech"?
a bunch of more explosives

ببخشید به فارسی جالب نمیشد.....

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا هر وقت اسم COD میاد سریع NOOB به ذهنم خطور میکنه!:d

شما چطور؟;)

من یه پست بلند بالا نوشتم که همین رو بگم بالا:d
البته دیدم گیمر های حرفه ای هم برن دنبالشا، ولی خب به روی خودشون نمیارن، مثل یکی از این دوستان همین سایت که اسمش رو نمی گم(خودش میدونه کیه) توی جمع همش میگفت این Black ops آشغاله فلانه و غیره بعد رفته بودم خونشون، زیر تختش COD Black Ops رو پیدا کردم!:d

من یه پست بلند بالا نوشتم که همین رو بگم بالا:d
البته دیدم گیمر های حرفه ای هم برن دنبالشا، ولی خب به روی خودشون نمیارن، مثل یکی از این دوستان همین سایت که اسمش رو نمی گم(خودش میدونه کیه) توی جمع همش میگفت این Black ops آشغاله فلانه و غیره بعد رفته بودم خونشون، زیر تختش COD Black Ops رو پیدا کردم!:d

100% کم گشتی خوب میگشتی چیزای دیگه هم پیدا میشد...
من و 10 20تا از رفقا هم به شششدددت منتظر نمایش هستیم، فکرای خوبی هم داریم یکیش ویدئو نمایش و بگیریم روش موزیک پت و مت بذاریم... نخ سوزن اون یه تیکه که دارن جوشکاری میکنن...:d

طرفدارای کاد کجاند که اون موقع ها (سر MW3 و BF3) همو داشتن پاره میکردن :دی تا بود تغییر بعد گرافیک حالا این دوتا یه تغییری دارن به خودشون میبینند دوستان میان بازم بازی رو ترول میکنند . بابا برید همون باگ فیلد رو بازی کنید بزارید چهار تا کامنت درست حسابی اینجا بخونیم :|
نمیدونم چرا هر وقت اسم COD میاد سریع NOOB به ذهنم خطور میکنه!:d

شما چطور؟;)
دو جور نوب داریم یکی که اصلا تا حالا دستش به بازی نخورده حالا تازه میخواد کاد رو شروع کنه یه نوع دیگشم تا حالا کاد بازی نکرده حالا میخواد کاد بازی کنه شما کدومش رو میگی ؟ چون این دوتا با هم خیلی فرق میکنه ....

احتمال میره نمایش بازی توی کنفرانس سونی باشه با توجه به لیدرپلتفرم بودن و این حرف ها! .. :-?
با اون تریلر اولی که از بازی بازی اومد، غیر ممکنه تو کنفرانس سونی نمایش داشته باشه:d
DLC انحصار زمانی هم که برای Xbox عرضه میشه. پس حتما تو کنفرانس مایکرو نمایش داره بازی

آخرین ویرایش:
والا ما که هر سال بازی می کنیم و خیلی هم حال می کنیم ... حالا نوب یا هرچی .... نمی دونم چرا بعضی ها فکر می کنن کال آف رو بازی کنی می شی نوب بعد مثلا بتل یا چه می دونم دارک سولز رو بازی کنیم می شیم هاردکور ... یارو میاد همین کال آف رو شونصد بار بازی می کنه نمی تونه بره جلو بد یکی دیگه بدون مردن بازی رو تموم می کنه دوتاشون می شن نوب ؟ یا همین دارک سولز طرف با نهایت مهارت میره تا آخر با کسی که چندماه بازی رو میره آخرشم میزاره کنار یکیه ؟ دیدم که میگم ...
فعلا که گوست به نظرم خیلی کمپین خوبی داشت ما راضی ایم ... اینم در همین حد باشه خوبه البته زیاد با تکنولوژیک کردن بازی موافق نیستم... همون AK47 کافیه:bighug:
شما راضی هستید که وضع اینه. وگرنه یه نسل با یه موتور تاریخ مصرف گذشته بازی نمی‌ساختند، دو قسمت آخرش هم که فوق العاده ضعیف بودند(در بین شوترهای معروق دیگه) و همین Ghost بغیر از نسخه های PS4 و X1، تو سه نسخه دیگه متاش زیر 75 شد و متای اون دو نسخه هم زیر 80 بود.
مگه همه چی موتور بازیه ؟ من با بتل 4 رو پی اس 4 اصلا حال نکردم اما گوست رو 360 به مراتب برام لذت بخش تر بود ... دوست من معیارت اگه برای بازی کردن متای بازی هاست من هیچ حرفی ندارم ... من برای بازی کردن یه بازی مجموعه عوامل رو در نظر می گیرم نه فقط متا یا موتور یا گرافیک ... باز هم میگم من از گوست راضی بودم ...

آخرین ویرایش:
والا ما که هر سال بازی می کنیم و خیلی هم حال می کنیم ... حالا نوب یا هرچی .... نمی دونم چرا بعضی ها فکر می کنن کال آف رو بازی کنی می شی نوب بعد مثلا بتل یا چه می دونم دارک سولز رو بازی کنیم می شیم هاردکور ... یارو میاد همین کال آف رو شونصد بار بازی می کنه نمی تونه بره جلو بد یکی دیگه بدون مردن بازی رو تموم می کنه دوتاشون می شن نوب ؟ یا همین دارک سولز طرف با نهایت مهارت میره تا آخر با کسی که چندماه بازی رو میره آخرشم میزاره کنار یکیه ؟ دیدم که میگم ... فعلا که گوست به نظرم خیلی کمپین خوبی داشت ما راضی ایم ... اینم در همین حد باشه خوبه البته زیاد با تکنولوژیک کردن بازی موافق نیستم... همون AK47 کافیه:bighug:
شما راضی هستید که وضع اینه. وگرنه یه نسل با یه موتور تاریخ مصرف گذشته بازی نمی‌ساختند، دو قسمت آخرش هم که فوق العاده ضعیف بودند(در بین شوترهای معروق دیگه) و همین Ghost بغیر از نسخه های PS4 و X1، تو سه نسخه دیگه متاش زیر 75 شد و متای اون دو نسخه هم زیر 80 بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or