منتظر یک نمایش خاص از Call of Duty: Advanced Warfare’s در E3 2014 باشید

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

bigbox

کاربر سایت
call_of_duty_advanced_warfare2.jpg

COD MW توسعه دهندگان بازی نوید یک بازی کاملا جدید از MW را می دهند بازی و جو پیشرفته جنگ تا حد زیادی یک بازی کاملا جدید را جکم رانی خواهد کرد .
Michael Condrey و GLEN Schofield بر این باورند که mw نمایش خاصی در e3 خواهد داشت
ا
با نزدیک شدن به E3 2014 سازندگان بازی جوپیشرفته جنگ را به عنوان یک IP جدید میدانند .
امروز در سایت Sledgehammer site گفته شد : " این سخت است چون ما ، تقریبا سه سال است روی این عنوان کار میکنیم ، و آخرین باری که ما در E3 نشان دادیم MW3 بود .
ما در این 3 سال تمامی انتقادها نظرها را خواندیم تا ببینیم مردم از ما چه میخواهند ... ما اکثر فیلم های اکشن را بررسی کردیم تا زیباترین صحنه ها را دز MW جدید در E3 2014 نشان هوادارانمان دهیم.ما به سختی بر روی این عنوان کار کردیم تا یک عنوان خاص را در E3 نمایش دهیم.

منتظر یک نمایش خاص از MW جدید در E3 2014 باشید
منبع

آخرین ویرایش:
خوشم میاد هر سال همین موقع شما ها همین حرفو میزنید.... اخرشم همه میرین بازی میکنین...
هر چند از تخیلی شدن COD خوشم نمیاد ولی خب بعد از انتشارMW3 بدجوری بهش ایمان اوردم:D
ته فانتزیم اینه که 4 تا چرخ دنده به پرایس وصل کنن بیارنش تو بازی :D

COD یکی از محبوبترین بازی های دنیا هست و حضورش تو هر کنفرانسی توجه ملت رو جلب میکنه.. حالا شما روشنفکر شدین و حضور COD رو ننگ می دونید اون بحثش جداهست باید تو انجمن روشنفکران مطرح بشه

اونم دیدیم ، حداقل تو زمینه گرافیک کع مد نظر شماست حرفی برای گفتن نداشت .
برعکس عکس هاش .

و باز هم مهدس عزیز و نظرات موثر :دی در هر صورت ازت انتظار بیشتری ندارم... و اینکه ما هم نگفتیم crysis زرنگ
تو assasisn creed iv هم دیدی ولی نمیدونم یوبی سافت چرا بازیاش رو یه فریم گیر میکنن اصلا هر سیستمی هم می بندی هیچ فرقی هم نداره !!!! :))

01965891083887579255.jpg

22354026415847633128.jpg

ماکرو به هر دری میزنه چند تاDLC از این بازی رو انحصاری زمانی کنه فقط اونوقت اساتید بازیسنتر
والا کاش اکتی با سونی روابطش خوب بود نمایشش توی کنفرانس سونی بود
انگار مثلا خود کنفرانس ماکرو چی هست حالا:)) KINECT KINECT KINECT KINECT KINCET HALO HALO HALO HALO HALO الی اخر مگر اینکه اون وسط GEOW یا AWمعرفی کنن

اولا" از كجا معلوم امسال CoD نياد سمت PS4 :d ( ميدونم محاله ولي شايد شد :d )

دوما" كي گفته روابط اكتي با سوني بده ؟ يعني نمايش DESTINY كم چيزي بود؟!:| هم ساخته دست بانجي بود :d هم جديدترين IP اكتي بود ( شايد تنها IP جديد :| )

بحث من سر این نیست که aw چه جور بازی از آب در میاد! بحثم سر اینکه که دیگه میزان تنفر من از اکتی به حدی رسیده که نمیتونم لوگوی آغازین این شرکتو روی هیچ بازی تحمل کنم! :|

عجیبه. هنوزم وعده های تو خالی میدن!:d من جاشون بودم حتی روم نمیشد بازی جدید رو معرفی کنم. پرونده COD رو برای همیشه بایگانی میکردم.
فکر میکنن این حرفا باعث میشه اشتیاقمون زیاد بشه. ولی حداقل رو من یکی، فقط درجه بد بینی میره بالا تر.

کنفرانس مایکرو سافت با یک نمایش از کال او دوتی شروع میشه احتمالا یا زیر آب هست یا در حال جوشکاری. ضمنا مایکروسافت گفته امسال برای E3 برنامه ویژه ای داره که تو تاریخ برگزاری نمایشگاههای E3 بی سابقه هست.

آخرین ویرایش:
" این سخت است چون ما ، تقریبا سه سال است روی این عنوان کار میکنیم ، و آخرین باری که ما در E3 نشان دادیم MW3 بود .
این قضیه سال تولید هم باحال شده ها :دی
لابد نشستن این مدتو دور هم با بچه های استدیو گل یا پوچ بازی کردن بعد 2-3 ماه آخر تصمیم گرفتن یک چندتا مرحله جدید و یک داستان جدید واسش بسازن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or