ali954
کاربر سایت
من اصفهانم به نظر شما از تیکن بگیرم یا از سرای بازی?
اگر میخوای زود دستت بیاد از مغازه شهره خودتون بخر اگرم نیاوردن واستا تا بیارن چون زود تر دستت میاد:laughing:
من اصفهانم به نظر شما از تیکن بگیرم یا از سرای بازی?
اگر میخوای زود دستت بیاد از مغازه شهره خودتون بخر اگرم نیاوردن واستا تا بیارن چون زود تر دستت میاد:laughing:
به نظر من از یه جایی بگیر که مشکلات بانکی نداشته باشه چون یه روز باید پول بریزی فرداش طرف حساب رو چک کنه تا پس فردا برات بفرسته و 2 یا 3 روز بعد برسه :biggrin1:اینجا دو تا مغازه بیشتر نیستند هر دوتاشون هم فقط pal دارند و j در صورتی که من u میخوام بهشون هم گفتم بیارن گفتن گیر نیومده
سلامفعلا سایت نداریم
بازی های دیگه هم خواستید دارم زنگ بزنید بپرسید
44834372 /77500983
gta +verbatim +write speed 2x =5500
نه بابا بچه های باحالین همین طوری بگی هم می فرستن برای من که مشتری دائمی بودمvegas2pc رو مجانی گذاشته بودن:laughing:سلام
اقا مشکل بازی شما چیه اگر رجین را اشتباهی فرستاده زنگ بزن (یه کم قاطی کن) با پیک یکی دیگه میفرسته:laughing:
اینجا دو تا مغازه بیشتر نیستند هر دوتاشون هم فقط pal دارند و j در صورتی که من u میخوام بهشون هم گفتم بیارن گفتن گیر نیومده
به نظر من از یه جایی بگیر که مشکلات بانکی نداشته باشه چون یه روز باید پول بریزی فرداش طرف حساب رو چک کنه تا پس فردا برات بفرسته و 2 یا 3 روز بعد برسه :biggrin1:
سایت سرای بازی که می فروشه با قاب و چاپ می فروشه ؟
تا حالا کسی ازش خرید کرده ؟
من دقیقا یه هفته هستش که سفارش دادم و هنوز دستم نرسیده تازه با پست پیشتاز . دو روزشو معلق زد.دو روزم آماده به ارسال و بقیه اش دریافت پست از فروشنده
پست مملکت ضعیفه داداش
دوست عزیز واسه من هم همینطور بود یعنی بازی قاب و چاپ روی دیسک نداشت. دیسک هم یه مقدار خش داشتپست ضعیف نیست برای من 2 بار ارسال شد که یک بار ادرس اشتباه بود برگشت خورد بار 2 پنجشنبه فرستاده شد و امروز(شنبه) رسید .
اقا من تازه امروز دستم رسید ولی واقعا تعجب کردم!!!! چرا؟! واسه اینکه بازی بدون قاب بود و توی یک مقوا!!!
حال یک سوال روی این دیسک من کمی پرز داره واسه اینکه تو مقوا بود الانم گذاشتم تو قاب حالا به نظر شما عیب نداره این دیسک که کمی پرز داره رو استفاده کنم ؟:confused:
البته اینم در نظر داشته باشید که هر دیسکی بعد از چند بار بازی این حلت براش پیش میاد
راستی تمامی اونای که gta گرفتن دیسکاتون همه تمیز مثل اینه هست نه؟: