مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر میخوای زود دستت بیاد از مغازه شهره خودتون بخر اگرم نیاوردن واستا تا بیارن چون زود تر دستت میاد:laughing:

اینجا دو تا مغازه بیشتر نیستند هر دوتاشون هم فقط pal دارند و j در صورتی که من u میخوام بهشون هم گفتم بیارن گفتن گیر نیومده

میتونی از مازیار بگیری هر 3 region داره scooter_sheyton ادی یاهوشه برتم میفرسته :love:

اینجا دو تا مغازه بیشتر نیستند هر دوتاشون هم فقط pal دارند و j در صورتی که من u میخوام بهشون هم گفتم بیارن گفتن گیر نیومده
به نظر من از یه جایی بگیر که مشکلات بانکی نداشته باشه چون یه روز باید پول بریزی فرداش طرف حساب رو چک کنه تا پس فردا برات بفرسته و 2 یا 3 روز بعد برسه :biggrin1:

سلام
اقا مشکل بازی شما چیه اگر رجین را اشتباهی فرستاده زنگ بزن (یه کم قاطی کن) با پیک یکی دیگه میفرسته:laughing:
نه بابا بچه های باحالین همین طوری بگی هم می فرستن برای من که مشتری دائمی بودمvegas2pc رو مجانی گذاشته بودن:laughing:

مگه دوتا ریجن نیست تو تکین اینطوریهPAL and NTSC-J/Asia وUSA/NTSC

سایت سرای بازی که می فروشه با قاب و چاپ می فروشه ؟
تا حالا کسی ازش خرید کرده ؟

مشکلات

دوستان لطفا یه جواب درست و حسابی بدن این مشکل دیر لود شدن بافتهای بازی که بعضی ها مثل من دارن از چیه؟ یکی میگه دیسک مشکل داره یکی میگه سرعت رایتش بالا بوده یکی میگه ایمیجش خراب بوده آخرین نظر هم اینه که روی مادربوردهای فالکون مشکل داره اگر کسی میتونه جواب درست و حسابی و با دلیل منطقی بده لطفا هر چه زودتر بنده رو از این سردرگمی نجات بدید

به نظر من از یه جایی بگیر که مشکلات بانکی نداشته باشه چون یه روز باید پول بریزی فرداش طرف حساب رو چک کنه تا پس فردا برات بفرسته و 2 یا 3 روز بعد برسه :biggrin1:

سایت سرای بازی که نوشته بعد از تحویل کالا پول رو باید به مامور پست بدیم

سایت سرای بازی که می فروشه با قاب و چاپ می فروشه ؟
تا حالا کسی ازش خرید کرده ؟

من دقیقا یه هفته هستش که سفارش دادم و هنوز دستم نرسیده:(( تازه با پست پیشتاز :sick: . دو روزشو معلق زد.دو روزم آماده به ارسال و بقیه اش دریافت پست از فروشنده:mad:
پست مملکت ضعیفه داداش:-"

من دقیقا یه هفته هستش که سفارش دادم و هنوز دستم نرسیده:(( تازه با پست پیشتاز :sick: . دو روزشو معلق زد.دو روزم آماده به ارسال و بقیه اش دریافت پست از فروشنده:mad:
پست مملکت ضعیفه داداش:-"

پست ضعیف نیست برای من 2 بار ارسال شد که یک بار ادرس اشتباه بود برگشت خورد بار 2 پنجشنبه فرستاده شد و امروز(شنبه) رسید .
اقا من تازه امروز دستم رسید ولی واقعا تعجب کردم!!!! چرا؟! واسه اینکه بازی بدون قاب بود و توی یک مقوا!!!
حال یک سوال روی این دیسک من کمی پرز داره واسه اینکه تو مقوا بود الانم گذاشتم تو قاب حالا به نظر شما عیب نداره این دیسک که کمی پرز داره رو استفاده کنم ؟:confused:
البته اینم در نظر داشته باشید که هر دیسکی بعد از چند بار بازی این حلت براش پیش میاد;)
راستی تمامی اونای که gta گرفتن دیسکاتون همه تمیز مثل اینه هست نه؟::((

Gta 4 سیلور مالزی

دوستانی که این بازی رو هنوز تهییه نکرده اند :arrowd:
میتوانند سیلور مالزی این بازی رو از سایت تکین تهییه کنند. ( سیستم جی )

من هم از تکین سفارش دادم که نیومد.
اگر هم بیاد برگشت میزنم و تحویل نمی گیرم.
با این که بی کنسول هستم فعلا اما برگشت میدم و خودم دانلود می کنم.
جمعه قبلی سفارش دادم و تا الان نرسیده...
پولی که گذاشتم برای این بازی میره تو جیب خودم... ;)

پست ضعیف نیست برای من 2 بار ارسال شد که یک بار ادرس اشتباه بود برگشت خورد بار 2 پنجشنبه فرستاده شد و امروز(شنبه) رسید .
اقا من تازه امروز دستم رسید ولی واقعا تعجب کردم!!!! چرا؟! واسه اینکه بازی بدون قاب بود و توی یک مقوا!!!
حال یک سوال روی این دیسک من کمی پرز داره واسه اینکه تو مقوا بود الانم گذاشتم تو قاب حالا به نظر شما عیب نداره این دیسک که کمی پرز داره رو استفاده کنم ؟:confused:
البته اینم در نظر داشته باشید که هر دیسکی بعد از چند بار بازی این حلت براش پیش میاد;)
راستی تمامی اونای که gta گرفتن دیسکاتون همه تمیز مثل اینه هست نه؟::((
دوست عزیز واسه من هم همینطور بود یعنی بازی قاب و چاپ روی دیسک نداشت. دیسک هم یه مقدار خش داشت;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or