سلام فرشید جان دیروز سیستمم رو برای ارتقا بردم گفتم چون یک ماژول 4گیگ رم دارم یکی دیگه کنارش بزارن و ویندوز رو7 کنن و برای گرافیک هم گفتن فردا پس فردا برم حالا چند تا سوال
1- دیدم حالا که دارم سیستم رو اساسی ارتقا می دم فقط سی پی یو ضعیف می مونهحالا می خوام سی پی یو رو هم ارتقا بدم یک سی پی یو خوب تو قیمت500 تا950تومن می خوام که با هاش بتونم حداقل 3سال بازی های روز رو روی کیفیت متوسط به بالا بازی کنم لطفا چند تا سی پی یو توی رنج قیمت مختلف با ذکر مشخصات لطفا نام ببرم
2-بین دو تا کارت گرافیکr9270xوgtx750ti موندم کدوم بهتره اخه درسته که مدل اولی قوی تره ولی تااوپن جی ال4.3 پشتیبانی میکنه درصورتی که کارت دومی تاز4.4 پشتیبانبی می کنه این یعنی اینکه این کارنت گرافیک اولی از نسل های بعد دایرکت ایکس و اوپن جی ال پشتیبانی نمیکنه یا نه وکدوم کارت بهتره
3- لطفا بهترین مارک از کارت گرافیک های بالا رو با ذکر قیمت و مشخصات بگو
4- بین کارت گرافیک هایی که بالا گفتمr9270x از چه جهاتی بهتره وایا از جهات دیگر برابری میکنه یانه
5-ایا الان زمان خوبی برای ارتقا هست یا نه چون داره نسل های جدید میاد واز لحاظ قیمتی
6- این دوکارت گرافیک بالا تا سه سال می تونند بازی هارو باکیفیت متوسط به بالا اجرا کنند
7- پاور من380 هست به چه پاوری و باچه مارک و مشخصات و قیمتی باید ارتقابدم ودرضمن فروشنده گفت پاورم رو70 یا80تومن ورمیداره خوبه لطفا برای هزینه پاور قیمت پاور قدیمی رو کم کن
8-ویندوز7 تاچند سال دیگه ساپورت میشه و فروشنده گفتویندوز8.1 ایراد داره بجاش 8 می ریزه و گفت ویندوز 8 سبک تره اما کارباهاش سخت تره برای همین گفتم 7 بریزه راست گفته یانه
9-سی پی یو ای که الان دارم منظورمcorei32120 چند می خرن
10- ایا بااین ارتقا های سیستم میشه تاسه سال دیگه بازی های روز رو با کیفیت متوسط به بالا بازی کرد مثلا واچ داگز وکالاف وبتل و فارکرای و...
11- گفت برای ماژول 4 گیگی که می خواد بزاره 120 تومن می گیره و باس ماژول هم 1333 مدل کینگ مکس لطفا زود تر جواب بدید واجبه ممنون