مسابقات انلاین | FiFA World

22260224592008438220.jpg

سلام دوستان
همونطور که از اسم تاپیک مشخص هست اینجا میخوایم برای بازی FiFA World که یک بازی ورزشی
فوتبال و Free To Play هست مسابقات برگزار کنیم
این بازی بعد از اپدیت اخیری که داد بسیار زیبا تر شده و گرافیک بازی به کل تغییر کرده و دیگر از باگ های قبلی خبری نیست
برای اولین سری مسابقه ها نیاز به هزینه وروردی و ... نیست
قوانین مسابقات این هست :
1- انتخاب زمان مسابقه به عهده دو طرف بازی کننده هست به طوری که میتونید در طول هفته مسابقتون رو برگزار کنید
2- بازی ها دوستانه هست و افراد باید با تیم های ultimate team خود حاضر بشن و فرقی برای قوی بودن یک تیم یا ضعیف بودن ان وجود ندارد
3- تمامی نتایج در تاپیک اعلام میشود با عکس از سوی دو طرف بازی و اگر یکی از player ها از بازی دیسکانکت بشه فردای ان روز باید ادامه بازی برگزار بشود
4- مسابقات به شکل اول گروهی و بعد حذفی هست بعد از رسیدن به تعداد مشخصی در همین تاپیک مشخص میشود که در چه تاریخی مسابقات برگزار میشود
5- هر کسی که میخواد شرکت کنه همینجا اعلام میکنه و عکس از ترکیبی که میخواد باهاش بازی کنه رو همینجا میزاره و لیست ذخیره بازی کناش هم زیر عکس اعلام میکنه
نکته : تا 1 روز مانده به بازی خود میتوانید ترکیبی که معرفی کردید را تغییر دهید و همینجا اعلام کنید
به دوستان خود در origin اطلاع دهید
aminjavdan
Masoud_MVP
r-stark-6taieya
MHE2010
m2relax
Evilbax
Captn_IR_MR
هر هفته دو بازی از هر گروه انجام میشود و در نهایت مانند هر کاپ دیگری
2 نفر اول هر گروه به مرحله بعد راه پیدا میکنند

58084300632869193146.jpg

لیست بازی های گروه A
هفته اول
r stark 6taieya - Masoud MVP

m2relax - Captn_IR_MR
هفته دوم
r stark 6taieya -
m2relax
Captn_IR_MR - Masoud MVP
هفته سوم
r stark 6taieya - Captn_IR_MR
m2relax - Masoud MVP

94237848285540034777.jpg

لیست بازی های گروه B
هفته اول
aminjavdan - Evilbax
هفته دوم
Evilbax - MHE2010
هفته سوم
MHE2010 - aminjavdan
اپدیت مسابقات سری اول
زیر هر گروه بازی های اون گروه مشخص شدند و دو نفری که اسمشان زیر هر گروه به عنوان هفته اول تا سوم آمده
بازی ها در روزهای هفته برگزار میشود پس از بین روز ها یکی رو انتخاب کنید و به توافق برسید
ولی در هر هفته تنها یک بازی میتوانید انجام دهید ( هر نفر )
کسانی که تمام هماهنگی های لازم رو انجام دادند باید توی تاپیک تاریخ و ساعت را اعلام کنند و بعد از بازی نیز نتیجه رو اعلام کنند
لطفا تا یک روز قبل از بازی خود ترکیب خود را همینا اعلام کنید
مهم ترین قانون : بعد از اتمام هر بازی دو طرف در پست مجزا توی spoiler عکس از نتیجه بازیشون رو قرار میدن
دوستان دقت کنید از فردای روز اعلام گروه بندی ها میتونید بعد از هماهنگی بازی کنید

آخرین ویرایش:
آقا من میگم نفری 2000$ پول توی بازی ، به قهرمان جام بدیم
اینجوری حساسیت بازی میره بالا و تیم ها در حد مرگ میجنگن :D
بعد 2000 تومن پول واسه کسی ، چیزی نیست ، اما نفر برنده یهو 14000 تومن پول میاد دستش میتونه بازیکنی چیزی بگیره..
البته این فقط یه پیشنهاده ..

آقا من میگم نفری 2000$ پول توی بازی ، به قهرمان جام بدیم
اینجوری حساسیت بازی میره بالا و تیم ها در حد مرگ میجنگن :D
بعد 2000 تومن پول واسه کسی ، چیزی نیست ، اما نفر برنده یهو 14000 تومن پول میاد دستش میتونه بازیکنی چیزی بگیره..
البته این فقط یه پیشنهاده ..
مگه میشه تو بازی سکه فرستاد ؟
اگه آره که به نظرم این پیشنهاد خیلی خوبیه

دوستان الان به 8 نفر رسیدیم و اگر موافق باشید به شکل حذفی رفت و برگشتی مسابقات رو برگزار کینم و فینال رو 1 مسابقه برگزار کنیم ( رفت و برگشتی نباشه )
اگر موافق هستید همینجا اعلام کنید تا بنده قرعه کشی و کار های لازم رو انجام بدم و اولین بازی ها هم تو اخر هفته اینده برگزار بشه
-----------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد جایزه گزاشتن برای نفر اول و دوم هم با سکه داخل بازی موافق هستم اما باید همه موافق باشند
-----------------------------------------------------------------------------------------------
برای هماهنگی های لازم دیگه هم دوستان تو چت روم FiFA World توی Origin میتونند پیگیری کنند

سلام.
نظر من اینه که بازیارو گروهی کنیم
مثلا اگه 8 نفریم 2 تا گروه چهار نفری تشکیل بدیم و از هر گروه دو نفر بیان بالا و ادامه بازی ها رو به صورت حذفی پیگیری کنیم و در این مرحله مثل بازی های واقعی نفر اول یک گروه با نفر دوم گروه اون یکی بازی کنه تا این که به فینال برسیم و .....(البته روشی که من میگم هم تقریبا همون روشیه کهbarney stinson عزیز میگن با این تفاوت که اینجوری بازیا به صورت گروهی اغاز میشن و یکم به تورنمنت های واقعی نزدیک ترن)
در مورد جایزه گذاشتن هم موافقم ولی مگه میشه توی بازی پول فرستاد؟چجوری؟

آخرین ویرایش:
اون دوستی که در مورد جایزه گذاشتن داخل بازی حرف زده بود اگر اطلاع رسانی کنه معلوم میشه که در اخر جایزه میزاریم یا خیر
اینم بگم که روش بازی ها بدلیل اینکه میخوایم یک سری مسابقات باشه و تکرار بشه به واقعیت نزدیک تر میکنیم و به قول دوستمون اول 2 گروه 4 نفره میزاریم که حق به کسی برسه که خوب بازی میکنه
و اینم بگم دوستان فردا با عکس از ایدی هر نفر قرعه کشی میشه و گروه ها فردا توی پست اول مشخص میشن و مشخص میشه که چه کسی با چه کسی در اخر هفته جاری بازی میکنه

اون دوستی که در مورد جایزه گذاشتن داخل بازی حرف زده بود اگر اطلاع رسانی کنه معلوم میشه که در اخر جایزه میزاریم یا خیر
اینم بگم که روش بازی ها بدلیل اینکه میخوایم یک سری مسابقات باشه و تکرار بشه به واقعیت نزدیک تر میکنیم و به قول دوستمون اول 2 گروه 4 نفره میزاریم که حق به کسی برسه که خوب بازی میکنه
و اینم بگم دوستان فردا با عکس از ایدی هر نفر قرعه کشی میشه و گروه ها فردا توی پست اول مشخص میشن و مشخص میشه که چه کسی با چه کسی در اخر هفته جاری بازی میکنه

منم که اصولا با نظر همه دوستان موافقم (چه حذفی باشه چه گروهی)

دوستان برای ارسال پول (مثلا 2000) به نفر برنده میتونیم از روش زیر استفاده کنیم:
1- برنده یه چیزی با پایین ترین قیمت($150) میخره ، مثلا کانتراکت برنزی که راحت گیر میاد
2- بعد همون کالا رو برای فروش با قیمت متناسب میزاره (که توی مثال ما میشه $20150) تومن
3- بعد نفر بازنده که میخواد پول رو واریز کنه سرچ میکنه برای "کانتراکت برنز ، با حد اقل قیمت خرید 20100$ ، و حداکثر قیمت خرید 20200$" ، و از اونجایی که هیچ احمقی کانتراکت برنزی رو با این قیمت واسه فروش نمیزاره جنس مورد نظر رو خیلی راحت پیدا میشه و اینجوری ما به صورت غیر مستقیم به برنده پول رو واریز کردیم
(در ضمن توی بخش خرید نام فروشنده رو مینویسه پس بازم امکان اشتباه وجود نداره)

منم همونطور که گفتم با جایزه موافقم چون حس هیجان بازی رو بیشتر میکنه و دوستان هم برای پول و هم برای افتخار میجنگن

فقط یه چیزی ، به من گفتن قرعه کشی ساعت 5 فردا انجام میشه ، من احتمال داره اون ساعت آنلاین نباشم
مشکلی پیش میاد.؟
ینی قضیه قرعه کشی چجوری انجام میشه ما حتما باس باشیم.؟ یا فقط نتیجه رو بدونیم کافیه.؟
بعد فکر کنم همراه قرعه کشی تاریخ بازی ها رو هم مشخص کنید خوب میشه (حالا اون و دیگه میشه با دو طرف هماهنگ کرد)

بعد در ضمن یه تشکر هم از همه عزیزانی که برای برپایی این مسابقه تلاش کردند میکنم ، واقعا خسته نباشید داره. من همین الانشم هیجان زده ام ;)

1- برنده یه چیزی با پایین ترین قیمت($150) میخره ، مثلا کانتراکت برنزی که راحت گیر میاد
2- بعد همون کالا رو برای فروش با قیمت متناسب میزاره (که توی مثال ما میشه $20150) تومن
3- بعد نفر بازنده که میخواد پول رو واریز کنه سرچ میکنه برای "کانتراکت برنز ، با حد اقل قیمت خرید 20100$ ، و حداکثر قیمت خرید 20200$" ، و از اونجایی که هیچ احمقی کانتراکت برنزی رو با این قیمت واسه فروش نمیزاره جنس مورد نظر رو خیلی راحت پیدا میشه و اینجوری ما به صورت غیر مستقیم به برنده پول رو واریز کردیم

منم همونطور که گفتم با جایزه موافقم چون حس هیجان بازی رو بیشتر میکنه و دوستان هم برای پول و هم برای افتخار میجنگن

فقط یه چیزی ، به من گفتن قرعه کشی ساعت 5 فردا انجام میشه ، من احتمال داره اون ساعت آنلاین نباشم
مشکلی پیش میاد.؟
ینی قضیه قرعه کشی چجوری انجام میشه ما حتما باس باشیم.؟ یا فقط نتیجه رو بدونیم کافیه.؟
بعد فکر کنم همراه قرعه کشی تاریخ بازی ها رو هم مشخص کنید خوب میشه (حالا اون و دیگه میشه با دو طرف هماهنگ کرد)

بعد در ضمن یه تشکر هم از همه عزیزانی که برای برپایی این مسابقه تلاش کردند میکنم ، واقعا خسته نباشید داره. من همین الانشم هیجان زده ام ;)
خیر عزیز شما نیاز نیست حضور داشته باشید فقط بهتره که نتیجه رو چک کنید
اینم بگم همراه با اعلام نتایج بازی ها و ... هم اعلام میشن

مشکلی پیش میاد.؟

این روش خرید و فروش زیاد جالب نیست دادا! اگه روشی بلدی که مستقیم پول انتقال پیدا کنه خوبه!

- - -ویرایش - - -

یه نکته هم لازمه به دوستان بگم اینکه برای کمتر شدن دیسکانکت شدنشون از بازی بهتره DNS سیستم شون رو به DNS گوگل تغییر بدن. (روش تغییر DNS رو هم تو گوگل سرچ کنید میاره براتون);)

دوستان عزیز فعلا هیچ جایزه ای برای نفر اول وجود نداره
چون راهی ساده که هم برای کسانی که میخوان جایزه رو پرداخت کنن هم برای کسی که اول شده راحت باشه وجود ندارد
---------------------------------
بعد از اعلام نتایج قرعه کشی بازی های این هفته نیز مشخص میشوند

دوستان گروه ها به پست اول اضافه شدند
تا نیم ساعت دیگر منتظر لیست بازی ها باشید
------- ویرایش -----------------
پست اول اپدیت شد لطفا مطالعه کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or