سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من وقتی برنامه رو باز میکنم با این ارور روبرو میشم
Input String Was Not in a Correct Format
و هیچ فایلی رو هم نمیتونم به کنسول انتقال بدم و Cannot Download رو میبینم
قبلا هیچ مشکلی نداشت یکی دو روزه اینطوریه
ممنون میشم راهنمایی کنید
منم همین مشکل دارم

یه عکس بگیر صفحه اول

برو توی تنظیمات کانکشن کابلیت ببین اونجا IP رو اتوماتیک گذاشتی یا دستی

Control Panel-Network And Sharing-chand adapter Setiing-Local Areal Conenction(Esmesh momkene vase shoma chize digeE bashe)

بعد راست کلیک و بعد Properties گزینه Internet Protocl Version 4

من هم همین مشکل رو دارم و هر کاری میکنم درست نمیشه
لطفا کمکم کنید.

سلام خدمت همه بچه ها
آقا من بازی کرو رو گرفتم! بعد اول میزنم دانلود میزنه 23 گیگ حدودا! بعد که با برنامه PSX میزنم حجم بازی یهو میشه 9 گیگ حدودا و بعد از دانلود کردن حدودا 2.700 ارور میده و دیگه با PSX دانلود میکنه! ارور Data Corrupted اگر درست اسپل کرده باشم! بعد اون فایلی که بهش میرسه ارور میده چیه؟ یه فایل 8 مگی که من دانلود کردم دستی هم زدم ولی فایده نداشت و می ایستاد! گذاشتم یه 100 مگ دانلود کنه باز زدم باز ارور داد! چیکار کنم؟
این هم دیتایی که دارم:

qn5grogj6803jf1tib5b.jpg

من کل این فولدر رو انتخاب کردم! البته الان تست کردم بعد از یه مقدار دانلود کردن دیگه از برنامه نمیگیره! و هر چی لینک هارو وارد میکنم از اینترنت دانلود میکنه باز...!
2 تا لینک میده که هر دو این فایل رو دارن :
UP0001-CUSA00221_00-THECREWSCEA00001-A0114-V0100-DP.pkg
به حجم 8.31 و دانلود میکنم وارد میکنم هم ارور میده! و غیر از اینا لینک دیگه ای نمیگیره! بعد از یه حجمی اینطوری میشه...!

سلام خدمت همه بچه ها
آقا من بازی کرو رو گرفتم! بعد اول میزنم دانلود میزنه 23 گیگ حدودا! بعد که با برنامه PSX میزنم حجم بازی یهو میشه 9 گیگ حدودا و بعد از دانلود کردن حدودا 2.700 ارور میده و دیگه با PSX دانلود میکنه! ارور Data Corrupted اگر درست اسپل کرده باشم! بعد اون فایلی که بهش میرسه ارور میده چیه؟ یه فایل 8 مگی که من دانلود کردم دستی هم زدم ولی فایده نداشت و می ایستاد! گذاشتم یه 100 مگ دانلود کنه باز زدم باز ارور داد! چیکار کنم؟
این هم دیتایی که دارم:

qn5grogj6803jf1tib5b.jpg

من کل این فولدر رو انتخاب کردم! البته الان تست کردم بعد از یه مقدار دانلود کردن دیگه از برنامه نمیگیره! و هر چی لینک هارو وارد میکنم از اینترنت دانلود میکنه باز...!
2 تا لینک میده که هر دو این فایل رو دارن :
UP0001-CUSA00221_00-THECREWSCEA00001-A0114-V0100-DP.pkg
به حجم 8.31 و دانلود میکنم وارد میکنم هم ارور میده! و غیر از اینا لینک دیگه ای نمیگیره! بعد از یه حجمی اینطوری میشه...!

مشخصا دیگه مشکل چیه، این فایل آپدیت که شما گرفتی اشتباهِ ، اصلا 2 تا آپدیت باهم گرفتی که هیچکدوم استفاده نمیکنه، منظورم A0112 و A0113

خود برنامه هم داره میگه که به فایل A0114 نیاز هست و اون فایل با حجم پایین هم فایل DPی که واسه وقتی که دانلود رو متوقف میکنید و دوباره استارت میکنید حتما لازمه

به لینکهایی که میده توجه کنید یک فایل 4گیگ با اسم A0114 باید به شما بده(فایل اپدیت) و دیگه بقیه فایل های آپدیت(A0112 و A0113) باید پاک شه

• Like
Reactions: dooni
سلام رفقا
من از ۲ سرویس اینترنت استفاده میکنم
یکی AirDSL (از این مودم های وایرلس که متصل میشن به دکل) و دیگری ADSL معمولی
وقتی به مودم AirDSL متصل میشم ارور میده و کار نمیکنه. حتی آپدیت های کنسول هم به صورت معمولی اعلام نمیکنه
ولی با ADSL مشکلی وجود نداره !

به نظرتون این از چیه ؟
آی اس پی مشکل داره یا تنظیمات مودم من ؟

مشخصا دیگه مشکل چیه، این فایل آپدیت که شما گرفتی اشتباهِ ، اصلا 2 تا آپدیت باهم گرفتی که هیچکدوم استفاده نمیکنه، منظورم A0112 و A0113

خود برنامه هم داره میگه که به فایل A0114 نیاز هست و اون فایل با حجم پایین هم فایل DPی که واسه وقتی که دانلود رو متوقف میکنید و دوباره استارت میکنید حتما لازمه

به لینکهایی که میده توجه کنید یک فایل 4گیگ با اسم A0114 باید به شما بده(فایل اپدیت) و دیگه بقیه فایل های آپدیت(A0112 و A0113) باید پاک شه
فقط آخرین آپدیت مهمه؟ یعنی اون آپدیت هارو پاک کنم و A0114 رو دانلود کنم بریزم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or