رمز، نکات بازی ها، راهنمایی مراحل بازي هاي Psp

سلام کسی پرنس ریوال اسورد رو تموم کرده؟؟ من به یک جا میرسم فکر میکنم بازیم مشکل داره هیچ راهی نیست کله یکی هم تو هواس معلق هستش؟!!!!!!!

کسی الینکی از این بازی سراغ داره که سالم باشه و خودش اونو تا آخر رفته باشه با اون لینک؟
ممنون

این بازی patamon چجوری هست اولش بازی شروع میشه هرچی دایره میزنی کاری انجام نمیده چکار باید انجام بدی !

یه سه بار با فاصله زمانی کم دایره بزن تا صفحه روشن شود. pon pon pon

بازی خیلی قشنگی هست .

به تمامpsp fan boy ها پیشنهاد میکنم .:love:

این بازی patamon چجوری هست اولش بازی شروع میشه هرچی دایره میزنی کاری انجام نمیده چکار باید انجام بدی !
باید با ریتم بزنی
با پاهات میتونی ریتم بگیری :biggrin1:
دور صفحه هم یک مربع سفید هست که خاموش و روشن میشه اونم میتونی ریتم بگیری
بعضی جاها اهنگ خودش هم ریتمیک هست

من بازیه لوکو روکو ام تا اخر ورلد 3 رفتم بقیه اش گیر میزنه کسی میدونه چرا؟ حدود 200 و خورده ای MB هست

شرمنده که اینجا این سوال رو مطرح می کنم دوستان یا جواب بدن یا لینک مورد نظر رو ارسال کنن چون نمی دونستم کجا باید اینو مطرح کنم من با فیرم ور 3.52 نمی تونم این بازیها رو اجرا کنم وقتی وارد بازی میشه صفحه سیاه میشه و خلاص
Star Wars Battlefront Renegade Squadron
Castlevania Dracula X Chronicles
Aliens Vs Predator Requiem
Pursuit Force Extreme Justice
ممنون میشم اگر کمک کنید

شرمنده که اینجا این سوال رو مطرح می کنم دوستان یا جواب بدن یا لینک مورد نظر رو ارسال کنن چون نمی دونستم کجا باید اینو مطرح کنم من با فیرم ور 3.52 نمی تونم این بازیها رو اجرا کنم وقتی وارد بازی میشه صفحه سیاه میشه و خلاص
Star Wars Battlefront Renegade Squadron
Castlevania Dracula X Chronicles
Aliens Vs Predator Requiem
Pursuit Force Extreme Justice
ممنون میشم اگر کمک کنید
به تاپیک زیر مراجعه کنید:

http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6669

کسی میدونه تو پاتاپون اون مرحله ی بعد از غوله را چجوری میشه رد کرد؟ همونجا که از زمین اتیش میزنه بیرون
اره منم اینجا گیر کردم
چارش ژاپنی بلد بودنه:cheesygri
اخه قبل از اون اتیشا یه تابلو هست روش دهنه یه چیزایی میگه...انگار هینت میده :cheesygri
مهم نیست تا 2-3ماه دیگه ورژن امریکاییش میاد

مرسی

سلام
من بازی virtua tennis 3 را از سایت gamestorrents با حجم 336 mb دانلود کردم . بعد وقتی بازی را در psp میریزم هیچ فیلی در قسمت بازی ها نمی آید .(icon در xmb ندارد )

اره منم اینجا گیر کردم
چارش ژاپنی بلد بودنه:cheesygri
اخه قبل از اون اتیشا یه تابلو هست روش دهنه یه چیزایی میگه...انگار هینت میده :cheesygri
مهم نیست تا 2-3ماه دیگه ورژن امریکاییش میاد

مرسی
من فهمیدم و ردش کردم باید دعای بارون بخونی (!) اینجا برو پیدا میکنی :
http://patapon.wordpress.com/patapon-guide/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or