تاپیک رو تا اینجا خوندم و یه توضیحاتی رو بدم. اینها بعضیهاش فکته بعضیها نظر شخصی. کسی بخودش نگیره.
اول اینکه بزرگی خبر هنوز برای خیلیها مبهمه. این نسل ما TES نداشتیم ولی عظمت این سری اصلا شوخی بردار نیست. وقتی اسم TES میاد من همیشه GTA میاد تو ذهنم از لحاظ نزدیکی. منظورم فروش نیست و کاری به تحلیل های مالی ندارم. از لحاظ بزرگی و عظمته. بازیهایی مثل TES و GTA خرده فرهنگهای خودشون رو میسازن و حتی اگر برای سالها نسخه جدیدشون منتشر نشه فن بیس منتظر بازی میمونه و اسم اینها میتونه هرچیزی رو تحت تاثیر قرار بده. یه مثال اگه بخوام بزنم اگه به خیلی از نوجوانان و جوانان امروزی بگی چند تا برند و اسم معروف در موسیقی رو بگو کلی خزو خیل روز رو برات ردیف میکنن ولی ممکنه ندونن مثلا رولینگ استونز (فنشون نیستم) کی هستند ولی در واقعیت همون اسم رولینگ استونز برای له کردن خیلی ها کافیه. TES هم تا حدودی همین حالت رو داره. شما وقتی مالک این IP باشی خیلی راحت میتونی اخبار دنیای گیم رو هروقت بخوای تحت تاثیر قرار بدی مثل همون دمیج کنترلی که خود بتزدا در کنفرانسش کرد. مایکرو با یه حرکت خریدی کرده که TES فقط بخشی از اونه. حالا استارفیلد یا فال اوت یا دوم و بقیه ای پی ها بماند. درواقع برای من خبر مالکیت TES تقریبا مثل خبر مالکیت GTA یا ویچره.
دوم تاد هوارد اسم خیلی بزرگیه. درسته که یه سری شوخی میکنن که بندازش بیرون و اینها و شوخی هم بخودی خود باحاله ولی وقتی جدی بشه با واقعیتها فاصله زیادی میگیره. فرد جریان سازی مثل تاد هاوارد فقط با امثال کوجیما قابل مقایسه هست نه با فلان و فلان که اوج کارشون موشن کپچر و گرافیکه
طرف یه عمر بازیهایی ساخته که الگوی بقیه سازنده ها هستن. اگر این جزو بزرگان صنعت گیم نیست و فلان و فلان که دیگه عددی نیستن
این گندی هم که سر 76 بوجود اومد قبلا یه پست در موردش زدم ولی مطمئن باشید به مدیران بالادستی برمیگشت نه کسی که یه عمره با سینگل پلیر ساختن خودش رو ثابت کرده. zenimax ظاهرا میخواست راه بلیزارد و wow رو بره که نشد.
سوم من همیشه موافق مالتی پلتفرم بودم و هستم و همیشه هم مخالف انحصاریم ولی اگر قرار باشه یه IP از بین مایکرو و سونی دست یکی بیفته ترجیح میدم دست مایکرو بیفته. به عنوان PC گیمر هنوز سر nioh 2 و بلادبورن و دیمن سولز از سونی ناراحتم ولی مایکرو هیچ بازی نداره که نتونم بازی کنم. با وجود اینکه تابحال تمامی کنسولهای سونی رو داشتم و دارم و از مایکرو فقط 360 رو داشتم ولی سهامدار شرکت نیستم و اولویتم دسترسی به بازیه و در این زمینه مایکرو عملکردش بهتر بوده. البته سونی هم حرکتهایی رو شروع کرده امیدوارم ادامه پیدا کنه.
چهارم RPG و زیر مجموعه هاش تنها سبکیه که باعث میشه با چهل و خورده ای سال سن هنوز گیمینگ رو کنار نذارم. خوشحالم مایکرو توجه ویژه ای به این سبک داره و کلا RPG خوب بیشتر برای من مساویه با لذت بیشتر.
پنجم همونطوری که یکی از دوستان سونی فن بخوبی گفت مایکروسافت هرچقدر هم بد باشه دیگه از مالکین قبلی zenimax بدتر نیست و قرار نیست بلایی بدتر از 76 سر بتزدا بیاره. درسته سونی به سینگل پلیرهای داستانی خوب مشهوره ولی مایکرو بعیده اصالت و تخصص بتزدا رو عوض کنه و خرابش کنه.
ششم اگر جای مایکرو بودم فرام سافتور رو میخریدم و هزینه درمان "سندرم سخت تر کردن بازی بعدی" میازاکی رو پرداخت میکردم
با یک تیر دو نشون.