راهنمایی در مورد اجرای بازی ها

آقا من یک سوال داشتم من برای اجرای بازی silent hill احتیاج به devhook داره گویا.حالا می خواستم بدونم چه ورژنی از این برنامه روی 3.10 کار میکنه؟اگر امکان داره من را راهنمایی کنید؟

آقا من یک سوال داشتم من برای اجرای بازی silent hill احتیاج به devhook داره گویا.حالا می خواستم بدونم چه ورژنی از این برنامه روی 3.10 کار میکنه؟اگر امکان داره من را راهنمایی کنید؟
sillent hill پی اس پی باید حتما devhook 2.71 داشته باشید که با اون umd emulator رو اجرا کنید .
برای PS1 هم باید داخل GAME بریزید با KEY فایل .

یه مشکل کــــــــــــــوچــــــــ ـــــولــــــــــــو!!!!

من یه پی اس پی گرفتم که وقتی بازی هارو میریزم توش یه ERORE عجیب میده
بازی رو تو ثسمت گیم میاره ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم به محض اینکه میخواد بره تو بازی این ERORE رو میده:
This game connot be started
(80020fc3)
the data is corrupted
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم!!!!

من یه پی اس پی گرفتم که وقتی بازی هارو میریزم توش یه ERORE عجیب میده
بازی رو تو ثسمت گیم میاره ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم به محض اینکه میخواد بره تو بازی این ERORE رو میده:
This game connot be started
(80020fc3)
the data is corrupted
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم!!!!
یا PSP کپی نیست یا مموری خرابه یا بازی
هر 3 مورد امکان داره تست کن .

sillent hill پی اس پی باید حتما devhook 2.71 داشته باشید که با اون umd emulator رو اجرا کنید .
برای PS1 هم باید داخل GAME بریزید با KEY فایل .

فيرم ور دستگاه من 3.4 است . آيا اين DEvhook برنامه جدائي است كه بايد بريزم توش و اجرا كنم .
ممكن است لينك آنرا بگذاريد . متشكرم

حالا هیچ راه حلی نیست ؟
چرا نيست ؟!
از DEVHOOK استفاده كن ( فكر ميكنم كه احتمال خيلي زياد ميشه. )
يا اينكه ريكاور كن به 1.5 بعد آپ كن به 3.03OEC
( البته اگر تاحالا اين كار رو نكردي من پيشنهاد ميكنم كه بعد از اين هم دنبالش نري و اگر قصد اين كار رو هم داري، با يه فرد متخصص در تماس باش اگر اين بازي خيلي برات مهمه )
ولي ميگم ...
احتمال خيلي زياد DEVHOOK جواب ميده.
براي دانلود DEVHOOK و آموزش نحوه كار، بورو به ( آموزش شبیه سازی F.W 3.xx )
فقط هرجا نوشته كپي كن در پوشه GAME بايد كپي كني توي GAME150 .

آخرین ویرایش:
مگه 3.40 هم با دوهووک جواب میده؟
نه نه، اشتباه نكن ...
شما همين 3.40 OE رو داري ...
ولي با DEVHOOK كه توانايي اجراي بازي كپي رو هم داره، فيرم وار 3.03 كارخونه اي رو شبيه سازي ميكني. ( در عين حال كه فيرم ور 3.40 OE رو هم داري )
درواقع DEVHOOK موقتي هستش و با خاموش كردن كامل PSP همه چيز به روال عادي خودش بر ميگرده.

اصلا اعصابم بد خورده! هي ميشينم ك.. خودمو پاره ميكنم بازي دانلود ميكنم هر كردوم يه ايرادي دارن!
الان بازي Pirates of the caribbean 3 رو دانلود كردم! وقتي اجراش ميكنم ميگه : The game could not be started. ( 80020148 ) نميدونم !!! Useno UMD هم Disable هست....!

اصلا اعصابم بد خورده! هي ميشينم ك.. خودمو پاره ميكنم بازي دانلود ميكنم هر كردوم يه ايرادي دارن!
الان بازي Pirates of the caribbean 3 رو دانلود كردم! وقتي اجراش ميكنم ميگه : The game could not be started. ( 80020148 ) نميدونم !!! Useno UMD هم Disable هست....!
خب از هومن جان بازي بگير ...
از همه نوع دانلود و هركاري مطمئن تره
به ابلفضل !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or