ehsanslipknot
کاربر سایت
sillent hill پی اس پی باید حتما devhook 2.71 داشته باشید که با اون umd emulator رو اجرا کنید .آقا من یک سوال داشتم من برای اجرای بازی silent hill احتیاج به devhook داره گویا.حالا می خواستم بدونم چه ورژنی از این برنامه روی 3.10 کار میکنه؟اگر امکان داره من را راهنمایی کنید؟
یا PSP کپی نیست یا مموری خرابه یا بازیمن یه پی اس پی گرفتم که وقتی بازی هارو میریزم توش یه ERORE عجیب میده
بازی رو تو ثسمت گیم میاره ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم به محض اینکه میخواد بره تو بازی این ERORE رو میده:
This game connot be started
(80020fc3)
the data is corrupted
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم!!!!
sillent hill پی اس پی باید حتما devhook 2.71 داشته باشید که با اون umd emulator رو اجرا کنید .
برای PS1 هم باید داخل GAME بریزید با KEY فایل .
این بازی روی 3.03 به راحتی اجرا میشه ولی نمیدونم روی بالاتر چرا نه ؟؟؟؟؟؟؟/دوستان برای اجرای بازی Ratchet & Clank چه باید کرد بنده با فیرم ور 3.40 و یه نسخه سالم که از هومن گرفتم نتیجه ای نگرفتم
چرا نيست ؟!حالا هیچ راه حلی نیست ؟
نه نه، اشتباه نكن ...مگه 3.40 هم با دوهووک جواب میده؟
مگه 3.40 هم با دوهووک جواب میده؟
خب از هومن جان بازي بگير ...اصلا اعصابم بد خورده! هي ميشينم ك.. خودمو پاره ميكنم بازي دانلود ميكنم هر كردوم يه ايرادي دارن!
الان بازي Pirates of the caribbean 3 رو دانلود كردم! وقتي اجراش ميكنم ميگه : The game could not be started. ( 80020148 ) نميدونم !!! Useno UMD هم Disable هست....!