yashar_731
کاربر سایت
خیلی خیلی ممنون. من pspم رو update کردم ولی فرقی نکرد! بازی most wnted رو هم از چند جای مختلف(imageهای مختلف) ریختم ولی بازهم نشد! :locked:
آخرین ویرایش:
بازي رو با UMD اجرا ميكني يا بدون UMD؟خیلی خیلی ممنون. من pspم رو update کردم ولی فرقی نکرد! بازی most wnted رو هم از چند جای مختلف(imageهای مختلف) ریختم ولی بازهم نشد! :locked:
برای اجرای بازی nfs:mw بدون umd (بدون در نظر گرفتن حالت noumd )میتونی از برنامه های جانبی (loader) استفده کنی .(DAXZISO-Fastloader-mphgameloader-GenesisUMDLauncher)بدون UMD !
بعضی بازیها مثل ridge racer & silent hill روی psp های چینی اجرا نمیشن!
ridge racer در لودینگ گیر میکنه واجرا نمیشه!
silent hill هم اصلا توی منو های بازیها نمیاد!
شما با UMD بازي رو اجرا ميكني يا بدون UMD؟بچه هم من وقتی بازی Burnout Dominator (با پسوندCSO)رو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و چراغ power روشن میمونه.ورژن دستگاهم 3.3OE-C هستش
من این تایپک رو درست کردم برای راهنمایی بچه ها برای اجرای بازی های کپی Iso , Ciso , Dax, ...
همانطور که میدونید با برنامه ی Devhook بیشتر بازی ها رو میتونید اجراکنید و لی بازی هایی هم هستن که با Devhook اجرا نمیشن و با Loader های دیگه Run میشن پس اگه در اجرای یک بازی به مشکل برخوردین بگید
دوست عزيز ديگه Devhook رو بريز دوور.خیلی ممنون من بازی daxter رو با فیرم ور 1.5 و دوهوک نمی تونم اجرا کنم موقع اجرا صفحه سیاه میشه خوشحال میشم راهنمایی کنید
اوني كه تو خود فايل زيپ قرار داره توي 3.10 اجرا نميشه بازي ديگه چي داري؟ داخلشونو نگاه كن بعضي ها devhook دارن اونا رو باز كن و بريز.با سلام خدمت شما آقای M3hD1
آقا من گیم silent hill را که از آقای Gross گرفتم نتوانستم اجرا کنم تمام پست های که مربوط به این قضیه هم بود خودم همه کار ه را هم کردم منتها اصلا برنامه devhookاجرا نمیشه.شاید اصلا روی oe-a 3.10جواب نمی ده؟میشه لطف کنید یک راهنمایی کنید
خیلی ممنون
يه بار هم با UMD تست كن ممكنه درست بشه.سلام.
آقا من دوتا بازی Pro Evolution 2007 و Pro Evolution 06 رو نمیتونم اجرا کنم! وقتی میره تو بازی صفحه سیاه میشه و همونطوری میمونه در هردو بازی. ورژن دستگامم 3.10 OE-A هست.