Hadi King کاربر سایت Apr 7, 2024 #1 سلام دوستان ترینر بازی Plants Vs Zombies 2 میخوا چجوری بینهایت کنم . نسخه 1 بینهایت کردم ترینر براش پیدا کردم برا نسخه دومش میخوام .
سلام دوستان ترینر بازی Plants Vs Zombies 2 میخوا چجوری بینهایت کنم . نسخه 1 بینهایت کردم ترینر براش پیدا کردم برا نسخه دومش میخوام .
GameManiac کاربر سایت Apr 8, 2024 #2 نوشته شده توسط Hadi King: سلام دوستان ترینر بازی Plants Vs Zombies 2 میخوا چجوری بینهایت کنم . نسخه 1 بینهایت کردم ترینر براش پیدا کردم برا نسخه دومش میخوام . بیشتر... نسخه 2 برخلاف نسخه 1 برای ویندوز منتشر نشده که بخواد ترینر داشته باشه. برای نسخه اندرویدی هم فقط کافیه گوگل سرچ کنین "دانلود مود Plants vs Zombies 2" نوشته شده توسط Hadi King: دانلود بازی Plants vs Zombies Garden Warfare 2 - گیاهان در برابر زامبی ها جنگ باغ برای PC بیشتر... منظورم این بود که بصورت رسمی برای سیستم عامل ویندوز منتشر نشده و دلیل ترینر نداشتنش همینه. آخرین ویرایش: Apr 10, 2024
نوشته شده توسط Hadi King: سلام دوستان ترینر بازی Plants Vs Zombies 2 میخوا چجوری بینهایت کنم . نسخه 1 بینهایت کردم ترینر براش پیدا کردم برا نسخه دومش میخوام . بیشتر... نسخه 2 برخلاف نسخه 1 برای ویندوز منتشر نشده که بخواد ترینر داشته باشه. برای نسخه اندرویدی هم فقط کافیه گوگل سرچ کنین "دانلود مود Plants vs Zombies 2" نوشته شده توسط Hadi King: دانلود بازی Plants vs Zombies Garden Warfare 2 - گیاهان در برابر زامبی ها جنگ باغ برای PC بیشتر... منظورم این بود که بصورت رسمی برای سیستم عامل ویندوز منتشر نشده و دلیل ترینر نداشتنش همینه.
Hadi King کاربر سایت Apr 10, 2024 #3 نوشته شده توسط GameManiac: نسخه 2 برخلاف نسخه 1 برای ویندوز منتشر نشده که بخواد ترینر داشته باشه. برای نسخه اندرویدی هم فقط کافیه گوگل سرچ کنین "دانلود مود Plants vs Zombies 2" بیشتر... دانلود بازی Plants vs Zombies Garden Warfare 2 - گیاهان در برابر زامبی ها جنگ باغ برای PC
نوشته شده توسط GameManiac: نسخه 2 برخلاف نسخه 1 برای ویندوز منتشر نشده که بخواد ترینر داشته باشه. برای نسخه اندرویدی هم فقط کافیه گوگل سرچ کنین "دانلود مود Plants vs Zombies 2" بیشتر... دانلود بازی Plants vs Zombies Garden Warfare 2 - گیاهان در برابر زامبی ها جنگ باغ برای PC
E eddprime کاربر سایت Apr 12, 2024 #4 این بازی تمام انلاینه بعیده ترینر توش کار کنه Reactions: Hadi King