بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

majidred2011

< RED PHANTOM >
کاربر سایت
Jul 16, 2011
11,379
نام
Majid
منم مشکلی ندارم ولی مثله این که بعضی مناطق ایران اینجورییه .. مشکله من فقط بیشرفیه شاتله که سر ساعت 1 سرویسه دو مگم میشه دایال اپ )x
خوب مجبوری؟؟!!
یک زنگ بزن..
یکم تحدید کنشون بعدش میبینی سرعتت درست شده
من یک متنی فرستادم (ایمیل) فرداش برام درست کرد
وقتی میری شکایت میکنی میگی چرا هی تند تند مارو شیر میکنی میگن همینیه که هست ولی وقتی میری نگاه میکنی میبینه !!!! سرعتت درست شده!!!
من توی تابستون هرشب یک بازی دانلود میکردم بالاخره منو Share کرد زنگ زدم باز دوباره برگشت به حالت اول
چند هفته پیش سرعتم 0 بایت بود یک ایمیل زدم از 0 بایت به 250 کیلوبایت تغیر کرد
----
ولی بازم خوب رسیدگی میکنن:D
 

majidred2011

< RED PHANTOM >
کاربر سایت
Jul 16, 2011
11,379
نام
Majid
میگم این چطوره امروز انگار پینگ یکم وضعش بهتره

ولی سرعت همچنان افت کرده

1691761753.png


واقعا سر از کار اینا نمیشه در آورد
دیروز پینگم با همین کشورای همسایه 900 بود الان با سانفرانسیسکو آمریکا اینقدره
 

Persian-Masoud

Intelligent Innovation
کاربر سایت
Feb 18, 2010
6,369
نام
مسعود
جالب و خواندنی! علاقه مندان بخوانند!

[h=1] 6 دلیل برای اینترنت بی کیفیت و گران در ایران [/h]

مدیر دفتر فناوری های نوین مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به وجود انحصار در شبکه دسترسی اینترنت، کم بودن کشش تقاضای اینترنت را ناشی از قیمت بالا و کیفیت پایین دانست و ۶ دلیل برای آن ارائه کرد.

رضا باقری اصل در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این سوال که مهم ترین مشکل فعلی اینترنت در ایران را چه می بینید و چه راهکاری برای آن دارید، اظهار داشت: مشکلات فعلی اینترنت در کشور، از چند حیث قابل بررسی است.

* مشکلات فعلی اینترنت از دو منظر "زیرساخت و شبکه دسترسی" و "محتوا"

مدیر دفتر فناوری های نوین مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی افزود: بحث نخست زیرساخت و شبکه دسترسی و بحث دوم، بحث محتوایی است که این دو حوزه باید از هم تفکیک شوند.

وی ادامه داد: در حوزه زیرساخت و شبکه دسترسی، به واسطه اینکه سرمایه گذاری های انجام شده در این حوزه، در آغاز کار بوده است و به غیر سرمایه گذاری های انجام شده از سوی شرکت دولتی ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران، دولت سرمایه گذاری آنچنانی در این حوزه انجام نداده،، هم اکنون ضعف هایی داریم.

باقری اصل تصریح کرد: از جمله اینکه بر اساس بند الف ماده ۴۶ قانون برنامه پنجم، دولت مکلف به ایجاد شبکه ملی اطلاعات شده است که این شبکه، یکی از شبکه های زیرساختی اصلی ما است که بر اساس آن، زیرساخت شبکه دسترسی فراهم می شود.

مدیر دفتر فناوری های نوین مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی افزود: اساسا در کنار راه اندازی شبکه زیرساخت باید مراکز داده‌ای داشته باشیم که اطلاعات تولید شده در داخل کشور، بدون نیاز به خارج شدن از کشور داشته باشیم.

وی ادامه داد: بر این منوال، هنوز شبکه زیرساخت کشور در لایه خدمت دهی به شبکه دسترسی، کامل نشده و باید در فرصتی که تا پایان برنامه پنجم باقی مانده، این شبکه دسترسی را تکمیل کنیم که متاسفانه یک سال از برنامه پنجم سپری شده اما هنوز اقدام اساسی در این زمینه انجام نشده است.

باقری اصل گفت: بحث دوم، بحث شبکه دسترسی است. بر اساس سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در اصل ۴۴ قانون اساسی و قانون اجرایی مربوطه، شبکه دسترسی باید توسط بخش غیر دولتی مدیریت و اداره شود و در نهایت در صورت لزوم نیز دولت می تواند تا ۲۰ درصد، سهم داشته باشد.

مدیر دفتر فناوری های نوین مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر این منوال، در قانون برنامه پنجم، نیز این نکته قید شده که همراه با توسعه شبکه زیرساخت (شبکه ملی اطلاعات) توسط دولت، باید دسترسی پر سرعت به این شبکه برای ۶۰ درصد خانوار ها و تمامی کسب و کارها توسط بخش غیر دولتی محیا شود.

*انحصار شرکت مخابرات ایران در شبکه دسترسی اینترنت

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی که در این حوزه با آن روبرو هستیم، انحصار در شبکه دسترسی است که انحصار شرکت مخابرات ایران را در این حوزه پررنگ می بینیم.

وی ادامه داد: در کنار آن، بازیگران دیگر این عرصه نظیر شرکت های ندا ( شرکت های ارائه دهنده اینترنت پر سرعت) و اپراتورهای وایمکس در فرصت برابر با شرکت مخابرات ایران، قرار ندارند.

باقری اصل تصریح کرد: یکی از معضلات دیگر در شبکه دسترسی، موضوع عرضه و تقاضا است؛ اگر بتوانیم مشکلات انحصار، کیفیت خطوط و تعامل بین شرکت های رقیب را بر طرف کنیم، موضوع دیگری که مطرح می شود، قیمت است.

* قیمت بالا و کیفیت پایین، دلیل کم بودن کشش تقاضای اینترنت در ایران

مدیر دفتر فناوری های نوین مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به عبارت دیگر، جدا از اینکه کیفیت و سرعت اینترنت در ایران پایین است، اساسا نرخ اینترنت در کشور ما بالا است؛ یعنی در مقایسه با سایر کشورهای جهان، پهنای باندی که هم اکنون با آن ارائه خدمات می کنیم، از نظر قیمت در رتبه بسیار پایینی قرار دارد.

وی افزود: پهنای باند ما، با دیگر کشورها قابل قیاس نیست و این کشورها نیز تنها کشورهای پیشرفته و توسعه یافته نیستند؛ بلکه هم سنخ کشور ما هستند که پهنای باند را ابزار توسعه خود قرار داده اند.

وی ادامه داد: بنا براین از نظر پهنای باند و قیمت اینترنت، کشش تقاضا به واسطه قیمت های بالا و کیفیت پایین، کم است.

*۶ دلیل برای اینترنت بی کیفیت و گران

خبرنگار فارس پرسید: بنا بر این از نظر شما چرا کیفیت پایین اینترنت در کشور اتفاق افتاده است؟

مدیر دفتر فناوری های نوین مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در این خصوص، گفت: به اعتقاد من، یکی از دلایل کیفیت پایین اینترنت در ایران، نحوه تقسیم بازار است؛ ضمن اینکه دلایل دیگری از جمله عدم وجود ارتباطات بین الملل از مسیرهای قابل اتکا و دارای پشتیبان، مشکلات خرید و تولید تجهیزات زیرساختی، عدم نظارت موثر رگولاتوری بر بازار، اختلافات رگولاتوری و شورای رقابت و اهتمام دولت در کسب سود از حوزه اینترنت به جای سرمایه گذاری در آن، از دیگر دلایل مشکلات فعلی اینترنت در کشور هستند.

* تاثیر شبکه ملی اطلاعات بر افزایش کیفیت و کاهش قیمت

با توجه به این شرایط چه کاری باید انجام شود؟

باقری اصل در این خصوص، گفت: باید با رقابتی تر کردن بازار و فرمول هایی که در نظام های اقتصادی موجود است، قیمت اینترنت را در کشور کاهش دهیم.

مدیر دفتر فناوری های نوین مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بخشی از قیمت، به شبکه ملی اطلاعات مربوط است؛ زیرا زمانی که اطلاعات در کشور تولید شود و تقاضای اطلاعات درون کشور باشد، می توان کیفیت اینترنت را افزایش و قیمت را کاهش داد.

*خرد بودن بازار، بخشی از دلایل گرانی اینترنت

باقری اصل ادامه داد: بخش دیگر قیمت، به بازیگران این حوزه مربوط می شود؛ یکی از معضلات این حوزه این است که بازار، بسیار خرد شده است و در این حوزه، به جز شرکت مخابرات ایران، اپراتورهای بزرگ را در سطح ملی کم رنگ داریم.

وی اظهار داشت: به غیر از شرکت مخابرات ایران که انحصار کامل در شبکه دسترسی دارد، در باقی موارد، بازار چندان اقتصادی تقسیم نشده است.

باقری اصل توضیح داد: برای مثال تعداد ISPهای موجود در کشور بسیار زیاد است؛ در حالی که می توان با مدل های همکاری تعداد را کمتر کرد تا هزینه سر باری که از کاربران اخذ می شود، کاهش پیدا کند.

*ترغیب فعالان خرد به همکاری با رقبا، با افزایش صرفه اقتصادی طرفین

خرد شدن بازار، بر اساس نوع پروانه های صادره طی سال های گذشته است، با پروانه ها و مجوزهایی که در گذشته بدون وجود نقشه راهبردی، صادر شده اند، چه می توان کرد؟

وی در این خصوص، تاکید کرد: اگر قانون جامع ارتباطات باشد، بر اساس آن قانون می توان، تکلیف و حداقل هایی را برای دارندگان پروانه تعریف کرد، به گونه ای همکاری با رقبا برایشان صرفه اقتصادی بیشتری داشته باشد.

باقری اصل تصریح کرد: سیاست های تشویقی باید به سمتی سوق پیدا کند که شرکت های بزرگ فرصت ایجاد یابند تا بتوانند روی اینترنت خدمات ارزش افزوده بدهند.

* نحوه توزیع اینترنت، دلیل دیگر کاهش کیفیت و افزایش قیمت

مدیر دفتر فناوری های نوین مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از دیگر چالش های این بخش، تعرفه خدمات پهنای باند بین الملل، تعرفه شبکه انتقال زیر ساخت، تعرفه شبکه انتقال مخابرات و خدمات متقابل شبکه دسترسی و شبکه زیرساخت است؛ به گفته ارائه دهندگان خدمات اینترنت، قیمت اینترنتی که به دست آنها می رسد قیمت بسیار بالایی است و به این دلیل، در رقابت های جهانی هزینه تمام شده این کالا در کشور افزایش می یابد.

باقری اصل افزود: تمام این چالش ها باید در یک مدل سیستماتیک بررسی شود و نمی توان انتظار داشت که با حل یکی از این مشکلات، مشکل اینترنت در کشور برطرف شود.

وی تاکید کرد: بنا بر این در شبکه دسترسی، نحوه توزیع اینترنت در کشور، از جمله مسائلی است که باعث پایین آمدن کیفیت و افزایش قیمت اینترنت در کشور شده است.

*نبود قرارداد سطح خدمت (SLA)، عامل دیگر گلایه از کیفیت اینترنت

وی افزود: البته بر اساس قانون برنامه پنجم، ارائه خدمات دسترسی باید مبتنی بر قرارداد سطح خدمت (SLA) باشد که متاسفانه هنوز این روابط برقرار نیست؛ بعضا گفته می شود که توزیع کنندگان، ضوابط را رعایت نمی کنند و به واسطه اینکه از یک خط بیش از حد مجاز، اشتراک گرفته می شود، کیفیت اینترنت کاهش می یابد.

*تاثیر محتوی در مشکلات اینترنت، کمتر از مسائل فنی نیست

مدیر دفتر فناوری های نوین مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آخرین بحث از مشکل اینترنت در کشور، بحث محتوا است که اهمیت آن اگر بیش از مسایل فنی نباشد، کمتر از آن نیست.

باقری اصل گفت: در ایران، توسعه اینترنت با توسعه محتوی همگام نبوده است؛ پایه و اساس اینترنت بر مشارکت و فعالیت کاربران است و این کاربران هستند که محتوی (ارزش افزوده) تولید می کنند و این محتوی را در اینترنت با هم تبادل می کنند.

وی افزود: ایران در حوزه تولید محتوی نگاه توسعه یافته ای نداشته و نتوانسته ایم از منابع غنی ایرانی و اسلامی خود به خوبی استفاده کنیم.

*محتوای چندانی برای استفاده در اینترنت عرضه نکردیم

وی توضیح داد: در مثالی ساده، پیدایش اینترنت در جهان، از اتصال چند دانشگاه به یکدیگر حاصل شده؛ اما در ایران آغاز به کار اینترنت، به جای به اشتراک گذاری اطلاعات موجود یا تولید اطلاعات، اتصال به شبکه تولید اطلاعات جهانی اینترنت بوده است.

باقری اصل گفت: از نظر محتوا، خوب محتوی تولید نکرده ایم؛ در کنار آن، محتوی موجود در اینترنت دارای فرصت ها و تهدیدهایی است که متاسفانه در سال های اخیر به خاطر کم کاری خودمان نتوانسته ایم از این فرصت ها استفاده کنیم و این تهدیدها، پر رنگ تر شده اند.

وی ادامه داد: حتی گاهی برای مدیریت این تهدیدات واقعی، مجبور شده ایم چشم روی فرصت ها و محتوای سالم اینترنت ببندیم؛ از سوی دیگر بخش عمده محتوی الکترونیکی، کاربرد های کسب و کار الکترونیک است، (مانند تجارت و بانکداری الکترونیک) که در حال حاضر در این زمینه ها، اقدامات قابل توجهی انجام شده، اما جای کاربسیاری دارد تا بتوانیم سهم قابل توجهی را به این موضوعات اختصاص دهیم.

*رقابتی کردن بازار شبکه دسترسی، نخستین راه حل

چه راه کاری را برای بهبود وضعیت فعلی پیشنهاد می کنید؟

باقری اصل در این خصوص، گفت: در گام نخست، باید بازار ارائه خدمات دسترسی را رقابتی و نظام مند کنیم.

مدیر دفتر فناوری های نوین مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این موضوع یکی از ضعف های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت بوده است؛ زیرا قرار بود لایحه جامع ارتباطات از سال نخست برنامه پنج ساله چهارم توسعه، به مجلس آورده شود که امروز با گذشت نزدیک به ۷ سال، کماکان خبری از این لایحه نیست.

باقری اصل تصریح کرد: لایحه جامع ارتباطات، می توانست ضوابط و مقررات مربوط به این حوزه را ارائه کند.

وی افزود: در گام دوم، باید بتوانیم همپای نظامند کردن شبکه دسترسی، شبکه ملی اطلاعات (زیرساخت) را ارتقا دهیم که برای این منظور دولت می تواند علاوه بر استفاده از توانمندی بخش غیر دولتی، سرمایه گذاری لازم را انجام دهد.

وی تاکید کرد: در این میان، نکته قابل توجه این است که تاکنون میزان سرمایه گذاری از منابع عمومی در شبکه زیرساختی کشور بسیار کم بوده است؛ در حالی که در سایر بخش ها (مانند راه، سد و...) عملا چندین ده برابر حوزه ارتباطات الکترونیکی سرمایه گذاری انجام شده است و بنا براین، دولت باید در بودجه و تخصیص اعتبارات به این حوزه، توجه بیشتری داشته باشد تا بند الف ماده ۴۶قانون برنامه پنجم، محقق شود.
باقری اصل ادامه داد: به واقع نیز معلوم نیست اگر از محل ودایع مردم در مخابرات سرمایه لازم برای توسعه این بخش صورت نمی گرفت با میزان سرمایه گذاری دولت از ابتدا تاکنون وضعیت ارتباطات کشور چگونه بود.

*تولید محتوی بومی از طریق مشارکت و تعامل سالم کاربران

به گفته شما، تولید محتوی بومی، از نیاز به دسترسی غیر ضروری به اطلاعات خارجی و دسترسی غیر ضروری به پهنای باند بین الملل می کاهد و به این ترتیب در کاهش قیمت و افزایش کیفیت اینترنت، تاثیر گذار خواهد بود؛ برای بهبود محتوی چه راهکاری دارید؟

مدیر دفتر فناوری های نوین مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در خصوص راه کار توسعه محتوی، اظهار داشت: برای مدیریت تهدیدها، باید فرصت ها را پر رنگ تر کنیم.

وی تصریح کرد: توسعه محتوی با مشارکت فعال تمام کاربران شکل می گیرد و اگر محتوی موجود در کشور را به صورت دیجیتالی در شبکه قرار دهیم و راهکارهای نوآورانه برای مشارکت و تعامل سالم کاربران ایجاد کنیم، پاسخ گوی بسیاری از نیازهای اطلاعاتی خواهد شد.

*شبکه ملی اطلاعات باید مکمل اینترنت باشد نه جایگزین آن

وی افزود: البته این به مفهوم عدم نیاز به دسترسی به منابع اطلاعاتی ومحتوی سالم تولیدی توسط کاربران غیرداخلی نیست؛ یعنی شبکه ملی اطلاعات به هیچ وجه جایگزین اینترنت نمی تواند باشد، بلکه در کنار آن می تواند ارزش افزوده بیشتری را برای کاربران فراهم کند.

باقری اصل یادآور شد: البته در حوزه قوانین و مقررات محتوی (مانند مالکیت معنوی) ضعف هایی در کشور وجود دارد که باید ضمن تدوین قوانین ارتباطات و مالکیت معنوی در فضای سایبر، قوانین ویژه حمایت از داده ها را نیز تدوین کنیم؛ زیرا حریم خصوصی افراد به دلیل فقدان این قانون در معرض آسیب جدی است.
 

taker-sos

کاربر سایت
Jun 4, 2010
1,253
نام
وحید
مثل اینکه در بعضی از مرکز مخابرات سرعت 512 را میدن با مدارک و زیر 512 احتیاج به مدرک نداره.مثلا مرکز مخابرات تندگویان این گونه عمل میکنه ولی مرکز مخابرات حکمت شعار این گونه عمل نمیکنه .کسی میدونه چرا:-/
 

dude

کاربر سایت
Jun 19, 2011
1,927
نام
امیرعلی
6 دلیل برای اینترنت بی کیفیت و گران در ایران
*شبکه ملی اطلاعات باید مکمل اینترنت باشد نه جایگزین آن

وی افزود: البته این به مفهوم عدم نیاز به دسترسی به منابع اطلاعاتی ومحتوی سالم تولیدی توسط کاربران غیرداخلی نیست؛ یعنی شبکه ملی اطلاعات به هیچ وجه جایگزین اینترنت نمی تواند باشد، بلکه در کنار آن می تواند ارزش افزوده بیشتری را برای کاربران فراهم کند.

باقری اصل یادآور شد: البته در حوزه قوانین و مقررات محتوی (مانند مالکیت معنوی) ضعف هایی در کشور وجود دارد که باید ضمن تدوین قوانین ارتباطات و مالکیت معنوی در فضای سایبر، قوانین ویژه حمایت از داده ها را نیز تدوین کنیم؛ زیرا حریم خصوصی افراد به دلیل فقدان این قانون در معرض آسیب جدی است.
:-o
خوب مجبوری؟؟!!
یک زنگ بزن..
یکم تحدید کنشون بعدش میبینی سرعتت درست شده
من یک متنی فرستادم (ایمیل) فرداش برام درست کرد
وقتی میری شکایت میکنی میگی چرا هی تند تند مارو شیر میکنی میگن همینیه که هست ولی وقتی میری نگاه میکنی میبینه !!!! سرعتت درست شده!!!
من توی تابستون هرشب یک بازی دانلود میکردم بالاخره منو Share کرد زنگ زدم باز دوباره برگشت به حالت اول
چند هفته پیش سرعتم 0 بایت بود یک ایمیل زدم از 0 بایت به 250 کیلوبایت تغیر کرد
----
ولی بازم خوب رسیدگی میکنن:D
جون ما یکی از اون تحدید نامه هات بنویس به ما هم بده!من روز اول که 128 kنامحدود گرفتم سرعتم 90 kb بود حالا شده 40 kb دمت گرم یکی از اونا بنویس همینجا پست کن!mer30

---------- نوشته در 02:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:36 PM ارسال شده بود ----------

قابل توجه دوستان داخل ایران در ارتباط با اینترنت ملی... خبری مهم و امیدوار کننده که بکی از دوستان با اطمینان کامل در اختیارمون گذاشتند يه چند روزي هست ديدم كه تو فضاي مجازي بحث و شايعه سر امدن اينترنت ملي هست و شنيده ها حاكي از اينه كه نميدونم ارتباط با دنياي جهاني قطع خواهد شد !!! از اين رو منو مجبور كرد از اونجايي دوست ندارم مردم عزيز دچار ترديد و نگراني بشن كاملا اين موضوع رو توضيح بدم و به شايعات پايان بدم. تمام کشورها اینترنتشون روی کلود ( ابر ) است این یعنی یه ابر که همه اطلاعاتی که جنبه داخلی دارن روی آن قرار می گیره س...ایتها خبرگزاری ها دولتی ها شرکتها تجارت اینترنتی داخلی و.... . مزیت این ابر داشتن اینه که دسترسی به این اطلاعات با سرعت بالا و ارزان امکان پذیر می شود. اما الان کشور ما این ابر را ندارد و اینترنتی ما اصطلاحا روی سیم هست. یعنی ما هرچی به این جور اطلاعات نیاز داریم باید عملا در فضاهای کشورهای دیگر قرار دهیم بریم از آنجا برداریم. عملا بسیار گرانتر .

مثلا اگر بخواهی با پهنای باند اختصاصی 2 میگ به اطلاعاتی که مثلا تو کانادا ذخیره شدی دسترسی پیدا کنی ماهی 1 میلیون هزینه اش می شود ولی اگر این بر روی ابر و فضای داخلی باشه ماهی 2-3 هزار تومان حالا قراره چه اتفاقی بیافته ؟ قراره این ابر ساخته بشه ( اگر بتونن یه سنتر خوب راه بندازن) . یعنی معنیش این است که عمده ای از ترافیک اینترنت روی این ابر قرار می گیره و همه نیازهای داخلی با سرعت بالا در اختیار قرار میگیره . اسمشو گذاشتن اینترنت ملی یا اینترنت پاک . اما این به معنای قطع شدن اون ارتباط بین المللی روی سیم نیست .

یعنی این اینترنت با همین وضعیت باقی می مونه !!! حالا فرض كنيد اينترنت سرعت عادي هست و سرعت رو سايتهاي داخلي چندين برابر شده !!! اما نکته ای که نگران کننده شده برای کسایی که از *** استفاده می کنند این است که . از نظر دولت این ارتباط بین المللی همچنان با همین محدودیت سرعت و با همین *****ینگ باقی می ماند. الان اكثرا مردم از ت PPTP یا Point-to-Point Tunneling Protocol برای ساخت شبکه‌های خصوصی مجازی (VPNs) مورد استفاده قرار می‌گیرد. مسدود کردن این پورت امکان استفاده از وی‌پی‌ان‌ها را غیر ممکن می‌کند.

L2PT یا Layer 2 Tunneling Protocol و SSTP یا Secure Socket Tunneling Protocol نیز کاربرد مشابهی دارد !! اما بدونيد كه ما بينهايت پورت داريم و راه حل هاي ديگر نيز وجود دارد !!! منتها یک تعدادی از پورت ها و *** ها برای استفاده از آون ابر اختصاص میابد و طبعا مسیر های ***** شکن ها کم می شود . اما اونم جای نگرانی نیست فقط کمی ترافیک خطوط آزاد زیاد تر می شه ولی بخشی از کل ترافیک ارتباط بین الملل به خاطر انتقال نیازهای داخلی به داخل کم می شه. بدترین اتفاق اینه که ترافیک پورتهای آزاد برای *** ها کم بشه.

در اخر بايد بگم اين شايعات كه ارتباط با اينترنت جهاني قطع خواهد شد ... از يه روزنامه زرد و بي هويت بيرون امده و خودت قضاوت كنيد كه اگر اينترنت به صورت فقط داخلي به وجود بياد خيلي از كاربران استفاده خود رو از اون قطع خواهند كرد و چه ضررات مالي به مخابرات و شركتها زده خواهد شد...پس عملي نيست و غير قابل باوره !! و همچنين مردم پيش به سوي اينترنت ماهواره ايي خواهند رفت !!! lما فرض بر اين اساس ميذاريم كه حرفها همه درسته !!‌ نگران نباشيد اينترنت ماهواره ايي در دسترس خواهد بود !!! اما كاملا اين شايعات بي اساس ميدونم !!! اميدوارم مطالب بالا از علم من كمكي كرده باشه به تموم شدن اين شايعات بي اساس و بي فكر در مورد فضاي اينترنتي در ايران !!!‬

 

majidred2011

< RED PHANTOM >
کاربر سایت
Jul 16, 2011
11,379
نام
Majid
:-o

جون ما یکی از اون تحدید نامه هات بنویس به ما هم بده!من روز اول که 128 kنامحدود گرفتم سرعتم 90 kb بود حالا شده 40 kb دمت گرم یکی از اونا بنویس همینجا پست کن!mer30

---------- نوشته در 02:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:36 PM ارسال شده بود ----------

قابل توجه دوستان داخل ایران در ارتباط با اینترنت ملی... خبری مهم و امیدوار کننده که بکی از دوستان با اطمینان کامل در اختیارمون گذاشتند يه چند روزي هست ديدم كه تو فضاي مجازي بحث و شايعه سر امدن اينترنت ملي هست و شنيده ها حاكي از اينه كه نميدونم ارتباط با دنياي جهاني قطع خواهد شد !!! از اين رو منو مجبور كرد از اونجايي دوست ندارم مردم عزيز دچار ترديد و نگراني بشن كاملا اين موضوع رو توضيح بدم و به شايعات پايان بدم. تمام کشورها اینترنتشون روی کلود ( ابر ) است این یعنی یه ابر که همه اطلاعاتی که جنبه داخلی دارن روی آن قرار می گیره س...ایتها خبرگزاری ها دولتی ها شرکتها تجارت اینترنتی داخلی و.... . مزیت این ابر داشتن اینه که دسترسی به این اطلاعات با سرعت بالا و ارزان امکان پذیر می شود. اما الان کشور ما این ابر را ندارد و اینترنتی ما اصطلاحا روی سیم هست. یعنی ما هرچی به این جور اطلاعات نیاز داریم باید عملا در فضاهای کشورهای دیگر قرار دهیم بریم از آنجا برداریم. عملا بسیار گرانتر .

مثلا اگر بخواهی با پهنای باند اختصاصی 2 میگ به اطلاعاتی که مثلا تو کانادا ذخیره شدی دسترسی پیدا کنی ماهی 1 میلیون هزینه اش می شود ولی اگر این بر روی ابر و فضای داخلی باشه ماهی 2-3 هزار تومان حالا قراره چه اتفاقی بیافته ؟ قراره این ابر ساخته بشه ( اگر بتونن یه سنتر خوب راه بندازن) . یعنی معنیش این است که عمده ای از ترافیک اینترنت روی این ابر قرار می گیره و همه نیازهای داخلی با سرعت بالا در اختیار قرار میگیره . اسمشو گذاشتن اینترنت ملی یا اینترنت پاک . اما این به معنای قطع شدن اون ارتباط بین المللی روی سیم نیست .

یعنی این اینترنت با همین وضعیت باقی می مونه !!! حالا فرض كنيد اينترنت سرعت عادي هست و سرعت رو سايتهاي داخلي چندين برابر شده !!! اما نکته ای که نگران کننده شده برای کسایی که از *** استفاده می کنند این است که . از نظر دولت این ارتباط بین المللی همچنان با همین محدودیت سرعت و با همین *****ینگ باقی می ماند. الان اكثرا مردم از ت PPTP یا Point-to-Point Tunneling Protocol برای ساخت شبکه‌های خصوصی مجازی (VPNs) مورد استفاده قرار می‌گیرد. مسدود کردن این پورت امکان استفاده از وی‌پی‌ان‌ها را غیر ممکن می‌کند.

L2PT یا Layer 2 Tunneling Protocol و SSTP یا Secure Socket Tunneling Protocol نیز کاربرد مشابهی دارد !! اما بدونيد كه ما بينهايت پورت داريم و راه حل هاي ديگر نيز وجود دارد !!! منتها یک تعدادی از پورت ها و *** ها برای استفاده از آون ابر اختصاص میابد و طبعا مسیر های ***** شکن ها کم می شود . اما اونم جای نگرانی نیست فقط کمی ترافیک خطوط آزاد زیاد تر می شه ولی بخشی از کل ترافیک ارتباط بین الملل به خاطر انتقال نیازهای داخلی به داخل کم می شه. بدترین اتفاق اینه که ترافیک پورتهای آزاد برای *** ها کم بشه.

در اخر بايد بگم اين شايعات كه ارتباط با اينترنت جهاني قطع خواهد شد ... از يه روزنامه زرد و بي هويت بيرون امده و خودت قضاوت كنيد كه اگر اينترنت به صورت فقط داخلي به وجود بياد خيلي از كاربران استفاده خود رو از اون قطع خواهند كرد و چه ضررات مالي به مخابرات و شركتها زده خواهد شد...پس عملي نيست و غير قابل باوره !! و همچنين مردم پيش به سوي اينترنت ماهواره ايي خواهند رفت !!! lما فرض بر اين اساس ميذاريم كه حرفها همه درسته !!‌ نگران نباشيد اينترنت ماهواره ايي در دسترس خواهد بود !!! اما كاملا اين شايعات بي اساس ميدونم !!! اميدوارم مطالب بالا از علم من كمكي كرده باشه به تموم شدن اين شايعات بي اساس و بي فكر در مورد فضاي اينترنتي در ايران !!!‬

تحدید نامه:
سلام من از مشترکین شما هستم سرعتم چند روزه اومده پایین چیکار کنم؟؟
جوااب طرف: شما شیر میشید
: من نمیدونم شیر میر یعنی چی یا تا پس فردا سرعتمو درست میکنید یا از راه میام شرکتتون و قراردادم فسق میکنم
جواب طرف: بقیه شرکتا سرعت واقعی و پایین به شما میدن
: بالاخره بهتر از اینترنتیه که پولشو بدی ولی سرعت خوب نگیری
---
میبینی فردا برات ردیفش کرد
 

majidred2011

< RED PHANTOM >
کاربر سایت
Jul 16, 2011
11,379
نام
Majid
برای اولین بار بازی آنلاین زدم چه حالی میده:D
Saints row the third خیلی هم راحت
هیچ مشکلی هم نداشت
حالا امشب بریم MW3 هم بزنیم
---------------
راستی بتل 3 رو با تانگل نمیشه بازی کرد؟؟؟
 

M4hd1

کاربر سایت
Sep 17, 2009
155
نام
Meiti
تحدید نامه:
سلام من از مشترکین شما هستم سرعتم چند روزه اومده پایین چیکار کنم؟؟
جوااب طرف: شما شیر میشید
: من نمیدونم شیر میر یعنی چی یا تا پس فردا سرعتمو درست میکنید یا از راه میام شرکتتون و قراردادم فسق میکنم
جواب طرف: بقیه شرکتا سرعت واقعی و پایین به شما میدن
: بالاخره بهتر از اینترنتیه که پولشو بدی ولی سرعت خوب نگیری
---
میبینی فردا برات ردیفش کرد
:)):|
 

7se7en7

Outlaw
کاربر سایت
Jun 5, 2010
4,621
نام
دانیال
تحدید نامه:
سلام من از مشترکین شما هستم سرعتم چند روزه اومده پایین چیکار کنم؟؟
جوااب طرف: شما شیر میشید
: من نمیدونم شیر میر یعنی چی یا تا پس فردا سرعتمو درست میکنید یا از راه میام شرکتتون و قراردادم فسق میکنم
جواب طرف: بقیه شرکتا سرعت واقعی و پایین به شما میدن
: بالاخره بهتر از اینترنتیه که پولشو بدی ولی سرعت خوب نگیری
---
میبینی فردا برات ردیفش کرد
نمیدونم شرح حال دوست منو (که تو تاپیک های مربوط به اینترنت نوشتم) دیدی یا نه
خیلی خلاصه بگم
یک بار از مخابرات گرفته بود و از سرعت داغون و قطع شدن های پیاپی شاکی بود
بعد از کلی شکایت و اعتراض و تهدید (به قول شما) تصمیم گرفت از یک جا دیگه نت بگیره
اما هیچ ISP بهش نت نمیداد ، میگفت خط تلفنتون مشکل داره و فقط میتونید از مخابرات نت بگیرید
بعد از 2 ماه بدون نت بودن الان مجبور شده از وایمکس ایرانسل استفاده کنه
اینو گفتم که در جریان باشی همیشه این راه ها کاربرد نداره
(اینجا) همه چیز به زور بستگی داره مجید جان ، احتمالا زور شما زیاد بوده که به حرفت گوش دادن
 

Farshidstar2012

کارشناس سخت افزار PC و شبکه
کاربر فعال
Jul 4, 2008
12,766
نام
فرشید
:-o



مثلا اگر بخواهی با پهنای باند اختصاصی 2 میگ به اطلاعاتی که مثلا تو کانادا ذخیره شدی دسترسی پیدا کنی ماهی 1 میلیون هزینه اش می شود ولی اگر این بر روی ابر و فضای داخلی باشه ماهی 2-3 هزار تومان حالا قراره چه اتفاقی بیافته ؟ قراره این ابر ساخته بشه ( اگر بتونن یه سنتر خوب راه بندازن) . یعنی معنیش این است که عمده ای از ترافیک اینترنت روی این ابر قرار می گیره و همه نیازهای داخلی با سرعت بالا در اختیار قرار میگیره .



تمام صحبتاتون درسته ولی این بخشش درست نیست، پهنای باند و فضای Cloud اختصاصی رو الان بهترین هاستینگ های دنیا با قیمت بسیار نازل دارن عرضه می کنن و قیمتش هم از آبونمانی که الان داریم برای اینترنت می دیم به ازای هر گیگابایت و عرض باند بالا کمتره!، بنابراین این بهانه برای انتقال سرویس سایتها و فضای مجازی به داخل ایران توجیه پدیر نیست.

انتقال هاستینگ سرویسهای ایرانی در صورتی که پهنای باند در دسترس داخل کشور فرآهم باشه توجیه داره،ولی فقط بخاطر کاهش ترافیک اینترنت بین الملل و افزایش سرعت سرویسهای داخلی،
البته علت اصلی توی کشور ما معمولا دلایل امنیتی وسی اسی هست، تا همین حد هم فعلا دولت اهتمام نداشته و فعلا فکر اینه که پول یارانه ها رو از کجا بیاره و واسه همین هم یه راهکارش اینه کهجیب کاربرای اینترنتی رو تیغ بزنه!
 

majidred2011

< RED PHANTOM >
کاربر سایت
Jul 16, 2011
11,379
نام
Majid
نمیدونم شرح حال دوست منو (که تو تاپیک های مربوط به اینترنت نوشتم) دیدی یا نه
خیلی خلاصه بگم
یک بار از مخابرات گرفته بود و از سرعت داغون و قطع شدن های پیاپی شاکی بود
بعد از کلی شکایت و اعتراض و تهدید (به قول شما) تصمیم گرفت از یک جا دیگه نت بگیره
اما هیچ ISP بهش نت نمیداد ، میگفت خط تلفنتون مشکل داره و فقط میتونید از مخابرات نت بگیرید
بعد از 2 ماه بدون نت بودن الان مجبور شده از وایمکس ایرانسل استفاده کنه
اینو گفتم که در جریان باشی همیشه این راه ها کاربرد نداره
(اینجا) همه چیز به زور بستگی داره مجید جان ، احتمالا زور شما زیاد بوده که به حرفت گوش دادن
این فرق میکنه
با سیستم دولتی نباد کل بندازی وگرنه ...
مخابرات تمام سیستم تلفن ملت تو دستشه و میتونه کلا قطعش کنه
ولی وقتی با سرویس خصوصی کل بندازی کی میخواد چیزی بهت بگه
البته اینا فقط سرسختی میکنن.

من انتظارات بالا ازشون دارم:D
اونا میگن سرعت نورمال هر فرد باید 1 به بعد که رایگانه 90 باشه ولی من دوست دارم 250 باشه:D:D
و بعد از ساعت 3 میشه بعضی مواقع قاط میزنه میشه 250 وقتی خیلی دانلود میکنم ناراحت میشن میکنن 8 کیلوبایت و دوباره میرم میگم باز میشه 90 خودمو میکشم 1.200 گیگ دان میشه شبی

---------- نوشته در 05:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:04 PM ارسال شده بود ----------

یک سوال این اینترنت م.ا.ه.و.ا.ر.ه ای چطوریه
من سر در نیاوردم OFFLINE یعنی چی؟؟
یکی توضیح بده.
 

dude

کاربر سایت
Jun 19, 2011
1,927
نام
امیرعلی
تمام صحبتاتون درسته ولی این بخشش درست نیست، پهنای باند و فضای Cloud اختصاصی رو الان بهترین هاستینگ های دنیا با قیمت بسیار نازل دارن عرضه می کنن و قیمتش هم از آبونمانی که الان داریم برای اینترنت می دیم به ازای هر گیگابایت و عرض باند بالا کمتره!، بنابراین این بهانه برای انتقال سرویس سایتها و فضای مجازی به داخل ایران توجیه پدیر نیست.

انتقال هاستینگ سرویسهای ایرانی در صورتی که پهنای باند در دسترس داخل کشور فرآهم باشه توجیه داره،ولی فقط بخاطر کاهش ترافیک اینترنت بین الملل و افزایش سرعت سرویسهای داخلی،
البته علت اصلی توی کشور ما معمولا دلایل امنیتی وسی اسی هست، تا همین حد هم فعلا دولت اهتمام نداشته و فعلا فکر اینه که پول یارانه ها رو از کجا بیاره و واسه همین هم یه راهکارش اینه کهجیب کاربرای اینترنتی رو تیغ بزنه!
بله شدیداً روی جمله ی آخرتون تاکید دارم کابرای اینترنتی رو مثل خر تیغ میزنن!
 

Sweeney Todd

کاربر سایت
Sep 1, 2009
581
نام
محمد علی
سوال فوری ...
از کاربرا کسی هست که تلفنش مال مرکز مخابرات قدس باشه (یوسف آباد ، امیرآباد) و از پارس آنلاین سرویش 256 20گیگ گرفته باشه ؟ یا 512 30 گیگ ؟ در روزا سرعتش چقدره ؟ شب ها چقدره ؟
لطفا سریع جواب بدید...
 

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر