Fenris Wolf
کاربر سایت
-
انیمه ای که در مورد P4 ساخته شده به نظرم حرف نداشت.والا من فقط یه انیمه ازش دیدم که خیلی بی درو پیکر بود و نصفه دراپش کردم
ولی فکر کنم فیلمش جالب باشه :d
انیمه ای که در مورد P4 ساخته شده به نظرم حرف نداشت.
شما خودت پرسونا را بازی کردی؟ به نظرم اگه بازی کنی بیشتر از انیمه ش خوشت میادنمیدونم چرا زیاد خوشم نیومد
فکر کنم باید یه بار دیگه ببینم شاید نظرم عوض شد :d
حسین جان اصلا باهات موافق نیستم اتفاقا به نظرم هر کسی که بازی را انجام داده باشه، خیلی بیشتر متوجه انیمه میشه و اصلا براش یه حالت نوستالژی داره. مثلا تو انیمه اصلا به اون صورتی که تو بازی در مورد midnight channel توضیح داده شده بود، چیزی گفته نمیشه و فقط کسانی که بازی کرده بودن متوجه میشدن.منم با انیمه پرسونا 4 خیلی حال نکردم...خوب بود ها...شاید چون بازیش رو بازی کردم این طور بود ولی برای کسایی که بازی گیرشون نمیاد خیلی عالیه...
شما خودت پرسونا را بازی کردی؟ به نظرم اگه بازی کنی بیشتر از انیمه ش خوشت میاد
حسین جان اصلا باهات موافق نیستم اتفاقا به نظرم هر کسی که بازی را انجام داده باشه، خیلی بیشتر متوجه انیمه میشه و اصلا براش یه حالت نوستالژی داره. مثلا تو انیمه اصلا به اون صورتی که تو بازی در مورد midnight channel توضیح داده شده بود، چیزی گفته نمیشه و فقط کسانی که بازی کرده بودن متوجه میشدن.
البته اینم بگم که من دقیق نمیدونم منظور شما کدوم انیمه هستشا. ولی اونی که من میگم یه سریاله حدود 25 قسمتیه.
وای ببین خوش به حالت. برا تعطیلاتت یه بازی معرکه داری. بازیش خیلی قشنگه. فکر کنم این Atlus حتما باید به من پاداشی یا اشتراکی بده از بس از این بازیش تعریف کردم :dواقعیتش هنوز نه .البته در حد 1 ساعت بازی کردم ولی هنوز فرصت نکردم کامل روش تمرکز کنم
ولی تو عید حتما بازی میکنم:d
باید دید بازی چطوری از اب در میاد !
این مال PSP بود فک کنم ملت تو کف ترجمه شدنش هستن 1 تیم هم داره ترجمش میکنه ! گرافیکش رو PSP عالی هست
باید دید بازی چطوری از اب در میاد !
کلا هم انلاین هست نه ×_×
1-2 تا تبلیغ ازش دیدم چیزه خاصی توی ندیدم D:
کلا چیزهای خوبی برای در نظر گرفتن . مهمترینش به نظرم همین Content Manager App هست که اضافه Manage داخلی ویتا . اونطوری پاک کردن خیلی سخت بود ! الان راحتر شده همه یک جا باشه .این خبر ربطی به بازی نداره ولی دونستنش خالی از لطف نیست
امشب آپدیت جدید ویتا ورژن 3.10 میاد که شامل:
- نمایش بیش از 500 برنامه در صفحه نمایش ( قبلا 100 تا بود )
- اضافه شدن تقویم به ویتا
- اضافه شدن یه Option جدید " Manage Content on Memory Card " به برنامه Content Manager application
که میتونید اطلاعات رو بر روی کارت حافظه مشاهده کنید و راحت تر از هر زمان دیگه میتونین روی ویتا مدیریت داشته باشین
و میتونین با مشاهده حافظه محتویات و برنامه ها رو پاک کنین
-با استفاده از برنامه نرم افزار پیام هم میتونید پیام های صوتی رو ارسال و دریافت کنید
و میتونید پیام ها رو با دوستانتون در ps4 و ps3 عوض بدل کنید
source
یه 2-3 تا بازی هم قبلا بود که نسخه های چینی english داشتن . اما کامل نبود . یعنی text های نصف و نیمه english بود و زیر نویسش هم خیلی کامل نبود . یاد ندارم چه عناوینی بود اما اگه این اینطوری نباشه خیلی خوب میشه D: بدم نمیاد بازیش رو امتحان کنم D: فقط میمونه خریدنش که باید از خارج وارد کرد.به خاطر انیمه خودم دوست دارم بازی کنم ببینم چی کار کردن :d