silent_hill54
کاربر سایت
دوستان جایی سراغ دارن که واست مادربورد کنسول رو عوض کنن و چند سال تضمینی کار بده؟
مثلا مادر بورد لانچ رو بردارن فالکون بزارن؟
دوستان جایی سراغ دارن که واست مادربورد کنسول رو عوض کنن و چند سال تضمینی کار بده؟
با سلام :cheesygriدرود ب همه دوستان
فکر نمیکنم جاش اینجا باشه ولی چون همه عزیزان در مورد مادربوردها این قسمت رو چک میکنن بهتره همین جا بگم. امروز بیشتر فروشگاهای عرضه کنسول رو گشتم که جالبه بدونید مدل Arcade وحشتناک تو بازار پُر شده و بصورت دست جمعی "زافیر" هستن ( چه معجره ای ! ) حتی مدل الیت. پس موقع خریدن حتما به 175w بودن توجه کنید.
.
من که هنوز ارکد به غیر از فالکون ندیدم البته مدل یوسی رو میگم
دوستان یه کمکی به بنده بکنن من منتظر آقا پیام هستم که 2-3 هفته دیگه کنسول بیاره و ازش بخرم با اوضاع بازیهای موجود در ایرا ن پال بخرم بهتره یا یو سی البته پال هزینه یه اداپتور هم کمتر داره و اینکه برای سیو کردن مشکلی با مموری کارت پیش نمیاد؟ اگه مشکلی هست حتما پریمیوم بگیرم لطفا دوستان راهنمایی کنید مخصوصا اونا که ارکید دارن و با مموری سر و کله میزنن
ممنونم از راهنمائیتون ...چرا می فرمائید پال بگیرم؟ فقط به خاطر اداپتور؟
درایو توشیبا گیر میاد یا باید با همین درایوهای مزخرف بنکیو سرو کله بزنیم؟
با سلام :cheesygri
من امروز زنگ زدم وست گيم اركيد پال رو گفت 470 تومن . امكان داره مادربرد دستگاهاش زفير باشن . مثل اينكه اركيد زفير تو بازار زياد شده . البته مي گفت فالكونه . نظر دوستان در اينباره چيه ؟ :confused:
ضمنا دوستمون گفت درايو بنكيو مزخرفه . اگه واقعا اينجوريه ما به فكر يه درايو ديگه باشيم .