انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

دوستان جایی سراغ دارن که واست مادربورد کنسول رو عوض کنن و چند سال تضمینی کار بده؟
مثلا مادر بورد لانچ رو بردارن فالکون بزارن؟

خیر همچین کاری نمی کنن.

ولی برای اطمینان زنگ بزن NextGen ببین همچین کاری انجام میدن یا نه... با طاهر صحبت کن... ;)

آقا مادربورد کنسول مگه گوجه فرنگیه؟ مادربوردها به هیچ وجه برای فروش عمومی عرضه نشده و نمیشن!
اگر هم گیر بیاد از روی 1 دستگاه دیگه باز شده که حتما" ایرادی داشته که باز شده دیگه!

به فکر این کار نباشین. شما اینو 1 طوری رد کن بره، با حوصله یک نفر آشنا پیدا کن که از دوبی برات بیاره

درود ب همه دوستان
فکر نمیکنم جاش اینجا باشه ولی چون همه عزیزان در مورد مادربوردها این قسمت رو چک میکنن بهتره همین جا بگم. امروز بیشتر فروشگاهای عرضه کنسول رو گشتم که جالبه بدونید مدل Arcade وحشتناک تو بازار پُر شده و بصورت دست جمعی "زافیر" هستن ( چه معجره ای ! ) حتی مدل الیت. پس موقع خریدن حتما به 175w بودن توجه کنید.
.
با سلام :cheesygri
من تا چند روز ديگه مي خوام يه اركيد از نكست جن سفارش بدم تا برام بفرستن .
اين دوست ما گفت اركيد با مادربورد زفير تو بازار زياد شده . با اين اوصاف من با خيال راحت از نكست جن بگيرم . من فقط اركيد با مادربرد فالكون باهاش طي مي كنم . نظر دوستان و اساتيد در اينباره چيه ؟ خيالم راحت . ;)

pal or ntsc

دوستان یه کمکی به بنده بکنن من منتظر آقا پیام هستم که 2-3 هفته دیگه کنسول بیاره و ازش بخرم با اوضاع بازیهای موجود در ایرا ن پال بخرم بهتره یا یو سی البته پال هزینه یه اداپتور هم کمتر داره و اینکه برای سیو کردن مشکلی با مموری کارت پیش نمیاد؟ اگه مشکلی هست حتما پریمیوم بگیرم لطفا دوستان راهنمایی کنید مخصوصا اونا که ارکید دارن و با مموری سر و کله میزنن

دوستان یه کمکی به بنده بکنن من منتظر آقا پیام هستم که 2-3 هفته دیگه کنسول بیاره و ازش بخرم با اوضاع بازیهای موجود در ایرا ن پال بخرم بهتره یا یو سی البته پال هزینه یه اداپتور هم کمتر داره و اینکه برای سیو کردن مشکلی با مموری کارت پیش نمیاد؟ اگه مشکلی هست حتما پریمیوم بگیرم لطفا دوستان راهنمایی کنید مخصوصا اونا که ارکید دارن و با مموری سر و کله میزنن

فرقی نمی کنه که کدوم رو بخری.بازی های UC بعضی مواقع زودتر عرضه میشه.اما خوب فرقی نمی کنه.از نظر من PAL بگیر.کارت راحت میشه.بازی هاش رو هم از جایی مثل NextGen می تونی بخری ولی بازی های UC چندتایی بیشتر از PAL هست.
مموری کارت هم مشکلی باهاش نیست.256 مگابایت مموری هست.بستگی داره بازی هات حجم Save هاشون چقدر باشه.
من پیشنهاد می کنم Premium یا Halo3 Special Edition بخری.اما اگر اونقدر پول نداری همون Arcade بخر و بعدا براش یه هارد تهیه کن.

ممنونم از راهنمائیتون ...چرا می فرمائید پال بگیرم؟ فقط به خاطر اداپتور؟

بله بخاطر آداپتور میگم.

یکی دیگه از دلایلش این هست که شما وقتی از آداپتور خود دستگاه استفاده کنید خیلی مطمئن تر هستید.اگر از تبدیل 110-220 استفاده کنید ممکن هست خدایی نخواسته نوسان باعث سوختن دستگاهتون بشه...البته تبدیل های 110 به 220 معروف هستن به آب کردن پریز برق.البته کم پیش میاد اینطوری بشه ولی سریع داغ می کنن.به همین خاطر هست من PAL پیشنهاد می کنم.
حالا شما اگر خودت دوست داری UC بگیری،هیچ مشکلی نداری.با یه تبدیل برات راحت کار می کنه.

درایو توشیبا گیر میاد یا باید با همین درایوهای مزخرف بنکیو سرو کله بزنیم؟

باید دنبال Toshiba/Samsung بگردی که با درایو BenQ دستگاه عوض کنی.گیر اومدنش که گیر میاد ولی باید جستجو کنی.هیتاچی هم خوبه مخصوصا سری آخرش یعنی Hitachi 79 که حرف نداره.(این ها رو گفتم برای خرید جدا از دستگاه)

اما توی دستگاه های سری جدید Hitachi 79 هم روی دستگاه هست که هزینه Copy کردنش بالاست ولی کیفیتش حرف نداره.

من امروز زنگ زدم وست گيم اركيد پال رو گفت 470 تومن . امكان داره مادربرد دستگاهاش زفير باشن . مثل اينكه اركيد زفير تو بازار زياد شده . البته مي گفت فالكونه . نظر دوستان در اينباره چيه ؟ :confused:
ضمنا دوستمون گفت درايو بنكيو مزخرفه . اگه واقعا اينجوريه ما به فكر يه درايو ديگه باشيم .

من امروز زنگ زدم وست گيم اركيد پال رو گفت 470 تومن . امكان داره مادربرد دستگاهاش زفير باشن . مثل اينكه اركيد زفير تو بازار زياد شده . البته مي گفت فالكونه . نظر دوستان در اينباره چيه ؟ :confused:
ضمنا دوستمون گفت درايو بنكيو مزخرفه . اگه واقعا اينجوريه ما به فكر يه درايو ديگه باشيم .

خیر فکر نکنم زفیر باشه.احتمال خیلی زیاد Falcon هست.دلیل این که ارزون میده اونم رجیون PAL این هست که قیمت ها توی اروپا اومده پایین برای همین رجیون PAL که برای اروپا هست قیمتش پایین هست.شما بگو قیمت UC بهت بدن مطمئنا بالاتر از این هست.

ولی با وجود این که قیمتش رو آوردن پایین تر باز هم گرونه...

درایو BenQ مزخرف نیست ولی قدرتش از Hitachi 79 کمتر هست.در کل Hitachi 79 کیفیت خیلی مطلوب تری داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or