یعنی واقعا کسی نبود که از این موضوع کاملا اطلاع داشته باشه؟سلام کسایی که از امنیت وایرلس اطلاع دارن میدونن که پرتوکل WPA برو روی ویندوزهای کپی جواب میده یا نه؟
چون جایی خوندم گفته بود در ویندوزهای کپی فقط از WEP استفاده کنین.
حالا ویندوز من 7 و genuine هست البته کرک شده.
میخواستم ببینم میتونم از WPA استفاده کنم یا نه؟ اصلا چرا در ویندوز های کپی نمیشه از WPA استفاده کرد؟
ممنون میشم اگر کسایی که کاملا اطلاع دارن پاسخ بدن چون واقعا جوابش برام مهمه.
کسی که اون متن را از Linksys ترجمه کرده و اون متن قرمز رو اونجا اضافه کرده، هیچگونه اطلاعاتی در این زمینه نداشته!:laughing:یعنی واقعا کسی نبود که از این موضوع کاملا اطلاع داشته باشه؟
یعنی سرعت شما روی 1536=192kBps تنظیم میشه. اگه شبکه خلوت باشه شما با این سرعت دریافت دارید و در شلوغترین زمان ممکن به کمتر از 256 نمیشه.سلام به نظر شما 256/256 پارس آنلاین با burst 1536 بگیرم یا 512/256 شاتل؟
اصلا کسی می دونه این Burst چیه؟
کسی پارس آنلاین داره نظرش چیه؟ به من گفتن 256 ما دانلودش روی 60 به بالا است.
20 مگابایت از 200 مگابایت طبیعی هستش. توی لایههای مختلف HandShaking و Acknowledge و غیره داریم که همه 2 طرفه هستن!درود ، کسی از بچه ها میدونه اصطلاحا Outgoing Traffic ( ترافیک خروجی یا همون اطلاعات سند شده ) واسه چیه ؟ من امروز 200 مگ از حجم ترافیکم رفت که تقریبا 20 مگش خروجی بود پرسش اینجاست که من نه آپلود کردم و نه سیستمم ویروس یا جاسوسی داره پس این حجم خروجی واسه چه چیزهایی ممکنه باشه ؟
دوستان الان بهترین مودم وایرلس که اذیت نکنه و راحت باشه چیه؟ asus 604 خوبه هنوزم؟ برای آیفونو psp و laptop و.
نه مشکلی نداره!من مودم asus am602 دارم امروز مودم را بردم پارس آنلاین config کردن.الان که میرم تو management مودم firmware را عوض کردند شده "Symphony " .می خواستم ببینم فرقی می کنه که firmware چی باشه ؟(قبلا asus بود حالا شده symphony )
اگر برای سرعت مشکلی پیش میاد چکار کنم به حالت اول برگرده؟
خط شما از رانژه در اومده. تابستان تا حالا!!! بعضی شرکتها شما 5 روز ماه بعد رو دیرتر پرداخت کنی پورتت رو جمع میکنن و هزینه نصب که دوباره میگیرند که هیچی اصلاً معلمو نیست دوباره بدن یا نه!! (پورت رو میدن به یکی دیگه و ظرفیت هم پره)با سلام
من یه سوالی داشتم؟من در تابستان 3 ماه اینترنت adsl128 به قیمت35هزارتومن خریده بودم که بابت نصب ان به مخابرات حدود 10 هزار تومن گرفتن امروزبعد از گذشت گذشت سه ماه زنگ زدم شرکت نه تنها قیمت ها تغیر نکرده بود (به خاطر وجود طلاب های مفت خور)همون 35 هزارتومن بلکه از من 10 تومن دوباره بابت نصب ان پول خاستن مگه من باید چند بار پول مخابرات بدم راستی یه جای نیست که ما شکایت کنیم که قیمتهاش زیاده